Ελλάδα

Επίθεση βιτριόλι: Έτοιμη να σπάσει την σιωπή της η 35χρονη – Δεν έχει μετανιώσει για την πράξη της

Επίθεση βιτριόλι: Έτοιμη να σπάσει την σιωπή της η 35χρονη – Δεν έχει μετανιώσει για την πράξη της
Επίθεση βιτριόλι: Η 35χρονη δράστιδα όταν έρθει αντιμέτωπη με τον ανακριτή θα κληθεί να δώσει μια σειρά από εξηγήσεις στα αναπάντητα ερωτήματα της υπόθεσης.

Η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα είναι έτοιμη να απολογηθεί. Ειδικότερα, σύμφωνα με το Mega, η 35χρονη αναμένεται να απολογηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Όταν έρθει αντιμέτωπη με τον ανακριτή θα κληθεί να δώσει μια σειρά από απαντήσεις στα αναπάντητα ερωτήματα της υπόθεσης. Από τα εγκληματολογικά εργαστήρια έχουν βρεθεί ίχνη του καυστικού υγρού στην καμπαρντίνα της 35χρονης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει βρεθεί και DNA στο ταξί που την μετέφερε.

Νέες φωτογραφίες ντοκουμέντο

Πέντε μέρες πριν τη συλλάβουν, η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι, έβγαινε και διασκέδαζε με τους φίλους της. Στις νέες φωτογραφίες – ντοκουμέντο που φέρνει στο «φως» της δημοσιότητας το Mega, η γυναίκα αυτή, δεν φαινόταν να έχει μετανιώσει. Η φωτογραφία αυτή είναι από ένα καφέ μπαρ στον Πειραιά. Η 35χρονη σηκώνει το ποτήρι της και τσουγκρίζει το ποτό της με την παρέα της. Άλλη μια φωτογραφία της 35χρονης είδε το «φως» της δημοσιότητας. Κι αυτή από νυχτερινή έξοδο. Και αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε αφ’ ότου η 35χρονη φέρεται να έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο της Ιωάννας.

Δείτε το βίντεο με τις φωτογραφίες της 35χρονης

Δεν έχει καθρέφτες στο σπίτι της η άτυχη Ιωάννα

Συνεχίζει να ανεβαίνει τον δικό της γολγοθά η Ιωάννα, μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε έξω από τη δουλειά της, στην Καλλιθέα. Η άτυχη κοπέλα, που επέστρεψε στο σπίτι της, σε ένα σπίτι χωρίς καθρέπτες πια, έπειτα από 2,5 μήνες νοσηλείας και διαδοχικών χειρουργικών επεμβάσεων, αδυνατεί ακόμα να κοιτάξει τον εαυτό της στον καθρέφτη και να συμβιβαστεί με τη νέα της εικόνα, ενώ επισκέπτεται σε εβδομαδιαία βάση τους γιατρούς της για την αξιολόγηση της κατάστασής της.

«Δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση» τόνισε στο Live News του Mega, ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύρας, ο οποίος πρόσθεσε, αναφορικά με το εύρημα ίχνους καυστικού υγρού στην καμπαρντίνα της 35χρονης δράστιδος πως «αποτελεί ένα επιπλέον στοιχείο, μεταξύ των άλλων, όπως τα τηλεφωνήματα και οι φωτογραφίες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments