Video

Έτσι ο Ερντογάν “βάζει χέρι” στα ελληνικά νησιά – Απίθανο βίντεο Γερμανού youtuber

Έτσι ο Ερντογάν “βάζει χέρι” στα ελληνικά νησιά – Απίθανο βίντεο Γερμανού youtuber
Το βίντεο είχε ανέβει αρχές του 2020 και είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Με το γερμανικό – ενίοτε και κρύο- χιούμορ που τον χαρακτηρίζει ο δημοσιογράφος και youtuber Rayk Anders είχε ανεβάσει στην δημοφιλή πλατφόρμα του στις αρχές του 2020, βίντεο για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το τι ακριβώς θέλει ο Ερντογάν, το οποίο γίνεται πιο επίκαιρο από ποτέ, εν μέσω ελληνοτουρκικής κρίσης, εξαιτίας της απροθυμίας του σουλτάνου να σταματήσει τις προκλήσεις, ζητώντας ακόμη και σύρραξη!

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο Γερμανός δημοσιογράφος και youtuber παρουσιάζει με απλό τρόπο την προσπάθεια του Ταγίπ Ερντογάν να “βάλει χέρι” σε ελληνικά νησιά του ανατολικού και όχι μόνο Αιγαίου, αλλά και στη θάλασσα, παραβιάζοντας  κάθε έννοια διεθνούς δικαίου και νομιμότητας.

«Ο Ερντογάν για να παραμείνει στην εξουσία, δεν διστάζει να έρθει σε πλήρη αντιπαράθεση με τη γειτονική Ελλάδα. Για αυτόν η ελληνική επικράτεια θεωρείται απλώς… τουρκική. Ο Ερντογάν βασίζεται αποκλειστικά στο νόμο του ισχυρότερου, αγνοώντας σκόπιμα τις διεθνείς συνθήκες και κανόνες. Έλληνες και Τούρκοι μπαίνουν στην «σκακιέρα» σε θέσεις ο ένας εναντίον του άλλου, σαν πιόνια» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γερμανός δημοσιογράφος – youtuber.

Και φυσικά το συγκεκριμένο βίντεο ταιριάζει απόλυτα με τις εμπρηστικές και προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου προέδρου, του οποίου το αυτί δεν ιδρώνει ούτε από τις επισημάνσεις της Ευρωπαϊκης Ένωσης, η οποία του έχει δηλώσει ξεκάθαρα να σταματήσει τα τουρκικά τερτίπια στο Αιγαίο και να βοηθήσει στην αποκλιμάκωση της έντασης που ο ίδιος έχει δημιουργήσει.

Το συγκεκριμένο βίντεο έως σήμερα έχεις σχεδόν 140.000 θεάσεις, με τα σχόλια να ποικίλουν. O Anders είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Γερμανία, λόγω του τρόπου που παρουσιάζει γεγονότα και προεκτάσεις τους μέσα από διάφορες διαδικτυακές πλατφόρμες. Ο ίδιος είναι παραγωγός και παρουσιαστής αποκαλυπτικών ντοκιμαντέρ καθώς και συγγραφέας βιβλίων, κάποια από τα οποία μπήκαν στη λίστα των μπεστ σέλερ.

Το 2016 το Κόμμα των Πειρατών Γερμανίας τον πρότεινε ως υποψήφιο πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας. Το 2018 τιμήθηκε ως «Δημοσιογράφος της Χρονιάς» για τα διαδικτυακά του βίντεο. Το κανάλι του στο Youtube, αριθμεί σήμερα 110.000 συνδρομητές, ενώ οι προβολές των βίντεο του έχουν ξεπεράσει τα 20 εκ. προβολές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments