Video

8 Λέξεις επεισόδια: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 03/09 – Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση ο Μιλτιάδης

8 Λέξεις επεισόδια: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 03/09 – Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση ο Μιλτιάδης
8 Λέξεις επεισόδια: Η Κατερίνα και η Ιφιγένεια περνούν ώρες αγωνίας στο νοσοκομείο, ενώ ο Μιλτιάδης βρίσκεται στο χειρουργείο.

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Φοίβος μεταφέρει τη Βίκυ αιμόφυρτη στο σπίτι του και κάνει ό,τι μπορεί για να τη βοηθήσει. Την ίδια στιγμή, ο Μιλτιάδης χειρουργείται, καθώς δύο σφαίρες τον βρήκαν στην κοιλιά. Η Κατερίνα, ο Λουκάς και όλοι οι κοντινοί άνθρωποι του Μιλτιάδη αγωνιούν για την εξέλιξη της υγείας του, που δείχνει να βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος με την Εύα ανακοινώνουν ότι θα παντρευτούν σε ένα μήνα και το ζευγάρι είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Η Ηλιάνα συμπονά τη Σμαράγδα και ζητάει από τον Άκη να της δανείσει τα χρήματα που χρειάζεται για να κρατήσει το ατελιέ της ανοιχτό. Ο Μάρκος βλέπει την Στέλλα στο γραφείο του και αμέσως της δείχνει ότι τον ενδιαφέρει σαν γυναίκα, κάνοντας την Ευγενία να ζηλέψει! Το τραύμα της Βίκυς πάει απ’ το κακό στο χειρότερο και ο Φοίβος αναγκάζεται να αφαιρέσει τη σφαίρα από τον ώμο της μόνος του στο σπίτι! Η υγεία του Μιλτιάδη επιδεινώνεται και οι γιατροί τον βάζουν ξανά στο χειρουργείο.

Ώρες αγωνίας στο νοσοκομείο

Η Κατερίνα και η Ιφιγένεια περνούν ώρες αγωνίας στο νοσοκομείο, ενώ ο Μιλτιάδης βρίσκεται στο χειρουργείο. Η απουσία του Φοίβου γίνεται αισθητή και όταν πια εμφανίζεται προσπαθεί να δικαιολογηθεί υποστηρίζοντας ότι είναι φυγόπονος. Την ίδια ώρα, η κατάσταση της Βίκυς όλο και χειροτερεύει και δεν μένει άλλη λύση από το να προσπαθήσει να βγάλει τη σφαίρα από το μπράτσο της με τη βοήθεια του Φοίβου. Η Ηλιάνα, παρόλες τις προσπάθειες, δεν καταφέρνει να μείνει έγκυος κι αρχίζει να απογοητεύεται.

Ο Μάρκος περνάει ξέγνοιαστες στιγμές με τη Ναυσικά και την Τζουλιάνα κι ανυπομονεί να μετακομίσουν σπίτι του. Ο Σίμος εξακολουθεί να νιώθει υπεύθυνος για την κατρακύλα της Σμαράγδας και προσπαθεί να την βοηθήσει. Η Ρωξάνη παραμένει απαθής, γεγονός που εκνευρίζει τον Μιχαήλ. Η Ολυμπία απειλεί την Εύα πως αν προχωρήσει σε γάμο και δεύτερο παιδί, θα την εγκαταλείψει όταν κλείσει τα δεκαοχτώ. Ο Φοίβος συνειδητοποιεί πως αν δεν βρει γιατρό, η Βίκυ θα πεθάνει από αιμορραγία.

Η ιστορία των «8 Λέξεων»

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν.

Μερικοί από τους πρωταγωνιστές είναι οι Ανδρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγεώργη, Ιάσονας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, , Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος και Στέφανος Μιχαήλ. Το σενάριο είναι από τη  και η σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments