Αθλητισμός

Λιονέλ Μέσι: Είναι οριστικό – Μένει στην Μπαρτσελόνα

Λιονέλ Μέσι: Είναι οριστικό – Μένει στην Μπαρτσελόνα
Λιονέλ Μέσι: Ο Αργεντινός σταρ αποφάσισε να μείνει στην ομάδα της καρδιάς του και να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του. Δεν είναι ευτυχισμένος πια στην Μπαρτσελόνα, όπως εξήγησε, και ο λόγος που δεν φεύγει είναι ότι δεν ήθελε να πάει τον σύλλογο της Βαρκελώνης στα δικαστήρια.

Ο Λιονέλ Μέσι με συνέντευξή του στο Goal έβαλε τέλος στα σενάρια για την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα. Ο λόγος είναι ότι δεν ήθελε να πάει την ομάδα της Βαρκελώνης στα δικαστήρια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αργεντινός σταρ στην αποκλειστική του συνέντευξη στο γνωστό ποδοσφαιρικό σάιτ, έκανε γνωστό ότι δεν είναι πια ευτυχισμένος στην Μπαρτσελόνα. Άλλωστε, αυτό είχε πει στο ραντεβού του με τον Ρόναλντ Κούμαν και για αυτό έστειλε το περίφημο φαξ που έλεγε ότι θέλει να αποχωρήσει.

«Όταν ενημέρωσα τη σύζυγό μου και τα παιδιά μου για την επιθυμία μου να φύγω, ήταν ένα σκληρό δράμα. Όλη η οικογένεια άρχισε να κλαίει, τα παιδιά μου δεν ήθελαν να αφήσουν την Μπαρτσελόνα, ούτε ήθελα να αλλάξουν σχολεία. Όμως κοίταξα παραπέρα και θέλω να θέλω να ανταγωνίζομαι στο υψηλότερο επίπεδο, να κατακτώ τίτλους, να διεκδικώ το Champions League. Μπορείς να το κερδίσεις ή να το χάσεις, επειδή είναι πολύ δύσκολο, αλλά θα πρέπει να το διεκδικείς», είπε ο Μέσι.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις στιγμές που τον πλήγωσαν τον τελευταίο καιρό και τον οδήγησαν στην απόφασή του που αναβάλλεται μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του χάρη στην αγάπη του για τον σύλλογο. «Τουλάχιστον διεκδίκησέ το και να μην διαλυόμαστε στη Ρώμη, στο Λίβερπουλ και στη Λισαβόνα. Όλα αυτά με οδήγησαν να σκεφτώ την απόφαση ότι ήθελα να αποχωρήσω.

Πίστεψα και ήμουν σίγουρος ότι θα ήμουν ελεύθερος για να φύγω, ο πρόεδρος πάντα έλεγε πως στο τέλος της σεζόν θα μπορούσα να αποφασίσω αν θα έμενα ή όχι. Τώρα στηρίζονται στο γεγονός πως δεν τους ενημέρωσα πριν από τις 10 Ιουνίου, όταν εκείνη την περίοδο ακόμη παλεύαμε στη La Liga, εν μέσω μίας απαίσιας εποχής κορωνοϊού, ο οποίος άλλαξε ολόκληρη τη σεζόν.

Κι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα μείνω στην ομάδα. Τώρα, πρόκειται να συνεχίσω στον σύλλογο γιατί ο πρόεδρος μου είπε ότι ο μοναδικός τρόπος για να φύγω ήταν η ρήτρα των 700.000.000 ευρώ, κάτι το οποίο είναι αδύνατο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments