Lifestyle

Η “Φαίη Σκορδά” της Πάτρας είναι σκέτος εθισμός

Η “Φαίη Σκορδά” της Πάτρας είναι σκέτος εθισμός
Οι αναλογίες της είναι εξωπραγματικές.

Ονομάζεται Αλεξάνδρα Κουτσαντώνη και την γνωρίσαμε όταν το 2019 κέρδισε σε καλλιστεία τον τίτλο της Miss Face Greece το 2019. Από τότε η Αλεξάνδρα Κουτσαντώνη απέκτησε φανατικούς followers που ακολουθούν κάθε διαδικτυακό της βήμα. Με κορμί θανατηφόρο, το ξανθό μοντέλο τραβάει πάνω της τα βλέμματα. Δυνατό της σημείο όμως που προκαλεί ίλιγγο, το αβυσσαλέο και πλούσιο στήθος της και τα σαρκώδη χείλια της. Βέβαια και τα οπίσθιά της δεν πάνε πίσω στο να τα θαυμάζεις μιας και οι αναλογίες της είναι εξωπραγματικές. Πολλοί είναι εκείνοι που λόγω των χρωμάτων της και της εμφάνισής της την έχουν χαρακτηρίσει ως τη “Φαίη Σκορδά“¨της Πάτρας.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ρίο και από μικρή λάτρευε τη μουσική, γι’ αυτό άλλωστε έκανε και μουσικές σπουδές. Παράλληλα, αγαπούσε ό,τι είχε σχέση με τη μόδα. Η Αλεξάνδρα λατρεύει τις ξένες γλώσσες και τα ταξίδια. Εκτός από τη μουσική από μικρή ασχολήθηκε επίσης και με το χορό, το τένις και το μπάσκετ. Στόχος της είναι να πετύχει στον ιατρικό κλάδο που επέλεξε να σπουδάσει. Είναι γενναιόδωρη με τους άλλους αλλά και με τον εαυτό της. Βέβαια κάποιες φορές το παρακάνει και αγοράζει περισσότερα απ’ όσα χρειάζεται. Κυρίως ρούχα και παπούτσια.

Η ίδια εργάζεται και ως μπαργούμαν. Μάλιστα πριν από ένα χρόνο περίπου η ίδια έσωσε τρεις συναδέλφους της από ατύχημα, όταν ένα λεωφορείο σκόρπισε τον τρόμο στην Πάτρα. Η ίδια σε τότε είχε ζητήσει από τους συναδέλφους της να μην πετάξουν εκείνη την ώρα τα σκουπίδια του μαγαζιού, αλλά να το έκαναν αργότερα. Χάρη στο ένστικτό της αυτό δεν υπήρξε κάποιο ανθρώπινο ατύχημα. Σε δηλώσεις της τότε είχε πει για το συμβάν: “Δεν ξέρω. Ήταν κάτι περίεργο. Ένστικτο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Τους είπα να μην βγούν έξω για τα σκουπίδια. Λίγα δευτερόλεπτα μετά την κουβέντα ακούσαμε πολύ δυνατούς θορύβους και το λεοφωρείο να πέφτει πάνω στα αυτοκίνητα τους κάδους και τις μηχανές. Είπα μέσα μου. Είχαμε Άγιο”.

Σήμερα η Αλεξάνδρα ζει στη Βούλα και εργάζεται σε μπαράκι, ενώ έχει προσαρμοστεί και στις νέες συνθήκες εργασίας λόγω της πανδημίας τους κορωνοϊού. Είναι αλήθεια πως διαθέτει έναν από τους πιο ενεργούς λογαριασμούς στο instagram όπου ανεβάζει αποκαλυπτικές φωτογραφίες που τονίζουν το μπούστο και τα οπίσθιά της προκαλώντας χιλιάδες likes από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments