Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [04/09/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [04/09/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [04/09/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [04/09/20].

Κριός

Τρέφετε έντονα συναισθήματα για ένα συγκεκριμένο άτομο, αλλά τα κρατάτε κρυφά. Δεν θέλετε να χάσει την εικόνα δύναμης και ελέγχου που έχει για εσάς. Ποιον κοροϊδεύετε; Το να δείξετε ότι είστε ευάλωτοι, θα αυξήσει τα επίπεδα εμπιστοσύνης μεταξύ σας.

Ταύρος 

Οι φίλοι σας θα αναρωτιούνται πού βρίσκεστε σήμερα. Φαίνεται ότι προσπαθείτε τόσο να τραβήξετε την προσοχή ενός συγκεκριμένου ατόμου, που σας έχει μαγέψει και κρέμεστε από τα χείλη του. Οι κοντινοί σας άνθρωποι εύχονται να βγείτε από αυτή την κατάσταση, γιατί δεν είστε ο εαυτός σας.

Δίδυμοι

Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μια σημαντική ανακάλυψη για την σχέση σας. Αλλά είναι λες και έχετε βάλει τον εαυτό σας πίσω από έναν γυάλινο τοίχο. Φαίνεστε απόμακροι, ίσως από φόβο μην πληγωθείτε. Μην περιμένετε άλλο για να δείξετε στο πιο αγαπημένο σας πρόσωπο πώς πραγματικά αισθάνεστε.

Καρκίνος

Ανυπομονείτε όλο τον χρόνο για ρομαντικές διακοπές με το ταίρι σας. Ωστόσο, συνήθως είστε τόσο απασχολημένοι με δουλειές και υποχρεώσεις που δεν βλέπετε ότι μπορείτε να φέρετε αυτό το ρομαντικό, χαλαρό κλίμα στην καθημερινότητά σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη προσπάθεια και δημιουργικότητα. svg%3E

Λέων 

Σήμερα έχετε επιλογή, ανάμεσα σε δουλειά και διασκέδαση. Και τα δύο είναι πιθανά. Μπορεί να βρίσκεστε στη μέση ενός βαρετού επαγγελματικού συμβουλίου αλλά ακριβώς απέναντί σας να βρίσκεται αυτός/αυτή ο/η νέος/α χαριτωμένος/η συνάδελφος. Τι θα λέγατε για ένα ποτάκι μετά τη δουλειά;

Παρθένος

Το πλανητικό σκηνικό σας φέρνει την ευκαιρία να βιώσετε πάθος και συντροφικότητα, έναν σπάνιο συνδυασμό. Μην αφήσετε την ευκαιρία να σας προσπεράσει – είναι πολύ καλή για να την χάσετε.

Ζυγός 

Έχετε την τάση να δημιουργείτε εντάσεις. Και αυτό συνήθως γίνεται για να καμουφλάρετε πίσω από μια φαινομενική αδιαλλαξία, μια χαλαρή στάση. Σήμερα θα ήταν καλύτερα να αφήσετε το πάθος σας να φανεί. Μπορεί να χάσετε μια μεγάλη ευκαιρία αν το καταπιέσετε.

Σκορπιός

Το ταίρι σας έχει κάτι στο μυαλό του, το οποίο σύντομα θα ανακαλύψετε. Ενδεχομένως να απαιτεί μια βαθύτερη αίσθηση δέσμευσης από εσάς. Πρόκειται για κάτι που θα δοκιμάσει την ποιότητα της σχέσης σας. Εάν αισθάνεστε έτοιμοι, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πείτε «ναι». Ακούστε την καρδιά σας. svg%3E

Τοξότης 

Μπορεί να νιώσετε έντονη έλξη για κάποιο άτομο που έχετε δει μόνο περιστασιακά. Αισθάνεστε γοητευμένοι για κάποιον ανεξήγητο λόγο, καθώς στην ουσία δεν το γνωρίζετε πραγματικά. Ωστόσο, σε ένα άλλο επίπεδο γνωρίζεστε πολύ καλά μεταξύ σας. Και αυτό ακριβώς το συναίσθημα, είναι που σας τραβάει σαν μαγνήτη όλο και πιο κοντά.

Αιγόκερως

Υπάρχει μια υπέροχη αίσθηση φροντίδας και παθιασμένης δέσμευσης στην σχέση σας σήμερα. Έχετε φτάσει σε ένα στάδιο που θέλετε να κάνετε πιο μόνιμη την σχέση σας ή να επαναδεσμευθείτε με τον/την σύντροφό σας. Προχωρήστε με αυτοπεποίθηση και χαρά!

Υδροχόος

Μπορείτε να δείξετε την εκτίμησή σας για αυτό το ξεχωριστό άτομο, αγοράζοντας κάτι όμορφο για το σπίτι. Είτε συζείτε είτε όχι, κάντε του ένα ωραίο δώρο. Αγοράστε ένα καλαίσθητο έργο τέχνης, ένα γλυπτό ή ένα ξεχωριστό αντικείμενο από άλλη χώρα αν του αρέσουν τα ταξίδια.

Ιχθύες

Σήμερα αισθάνεστε και φαίνεστε υπέροχα και είστε απίστευτα δημοφιλείς! Το πλανητικό σκηνικό βοηθάει να αναδείξετε τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά σας. Αν αναζητάτε ερωτική σχέση, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας. Προσπαθήστε να μετριάσετε το πάθος σας. Δεν θέλετε να τρομάξετε τους υποψήφιους!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments