Αθλητισμός

Παναθηναϊκός TV: Νέα δεδομένα στη σχέση των «πρασίνων» με τη NOVA

Παναθηναϊκός TV: Νέα δεδομένα στη σχέση των «πρασίνων» με τη NOVA
Παναθηναϊκός TV: Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο το «τριφύλλι» να παραμείνει τελικά στη NOVA.

Η νέα προσπάθεια του Παναθηναϊκού, το “Παναθηναϊκός TV” βρίσκεται από τις 20 Αυγούστου σε πλήρη εξέλιξη. Μέχρι τώρα έχει μεταδώσει όλα τα φιλικά παιχνίδια του “τριφυλλιού” στο ποδόσφαιρο, όπως και τις αναμετρήσεις του βόλεϊ των εφήβων. Στόχος είναι να μεταδίδονται και όλοι οι εντός έδρας αγώνες του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Παναθηναϊκός για να δημιουργήσει το δικό του κανάλι δεν συμφώνησε αρχικά με τη Nova σχετικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα, στην τελευταία πρόταση ύψους 5,7 εκατομμυρίων ευρώ.

Όμως τουλάχιστον αυτή την ώρα υπάρχει ανοιχτό ενδεχόμενο ανατροπής των δεδομένων ώστε οι δύο πλευρές να συνεργαστούν. Σύμφωνα με την “Sportday” τα τελευταία 24ωρα υπάρχουν έντονες ζυμώσεις και δεν αποκλείεται οι “πράσινοι” να παραμείνουν τελικά στη συγκεκριμένη συνδρομητική τηλεόραση, η οποία σε μία τέτοια περίπτωση θα έχει όλες τις ομάδες της Super League.

Η δυνάμει συμφωνία του ΠΑΟΚ και το πακέτο των ποδοσφαιρικών δικαιωμάτων ενδέχεται να αλλάξει το τοπίο. Θα πρέπει όμως ο Παναθηναϊκός να μείνει ικανοποιημένος κάτι που σημαίνει πως πρέπει να του γίνει μια νέα σαφώς βελτιωμένη πρόταση που θα ικανοποιεί όλες τις πλευρές.

Πως οδηγήθηκε ο Παναθηναϊκός στη δημιουργία του Παναθηναϊκός TV:

Η δημιουργία του καναλιού είναι προσωπική απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την προσφορά της NOVA. Το συνδρομητικό κανάλι προσέφερε 5,7 εκατομμύρια ευρώ στο «τριφύλλι», ποσό που κρίθηκε πως δεν αντικατοπτρίζει το brand name του συλλόγου. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ θεώρησε υποτιμητικό να λαμβάνει ο Ολυμπιακός περίπου τα διπλάσια (11 εκατομμύρια ευρώ) και η ΑΕΚ αρκετά περισσότερα χρήματα (6,5 εκατομμύρια ευρώ), τη στιγμή που οι «πράσινοι» είναι ο δεύτερος σύλλογος σε λαϊκή βάση στη χώρα. Σύμφωνα με τη Live Sport, η διοίκηση της “πράσινης” ΠΑΕ αξίωνε 7 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που δεν ήταν διατεθειμένη να δώσει η NOVA. Για αυτό και αποφάσισε να ενεργοποιήσει το δικό της κανάλι.

Ο ίδιος ο κ. Αλαφούζος με δήλωσή του στη «Live Sport» το προηγούμενο διάστημα έκανε λόγο για απαράδεκτη πρόταση από τη NOVA, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να επιδιώξει άλλη διαπραγμάτευση. «Η απόφασή μας να δημιουργήσουμε το “Παναθηναϊκός TV” είναι οριστική και αμετάκλητη. Είναι άλλωστε κάτι που το πιστεύουμε και το θέλαμε πολύ, ανεξάρτητα από το τι θα γινόταν με τη NOVA. Θεωρούμε απαράδεκτη την πρόταση των 5,7 εκατ. ευρώ, γι’ αυτό και τους είπαμε “τέλος”. Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να επιδιώξει άλλη διαπραγμάτευση. Τι θα κάνει από εδώ και πέρα η NOVA είναι δικό της θέμα», ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments