Lifestyle

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Instagram: Αναστατώνει με τις πόζες της

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Instagram: Αναστατώνει με τις πόζες της
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Instagram: Η εκρηκτική παίκτρια του ριάλιτι μόδας εντυπωσιάζει στις περισσότερες από τις φωτογραφίες της.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι η εκρηκτική παίκτρια που κάνει άνω κάτω το «My Style Rocks» αλλά και το Instagram με τις φωτογραφίες που ανεβάζει.

Και η αλήθεια είναι πως λατρεύει να θαυμάζει το καλοσχηματισμένο της κορμί και τις τέλειες καμπύλες της. Εξάλλου, είναι από τις διαγωνιζόμενες που όταν την πασαρέλα της, εντυπωσιάζει με τον τρόπο που περπατάει και κινείται επιδεικνύοντας το look της προτού πάρει τη θέση της δίπλα στην Κατερίνα Στικούδη προκειμένου να παρουσιάσει το concept της στις συμπαίκτριες της στο «My Style Rocks».

Μάλιστα, σε ένα από τα πιο πρόσφατα επεισόδια, φορώντας μια εντυπωσιακή ρόμπα και μαγιό, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δήλωσε το εξής: «Εγώ χώρισα τον αντρούλη μου, όπως όλος ο κόσμος ξέρει και θέλω να γιορτάσω την ελευθερία μου με ένα πάρτι. Καλώ λοιπόν στο σπίτι μου στην Κηφισιά όλα τα κορίτσια να κάνουμε pool party. Είμαι η οικοδέσποινα και την περιμένω… Θα πιούμε κοκτέιλ και σαμπάνιες και θα γιορτάσουμε μέχρι πρωίας».

Εκείνη τη στιγμή η παρουσιάστρια θέλησε να δει τι φορούσε η παίκτρια και στη συνέχεια της ζήτησε να κάνει μια πασαρέλα ώστε να δείξει και το μαγιό της. Έτσι, η Ευρυδίκη δεν αρνήθηκε και χάρισε ένα εντυπωσιακό, χορευτικό και ιδιαίτερα «καυτό» σόου. Πρόκειται για μια πληθωρική γυναίκα η οποία αναστατώνει με τις «καυτές» δημοσιεύσεις της. Για παράδειγμα, σε μια ανάρτησή της στον επίσημο και προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει γυμνή και μέσα στην πισίνα σπιτιού.

Είναι φανερό πως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα που με τις εμφανίσεις της ξέρει να κάνει τον ανδρικό πληθυσμό να παραληρεί με το καλλίγραμμο κορμί της. Πριν από λίγο καιρό, μια ακόμη ανάρτησή της προκάλεσε… καύσωνα. «Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου είναι όπως γεννήθηκα, δίχως ταμπού και ελεύθερη», σχολίασε χαρακτηριστικά η όμορφη παίκτρια του My Style Rocks στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον επίσημο και προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου πόζαρε topless μέσα στη θάλασσα αλλά και ξαπλωμένη πάνω σε μια ξύλινη βάρκα στην ακρογιαλιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments