Ελλάδα

#cancelbigbrother: Χαμός στο twitter για το απαράδεκτο σχόλιο περί βιασμού

#cancelbigbrother: Χαμός στο twitter για το απαράδεκτο σχόλιο περί βιασμού
#cancelbigbrother: Η χυδαία δήλωση του παίκτη του ριάλιτι έχει προκαλέσει χαμό στο twitter με τα σχόλια με το συγκεκριμένο hashtag να πλησιάζουν τις τέσσερις χιλιάδες. Πολλοί είναι αυτοί που ζητούν να παρέμβει εισαγγελέας και να σταματήσει το παιχνίδι.

Η χυδαία δήλωση του παίκτη του Big Brother, Αντώνη Αλεξανδρίδη περί βιασμού έχει προκαλέσει σάλο στο twitter. Χιλιάδες είναι τα σχόλια με το hashtag #cancelbigbrother. Πολλοί χρήστες της πλατφόρμας ζητάνε να παρέμβει εισαγγελέας και να σταματήσει η προβολή του ριάλιτι. Να σημειώσουμε ότι ο ίδιος παίκτης είχε κάνει ομοφοβικά σχόλια από την αρχή της προβολής του Big Brother, ενώ δήλωσε και ότι δεν «βλέπει τις χοντρές ως γυναίκες», σε άλλη μια προκλητική και σεξιστική δήλωση.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι μια σειρά χορηγοί αποσύρονται μετά τη χυδαία δήλωση Αλεξανδρίδη. Όλα αυτά σχολιάζονται από τους χρήστες του twitter, ανώνυμους και επώνυμους:

Εν τω μεταξύ, το ΕΣΡ έβγαλε μια «χλιαρή» ανακοίνωση για το ζήτημα που έχει προκαλέσει σάλο. Αναφέρει ότι θα μιλήσει με τις αποφάσεις του για το εμετικό σχόλιο περί βιασμού. Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΕΣΡ έχει ως εξής:

«Στο Συμβούλιο έχει περιέλθει πλήθος καταγγελιών (πλέον των διακοσίων) για διάπραξη (διοικητικού) αδικήματος κατά τη διάρκεια εκπομπής τηλεοπτικού σταθμού μέσω του διαδικτυακού του ιστοτόπου.

Κάποιοι από τους καταγγέλλοντες διαμαρτύρονται και διερωτώνται «γιατί σιωπά το ΕΣΡ», η δε απάντηση σ’ αυτό είναι απλή: Διότι το ΕΣΡ έχει νομική υποχρέωση να σιωπά! Και τούτο επειδή, ως κρατική αρχή που κρίνει (και αποφασίζει) επί καταγγελιών (υποχρεούται να) ομιλεί – μετά από τήρηση νόμιμων διαδικασιών – μόνο με τις αποφάσεις του και όχι προκαταβολικώς, εμφανιζόμενο στην συνέχεια (και) ως αντικειμενικός κριτής θεμάτων για τα οποία έχει ήδη εκφρασθεί. Για το συγκεκριμένο πάντως ζήτημα σχηματίσθηκε ήδη φάκελος και ορίσθηκε εισηγητής».

Να σημειώσουμε ότι δήλωση για το θέμα έκανε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Στέλιος Πέτσας αναφέρει ότι έχει ζητήσει παρέμβαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, για τον διάλογο «με περιεχόμενο χυδαία σεξιστικό που παραπέμπει ακόμα και σε εγκληματική πράξη», όπως χαρακτηριστικά γράφει. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, όπως λέει, έχει επικοινωνήσει με τον τηλεοπτικό σταθμό την άμεση αντίδραση του οποίου, τόνισε, ότι θεωρεί αυτονόητη.

Δείτε την ανάρτηση του Στέλιου Πέτσα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments