Τεχνολογία

Microsoft: Ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την πλατφόρμα Outlook Spaces – Ένας «χώρος» για όλες τις εκκρεμότητες

Microsoft: Ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την πλατφόρμα Outlook Spaces – Ένας «χώρος» για όλες τις εκκρεμότητες
Microsoft: Η πλατφόρμα Outlook Spaces είναι γεγονός. Πρόκειται για ένα εργαλείο που σου επιτρέπει να έχεις σε έναν «χώρο» όλα όσα έχεις στο μυαλό σου. Αλληλογραφία, σημειώσεις, επαφές, υπενθυμίσεις κλπ θα είναι συγκεντρωμένα στην πλατφόρμα Outlook Spaces.

Μία νέα πλατφόρμα αναμένεται να λύσει τα χέρια των επαγγελματιών, καθώς δίνει τη δυνατότητα να έχουν συγκεντρωμένα και οργανωμένα όλα όσα έχουν στο μυαλό τους. Όλες οι καθημερινές υποχρεώσεις μαζί με ό, τι άλλο χρειάζεται κανείς θα βρίσκονται σε ένα περιβάλλον, και άρα ο χρήστης θα μπορεί να έχει ευκολότερη πρόσβαση. Πρόκειται για την πλατφόρμα Outlook Spaces της Microsoft, που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο.

Οργανωμένη καθημερινότητα την εποχή της τηλεργασίας

To εργαλείο αυτό θα είναι αρχικά διαθέσιμο στους χρήστες της υπηρεσίας Outlook for the Web και αργότερα σε μεγαλύτερο εύρος κοινού. Οι διαρροές για το όνομά του έχουν αποδειχθεί ως αληθινές, για το εργαλείο παραγωγικότητας, το οποίο θα αποτελεί μία ενοποιημένη πλατφόρμα, μέσα στην οποία θα μπορεί κανείς να έχει τις λίστες των υποχρεώσεών του, τις σημειώσεις του, μαζί με τις επαφές, την ηλεκτρονική του αλληλογραφία και όλες τις υπενθυμίσεις.

Ο απώτερος σκοπός εδώ είναι να γίνει πιο απλή και οργανωμένη η καθημερινότητα ενός επαγγελματία, με την απαραίτητη πληροφορία μαζεμένη σε ένα σημείο. Φαίνεται πως αυτή είναι η απαίτηση και στην εποχή του κορωνοϊού, όπου ένα διόλου ευκαταφρόνητο πλήθος εργαζομένων επιλέγουν την τηλεργασία και ένα τέτοιο εργαλείο θα τους βοηθήσει να ανταπεξέλθουν στην πολυπλοκότητα της εργασιακής καθημερινότητας, ακόμα και από το σπίτι.

Ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει το δικό του Space

Οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν τα δικά τους Spaces, χώρους μέσα στους οποίους μπορούν να εντάξουν τις διαφορετικές υποχρεώσεις ή συνεργασίες τους και εκεί μέσα να προσθέσουν όλα τα είδη της πληροφορίας που θα τους βοηθήσουν να εκτελούν πιο γρήγορα τις εργασίες τους. Η Microsoft προσφέρει μια σειρά από ενδιαφέροντα πρότυπα, πάνω στα οποία μπορούν να βασίζονται οι χρήστες του κάθε Space.

Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, όπως αναφέρει και το ZD Net σε σχετικό άρθρο του, δεν είχε έρθει κάποια επίσημη ενημέρωση από την πλευρά της Microsoft αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα που θα ακολουθηθεί για την έναρξη της διάθεσης της πλατφόρμας αυτής στο διαδικτυακό κοινό, αλλά από πολλές πηγές θεωρείται ως δεδομένο ότι πολύ σύντομα το εν λόγω εργαλείο θα είναι έτοιμο, πιθανότατα ως δωρεάν προσθήκη σε λογαριασμούς υπηρεσιών όπως το Office 365.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments