Lifestyle

Ανθή Βούλγαρη νύφη: Παντρεύτηκε με τον Κώστα Κωνσταντινίδη στο Πήλιο – Ο εντυπωσιακός γάμος [pics]

Ανθή Βούλγαρη νύφη: Παντρεύτηκε με τον Κώστα Κωνσταντινίδη στο Πήλιο – Ο εντυπωσιακός γάμος [pics]
Ανθή Βούλγαρη νύφη: Εντυπωσιακή μέσα στο λευκό της νυφικό και κόντρα στο στερεότυπο που θέλει τις νύφες με γόβες, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της.

Η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον σύντροφό της Κώστα Κωνσταντινίδη σε μια ρομαντική, αλλά και άκρως παραδοσιακή τελετή στο Πήλιο.

Οι δύο τους παντρεύτηκαν το απόγευμα της Κυριακής (6 Σεπτεμβρίου). Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι αποφάσισε η γαμήλια τελετή να γίνει στο γραφικό εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας Κισσού στο Πήλιο. Το μυστήριο τέλεσε μητροπολίτης Δημητριάδος, κύριος Ιγνάτιος. Στην πιο γλυκιά τους στιγμή, η Ανθή Βούλγαρη και ο αγαπημένος της θέλησαν να έχουν κοντά τους πιο εκλεκτούς και δικούς τους ανθρώπους.

Έτσι, κόντρα στον καιρό, το ζευγάρι τόλμησε να μετατρέψει το πρωτόγνωρο για όλους 2020 στον πιο όμορφο χρόνο της ζωής του. Κουμπάροι του ερωτευμένου ζευγαριού ήταν ο Νώντας Δωρής, ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Μαλίνα Μαρκοπούλου. Όπως παρατηρούμε και στις εικόνες που πόσταρε ή αναδημοσίευσε η νύφη, και οι δύο λάμπουν από ευτυχία.

Και μπορεί ο κορωνοϊός να άλλαξε τον προγραμματισμό, καθώς η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπόρεσε να παραστεί ως κουμπάρα, αλλά το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου παρουσία στενών φίλων και συγγενών. Να αναφέρουμε πως η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να διαφυλάξει τόσο την ίδια όσο και τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Ευτυχείτε», από τον κορωνοϊό. Έτσι λοιπόν, θεώρησε σωστό, να μην παραστεί στο γάμο, ώστε να μην βρεθεί σε μία κοινωνική εκδήλωση που θα έχει κόσμο, όπως είναι ένας γάμος, έστω και περιορισμένο αριθμό καλεσμένων.

Επίσης, φρόντισαν να τηρήσουν όλα τα έθιμα με τον γαμπρό να κάθεται για το παραδοσιακό ξύρισμα από τον κουμπάρο, Πέτρο Ιακωβίδη. Από την άλλη, η Ανθή Βούλγαρη έλαμπε μέσα στη λευκή δαντελωτή δημιουργία Stylianos Atelier ενώ τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Κώστας Αυγερινός και το make up η Ελένη Χριστοδούλου, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Αμέσως μετά το μυστήριο, το νεόνυμφο ζευγάρι στάθηκε έξω από την εκκλησία για τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες. Και έπειτα η νύφη και ο γαμπρός, συνοδευόμενοι από παραδοσιακούς οργανοπαίκτες, οδηγήθηκαν χορεύοντας στην πλατεία του χωριού που είχε στολιστεί μαγικά για να υποδεχτεί τους καλεσμένους, περιορισμένοι στον αριθμό λόγω της επιδημίας, μιας και εκεί θα γινόταν το γλέντι. Τέλος, να αναφέρουμε πως στον γάμο της στο Πήλιο, η Ανθή Βούλγαρη πήγε κόντρα στους… καιρούς και ενάντια στις νόρμες γιατί δεν επέλεξε λευκές γόβες όπως «ορίζει» η παράδοση αλλά ένα ζευγάρι καουμπόικες μπότες, με χειροποίητη δημιουργία διάσημου brand.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments