Ελλάδα

Ζενεβιέβ: Είπαν «όχι» στη Νικολέτα, αλλά η κριτής την πέρασε με wild card

Ζενεβιέβ: Είπαν «όχι» στη Νικολέτα, αλλά η κριτής την πέρασε με wild card
Ζενεβιέβ: Η κριτής πέρασε στην επόμενη φάση την 18χρονη Νικολέττα, που διεκδικεί μια θέση στο GNTM 3. Τι είναι η "Wild Card" και πότε τη χρησιμοποιούν οι κριτές.

H 18χρονη Νικολέτα Αλαφούζου είναι φοιτήτρια Εργοθεραπείας στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αττικής και παρά τα δύο «όχι» που πήρε αρχικά από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τη Βίκυ Καγιά, πέρασε στην επόμενη φάση.

Η Νικολέτα Αλαφούζου είναι μόλις 18 ετών, έχει ύψος 1,73 και σπουδάζει Εργοθεραπεία στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Μπροστά στους κριτές, σε ερώτηση του κ. Σκουλού, απάντησε αρχικά πως είναι Ολυμπιακός και τόνισε πως ο χώρος της μόδας την ενδιαφέρει και θέλει να ασχοληθεί καθώς σε αυτό συνέβαλε και η εκπομπή του Star.

Σύμφωνα με την ίδια, το ξεχωριστό που έχει είναι τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και ο χαρακτήρας της, ενώ νιώθει πως βοηθάει ανθρώπους χάρη σε αυτό που σπουδάζει. Μάλιστα, τόσο το σώμα της Νικολέτας όσο και οι πόζες της άρεσαν σε γενικές γραμμές στους κριτές, και ο Δημήτρης Σκουλός της έδωσε το πολυπόθητο «ναι». Η Ζενεβιέβ Μαζαρί υπογράμμισε πως θεωρεί ότι η νεαρή κοπέλα δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί σε μια φωτογράφηση που θα της ζητούσε να κάτσει στο πλευρό ενός άνδρα και αρχικά της είπε «όχι».

Τι είναι η Wild Card

Η Wild Card αποτελεί στην ουσία ένα «όπλο» των κριτών, με το οποίο έχουν το δικαίωμα να περάσουν κάποιο αγόρι ή κορίτσι στην επόμενη φάση, ακόμη κι αν οι υπόλοιποι κριτές ήταν αρνητικοί.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Βίκυ Καγιά, η οποία σημείωσε πως η νεαρή φοιτήτρια δεν είναι για τον χώρο του μόντελινγκ, αλλά για κάτι μεγαλύτερο. Από την πλευρά του, ο Άγγελος Μπράτης τόνισε πως του φαίνεται πολύ συμπαθής, ενώ του άρεσαν τα μαλλιά και τα μάτια της κοπέλας, δίνοντάς της το δεύτερο «ναι». Τότε, η Νικολέτα ανέφερε την ύπαρξη του wild card, αλλαγή που ανακοίνωσε νωρίτερα η Βίκυ Καγιά και τελικά η Ζενεβιέβ της έδωσε τη δική της και η Νικολέτα πέρασε στο bootcamp. Όπως χιουμοριστικά είπε η Ζενεβιέβ, ο λόγος που άλλαξε γνώμη ήταν το γεγονός πως έχει τα μαλλιά που ψάχνει: «για να φτιάξω περούκα και θα σ’ τα ξυρίσω!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments