Lifestyle

Big Brother: Η τηλεθέασή του μετά τον σάλο και την απομάκρυνση του Αντώνη Αλεξανδρίδη

Big Brother: Η τηλεθέασή του μετά τον σάλο και την απομάκρυνση του Αντώνη Αλεξανδρίδη
Big Brother: Κι όμως τα νούμερα κάτι δείχνουν.

Το Big Brother της νέας εποχής όπως έλεγε και ξαναέλεγε ο παρουσιαστής Χάρης Βαρθακούρης και όπως διαφημιζόταν από τον ΣΚΑΙ, το ριάλιτι κάνει τους παίκτες του πρώτου Big Brother πριν από 20 χρόνια να μοιάζει με τηλεοπτική όαση μπροστά σε αυτό το τερατούργημα που δημιουργούν τα άτομα που επιλέχθηκαν από την παραγωγή του καναλιού για να “πρωταγωνιστήσουν”. Η ατάκα του Αντώνη Αλεξανδρίδη “με τις γκόμενες πάω κάθε μέρα σε μια για να αδειάσω το πακέτο, αλλιώς έχει βιασμό” προκάλεσε όχι μόνο θύελλα αντιδράσεων και την έξοδό του από το ριάλιτι, αλλά και απίστευτη αμηχανία και νεύρα στους παρουσιαστές του ΣΚΑΙ των ενημερωτικών εκπομπών που ήρθαν αντιμέτωποι με τους καλεσμένους τους οι οποίοι κατέκριναν ο καθένας με τον τρόπο το απαράδεκτο τηλεοπτικό προϊόν που σερβίρει κάθε βράδυ ο “σοβαρός” ΣΚΑΙ.

Τι και αν ο σταθμός ανακοίνωσε ότι από χθες το πρωί διέκοψε προσωρινά το live streaming του σόου. Τι και αν έβγαλε μια ανακοίνωση ρίχνοντας το φταίξιμο σε εργαζόμενο! Λες και ο εργαζόμενος των 500 και 600 ευρώ δεν έχει προϊσταμένους που έπρεπε να ελέγχουν κάθε τι που λέγεται και που βγαίνει στην δημοσιότητα. Τι και αν το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης δεχόμενο πάνω από 200 καταγγελίες σχημάτισε φάκελο και εξετάζει τις πειθαρχικές κυρώσεις.

Τα νούμερα για το πρώτο επεισόδιο μετά τα όσα ειπώθηκαν και έγιναν στο ριάλιτι κέρδισε την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού. Τουλάχιστον αυτό λένε τα νούμερα από την μέτρηση.  Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το βράδυ της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου, το… μικρότερης διάρκειας επεισόδιο του Big Brother κατόρθωσε να συγκεντρώσει ποσοστό τηλεθέασης 23.1% στο γενικό σύνολο και 23.9% στο δυναμικό κοινό!

Τι και αν το διαδικτυακό κίνημα #cancelbigbrother φουντώνει και οι χορηγοί της εκπομπής εγκαταλείπουν το καράβι ο ένας μετά τον άλλο, πάντα η ελληνική κοινωνία θα ανακαλύπτει πως η τηλεόραση και τα προϊόντα της θα είναι ο καθρέφτης της. Γιατί αν δεν συμβεί κάτι δραστικό ή αν δεν ξεφυτρώσει κάποιο άλλο “μπουμπούκι” τύπου Αλεξανδρίδη το ριάλιτι θα συνεχίσει την προβολή του μέχρι τέλος του χρόνου όπως είναι προγραμματισμένο. Και πολύ σύντομα τα σεξιστικά και ποινικά καταδικαστέα σχόλια του “Κρητίκαρου” bartender που γεννήθηκε στο Λονδίνο θα ξεχαστούν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments