Lifestyle

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου My Style Rocks: H παίκτρια αποχώρησε από το παιχνίδι μόδας

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου My Style Rocks: H παίκτρια αποχώρησε από το παιχνίδι μόδας
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου My Style Rocks: Αιτία αποτέλεσε ο τσακωμός της με μέλος της κριτικής επιτροπής.

Άνω κάτω το My Style Rocks. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο γύρισμα του Σαββάτου, τσακώθηκε, τα γυρίσματα διακόπηκαν και η παίκτρια αποχώρησε από το παιχνίδι μόδας. Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή του Open, «Καλοκαίρι Not».  «Έχω πληροφορίες, παιδιά, πως η Ευρυδίκη τσακώθηκε με τον Στέλιο Κουδουνάρη έντονα, είχαν μια έντονη διαφωνία, τον έστειλε κάπου που δεν έπρεπε να τον στείλει και αποχώρησε. Οι πληροφορίες μας αυτά λένε για την αποχώρηση της Ευρυδίκης» είπε δημοσιογράφος.

«Αποχώρησε από το Gala του My Style Rocks γιατί της ασκήθηκε μια έντονη κριτική για το ρούχο που επέλεξε» σημείωσε.

Μετά από όλα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανέβασε ένα βίντεο στο instagram και τόνισε ότι τσακώθηκε με τον Στέλιο Κουδουνάρη, σταμάτησαν τα γυρίσματα και έφυγε οικειοθελώς γιατί «ένιωσα ότι δεν με σέβονται… Βγήκα εκτός ορίων πολλές φορές. Είπα έως εδώ και αποχώρησα… Ακούστηκε ένα άι στο διά@λ@… Και ναι το είπα…»!

Δείτε τι ακριβώς συνέβη σύμφωνα με την ίδια την παίκτρια:

Υπενθυμίζεται πως Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Στέλιος Κουδουνάρης είχαν ένα ακόμη έντονο διάλογο στο επεισόδιο της Παρασκευής 4 Σεπτεμβρίου:

Η εκρηκτική παίκτρια στο συγκεκριμένο επεισόδιο, ντυμένη στα κόκκινα, έπεσε στα πατώματα φωνάζοντας «γιατί κύριε Στέλιο», με την εξέλιξη αυτή να είναι ιδιαιτέρως απρόσμενη. Ο λόγος, βεβαίως, για τον οποίο έπεσε κάτω δεν ήταν άλλος από την κριτική που δέχθηκε για την ενδυματολογική της επιλογή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέλιος Κουδουνάρης δεν ενθουσιάστηκε με την επιλογή που έκανε η εκρηκτική διαγωνιζόμενη τονίζοντας της το εξής: » Σου πάει πάρα πολύ ο έρωτας Ευρυδίκη! Πάρα πολύ! Δηλαδή στον προηγούμενο κύκλο, που είχες τον αντρούλη, ήσουν όλο στην τσίτα. Φέτος, που πάει ο αντρούλης, είσαι φωτιά στα κόκκινα».

«Το φόρεμα αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο. Σου πάει πάρα πολύ. Βέβαια η ραφή, που είναι στο ύψος του στήθους σου, είναι σε λάθος σημείο. Το κόκκινο κραγιόν είναι πάρα πολύ ωραίο, αλλά μαζί με το κόκκινο φόρεμα είναι λάθος σε σένα. Οπότε για σήμερα 1», προσέθεσε ο σχεδιαστής και κριτής του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪΙ. Τότε, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έπεσε στα πατώματα φωνάζοντας «γιατί κύριε Στέλιο»!
Εν τω μεταξύ στο επεισόδιο της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου μία νέα παίκτρια μπήκε στην αρένα του στιλ. Η Τζένη ζει στη Σουηδία και ασχολείται με τη διακόσμηση βιτρινών. Έρχεται συγκεκριμένα από τη Στοκχόλμη μόνο για το… My Style Rocks. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη  μέχρι τα 14 της χρόνια, ενώ η μόδα και το styling, της κέντρισαν το ενδιαφέρον από μικρή ηλικία. Είναι κατά του body shaming και θεωρεί πως η μόδα συνδέεται στενά με την ψυχολογία της γυναίκας. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments