Lifestyle

Κατερίνα Γερονικολού: «Αγαπητέ άντρα, να σέβεσαι την Γυναίκα»

Κατερίνα Γερονικολού: «Αγαπητέ άντρα, να σέβεσαι την Γυναίκα»
Κατερίνα Γερονικολού: Με ανάρτησή της η γοητευτική ηθοποιός στέλνει το δικό της μήνυμα για... περισσότερο σεβασμό στις γυναίκες.

Το δικό της μήνυμα θέλησε να στείλει η Κατερίνα Γερονικολού μετά το συμβάν στο Big Brother, όπου ο Αντώνης Αλεξανδρίδης μίλησε με χυδαίο τρόπο για τις γυναίκες, χρησιμοποιώντας ακόμη και τη λέξη “βιασμός” Η αξιαγάπητη ηθοποιός λοιπόν, τοποθετήθηκε δημόσια στα social media. Με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να αναδείξει την ανάγκη για περισσότερο σεβασμό στις γυναίκες από τους άντρες.

“Αγαπητέ άντρα, να σέβεσαι την Γυναίκα. Όπως θα ήθελες να σέβονται οι υπόλοιποι άντρες τη μητέρα σου, την αδερφή σου, την κόρη σου. Αν το κάνεις ήδη, σε ευχαριστούμε γιατί μας κάνεις να νιώθουμε όμορφα σε μια κοινωνία συχνά επικίνδυνη” έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Γερονικολού.

 Η ανάρτησή της:

Το εμετικό σχόλιο και οι αντιδράσεις

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το χυδαίο σχόλιο ενός εκ των παικτών του ριάλιτι του , Big Brother, του Αντώνη Αλεξανδρίδη, ο οποίος μίλησε στους συμπαίκτες του για βιασμό. Συγκεκριμένα, στο βίντεο που κυκλοφορεί ακούγεται ο παίκτης να μιλάει απαξιωτικά για τις γυναίκες μιλώντας ξεκάθαρα για βιασμό σαν να είναι μία δικαιολογημένη αντίδραση ενός άνδρα και όχι εγκληματική ενέργεια.

Σε συνομιλία που έχει με δύο συμπαίκτες του λέει ότι «με τις κοπέλες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό». Φυσικά, το εν λόγω σχόλιο δεν πέρασε έτσι προκαλώντας την αντίδραση πολλών χρηστών στα social media που ανέδειξαν το θέμα ζητώντας μέτρα εναντίον του ριάλιτι. Στη συνέχεια θέση για το θέμα πήρε η κυβέρνηση και τα υπόλοιπα κόμματα.

Η ΝΔ με ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Οτιδήποτε προωθεί την κουλτούρα του βιασμού είναι εγκληματικό και άρα απερίφραστα καταδικαστέο και μη αποδεκτό. Πόσο μάλλον όταν αυτό δημοσιοποιείται στα πλαίσια τηλεοπτικών προϊόντων. Τα αντανακλαστικά που επέδειξε η κυβέρνηση, η ομόθυμη καταδίκη σύσσωμου του πολιτικού κόσμου, η αντίδραση των λειτουργών των ΜΜΕ αλλά και της κοινωνίας στο σύνολο της αποτελούν την πιο εμφατική απάντηση σε τέτοια φαινόμενα. Ας μην θολώνουμε το πανίσχυρο μήνυμα με μικρόψυχες προσπάθειες πολιτικής εκμετάλλευσης».

Δήλωση για το θέμα έκανε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Στέλιος Πέτσας αναφέρει ότι έχει ζητήσει παρέμβαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, για τον διάλογο «με περιεχόμενο χυδαία σεξιστικό που παραπέμπει ακόμα και σε εγκληματική πράξη», όπως χαρακτηριστικά γράφει. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, όπως λέει, έχει επικοινωνήσει με τον τηλεοπτικό σταθμό την άμεση αντίδραση του οποίου, τόνισε, ότι θεωρεί αυτονόητη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments