Οικονομία

XENIA κορωνοϊός: Ματαιώνεται λόγω της πανδημίας η γνωστή έκθεση

XENIA κορωνοϊός: Ματαιώνεται λόγω της πανδημίας η γνωστή έκθεση
XENIA κορωνοϊός: Λόγω της πανδημίας, η γνωστή έκθεση ματαιώνεται.

Ο «κορωνοϊός» χτύπησε και την έκθεση XENIA. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών η έκθεση που είναι «στοχευμένη αποκλειστικά στους ξενοδόχους αλλά και στους επαγγελματίες του ευρύτερου ξενοδοχειακού κλάδου», όπως αναφέρεται στο σάιτ της, ματαιώνεται λόγω του κορωνοϊού.

Με επιστολή του προς τους εκθέτες ο Νίκος Χουδαλάκης τονίζει: «Όπως όλοι γνωρίζετε η εταιρία μας, παρά τις αντίξοες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία του Covid-19, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να καταστεί εφικτή η πραγματοποίηση της XENIA 2020. Δυστυχώς, όμως, λόγω της επιδείνωσης των επιδημιολογικών δεδομένων με την καθημερινή αύξηση των κρουσμάτων του Covid-19, η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να αναστείλει προσωρινά τη λειτουργία όλων των εκθέσεων.

Απόφαση, η οποία λόγω των δυσοίωνων προβλέψεων για την εξέλιξη της πανδημίας, αναμένεται με βεβαιότητα να παραταθεί μέχρι και το τέλος του 2020. Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, και προκειμένου να προστατεύσουμε εκθέτες και επισκέπτες από τις αρνητικές συνέπειες που θα είχε μία ακύρωση της τελευταίας στιγμής, αποφασίσαμε να προβούμε έγκαιρα στην οριστική ματαίωση της Xenia που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί 27-30 Νοεμβρίου 2020.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η FORUM AE προχωρά δυναμικά στη διοργάνωση της επόμενης HORECA, που θα πραγματοποιηθεί 11-15 Φεβρουαρίου 2021, ελπίζοντας ότι οι επιδημιολογικές εξελίξεις σε συνδυασμό με την κυκλοφορία του αναμενόμενου εμβολίου θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για την επιτυχή έκβαση της έκθεσης αυτής».

Τι περιλαμβάνει η XENIA

Επαγγελματίες από τον κλάδο των ξενοδοχείων και των μικρών καταλυμάτων έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τις κορυφαίες επιχειρήσεις με ξενοδοχειακό εξοπλισμό, τεχνολογικές λύσεις και διαδικτυακές υπηρεσίες, καθώς και με εταιρείες που ειδικεύονται στην κατασκευή, την ανακαίνιση και την εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και με προμηθευτές του επισιτιστικού κλάδου, των οποίων οι υπηρεσίες βρίσκουν εφαρμογή σε βασικούς τομείς λειτουργίας των ξενοδοχείων.

Οι εταιρείες που εκθέτουν στην Xenia καλύπτουν όλο το φάσμα των προϊόντων και των υπηρεσιών που αφορούν στην κατασκευή, ανακαίνιση, διακόσμηση, εξοπλισμό και τροφοδοσία Ξενοδοχείων, Ξενώνων, Ενοικιαζόμενων δωματίων και Camping. Οι βασικές κατηγορίες εκθεμάτων είναι οι ακόλουθες: Κατασκευή- Διακόσμηση-Ενέργεια-Αυτοματισμοί, Ξενοδοχειακός εξοπλισμός, Μηχανήματα και εξοπλισμός κουζίνας, Food & Beverage, Digital technology.

Με την συμμετοχή των μεγαλύτερων και σημαντικότερων επιχειρήσεων της κατασκευαστικής και προμηθευτικής αγοράς αλλά και τη στήριξη όλων των θεσμικών φορέων του κλάδου, η Xenia έχει ως στόχο να καταξιωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του είδους της διεθνώς!

Η Xenia αποτελεί το ετήσιο απαραίτητο ραντεβού πλήθους επιχειρηματιών και επαγγελματιών του ξενοδοχειακού αλλά και ευρύτερου κλάδου του τουρισμού, οι οποίοι την επισκέπτονται προκειμένου να ενημερωθούν για τις τεχνολογικές εξελίξεις, τις τάσεις στην κατασκευή αλλά και τη διακόσμηση καθώς και για τις καινοτόμες υπηρεσίες που έχουν ως στόχο να κάνουν τις ξενοδοχειακές τους επιχειρήσεις λειτουργικές και μοντέρνες.

Η έκθεση μέσα από τις εξειδικευμένες για κάθε κατηγορία επισκεπτών, παράλληλες εκδηλώσεις (σεμινάρια, master classes, ανοιχτές συζητήσεις), που έχουν ως στόχο την παρουσίαση και προβολή των τάσεων στην διακόσμηση και στην κατασκευή, των τεχνολογικών εξελίξεων όσον αφορά την λειτουργικότητα του χώρου, αλλά και την εκπαίδευση επάνω στις νεότερες διαδικτυακές εφαρμογές και το ψηφιακό περιβάλλον, αποτελεί μία ουσιαστική πλατφόρμα καινοτομιών και εξελίξεων για τον Ξενοδοχειακό κλάδο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments