Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [08/09/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [08/09/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [08/09/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [08/09/20].

Κριός

Το πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει την επικοινωνία με το ταίρι σας. Μπορεί λόγω κάποιου καβγά, να έχετε να μιλήσετε πολλές μέρες. Η απουσία επικοινωνίας δεν βοηθάει ιδιαίτερα την κατάσταση. Το καλύτερο είναι να βρείτε τρόπο να σπάσετε τον πάγο και να ξεκινήσετε μια ουσιαστική συζήτηση.

Ταύρος 

Μπορεί σήμερα να βρεθείτε σε μια δύσκολη κατάσταση στη σχέση σας. Ενδεχομένως αυτό να προκαλέσει πρόβλημα στο σπίτι, λόγω της απόστασης που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά σας. Αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να επιλύσετε το ζήτημα.

Δίδυμοι

Κανείς δεν μπορεί να σας κάνει να χαμογελάσετε, αν δεν βγαίνει από μέσα σας. Σήμερα αισθάνεστε καταβεβλημένοι, από περιστάσεις και περιορισμούς που πραγματικά δεν χρειάζεστε. Προσπαθήστε να μείνετε λίγο μόνοι, ώστε να επεξεργαστείτε τα συναισθήματά σας.

Καρκίνος

Σήμερα θα αναδυθεί κάποιο ζήτημα, που σας ανησυχεί ενδόμυχα εδώ και καιρό. Ανησυχείτε πολύ, ίσως και να φοβάστε ότι πρόκειται να συμβούν κάποια γεγονότα. Μην μένετε σιωπηλοί, δεν θα σας βοηθήσει. Ξεπεράστε τις επιφυλάξεις σας και τα υπόλοιπα θα είναι εύκολα. svg%3E

Λέων 

Η σημερινή μέρα δεν ευνοεί τις συναντήσεις. Οι άνθρωποι πραγματικά δεν έχουν διάθεση για κοινωνικές επαφές. Αν ψάχνετε για σχέση, μην επιμένετε αν βλέπετε ότι το άτομο που σας ενδιαφέρει δεν είναι σε καλή διάθεση. Κάντε λίγο υπομονή. Σε λίγες μέρες οι περιστάσεις θα είναι ευνοϊκότερες.

Παρθένος

Παρόλο που έχετε τακτοποιήσει τα πράγματα στη σχέση σας, υπάρχει μια αίσθηση απόστασης με το ταίρι σας. Κάποιο ζήτημα έχει μείνει σε εκκρεμότητα και δημιουργεί μια περίεργη ατμόσφαιρα. Αν δεν το αντιμετωπίσετε άμεσα, δεν θα μπορέσετε να προχωρήσετε παρακάτω.

Ζυγός 

Αναρωτιέστε γιατί όλα φαίνεται να πηγαίνουν στραβά στην ερωτική σας ζωή; Μπορεί να φταίει κάτι από το παρελθόν, που στοιχειώνει την σχέση σας και την εμποδίζει να εξελιχθεί. Ενδεχομένως να χρειαστείτε λίγο χρόνο για να δείτε τα πράγματα με την σωστή οπτική – αλλά θα αξίζει τον κόπο.

Σκορπιός

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει μερικές ανησυχητικές σκέψεις στο προσκήνιο. Μπορεί να μην μπορείτε να εντοπίσετε ακριβώς τι είναι, αλλά έχετε μια σχετική ιδέα. Έχετε φτάσει στη σχέση σας στο σημείο που πρέπει να αποφασίσετε αν θα δεσμευθείτε περισσότερο. Το πρόβλημα είναι ότι διατηρείτε τις αμφιβολίες σας. Εξετάστε τα πράγματα προσεκτικά πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση. svg%3E

Τοξότης 

Σήμερα προτιμάτε να μείνετε σιωπηλοί παρά να γελοιοποιηθείτε… Λέγοντας κάτι που όχι μόνο ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά είναι μάλλον απίθανο. Ωστόσο, το ταίρι σας θέλει την άποψή σας για ένα σημαντικό θέμα. Πού ξέρετε; Μπορεί να καταλήξετε σε συμφωνία.

Αιγόκερως

Σήμερα έχετε την αίσθηση ότι έχετε βγει ζημιωμένοι σε κάποιο επίπεδο. Μπορεί να μην αφορά κάτι που σας έκανε κάποιος άλλος – αλλά κάτι που κάνατε εσείς στον εαυτό σας. Ίσως πρόσφατα να προέκυψε κάποιο ζήτημα, για το οποίο δεν υπήρξατε συνεπείς στις πεποιθήσεις σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να το σκεφτείτε.

Υδροχόος

Αν συνεχίσετε να ανησυχείτε για κάποιο θέμα, θα σας πιάσει το στομάχι σας. Βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε και να ξεχαστείτε. Δεν θα καταφέρετε τίποτα αν το σκέφτεστε διαρκώς. Αφήστε την απάντηση να αποκαλυφθεί μόνη της την κατάλληλη στιγμή.

Ιχθύες

Το κλίμα είναι κάπως βαρύ σήμερα και εναπόκειται σε εσάς να το ελαφρύνετε. Θα πρέπει να χαμογελάτε πολύ και να πείτε πολλά αστεία, για να αρχίσει να ανταποκρίνεται ο/η αγαπημένος/η σας. Αν καταφέρετε να τον/την πείσετε να μιλήσει για όσα τον/την κάνουν απόμακρος/η, θα έχετε κάνει το πρώτο βήμα προς επίλυση του προβλήματος.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments