Αθλητισμός

Βιεϊρίνια Γκιμαράες: Τα πορτογαλικά Μέσα «επαναπατρίζουν» τον αγαπημένο της εξέδρας του ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια Γκιμαράες: Τα πορτογαλικά Μέσα «επαναπατρίζουν» τον αγαπημένο της εξέδρας του ΠΑΟΚ
Βιεϊρίνια Γκιμαράες: Τα πορτογαλικά ΜΜΕ στέλνουν πίσω στην Πορτογαλία τον αγαπημένο της εξέδρας στην Τούμπα.

Τα πορτογαλικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αναφέρουν ότι η Γκιμαράες ενδιαφέρεται για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η ομάδα θέλει να αποκτήσει τον αγαπημένο της εξέδρας του ΠΑΟΚ και να κάνει δεύτερο «μπαμ» στην ίδια μεταγραφική περίοδο μετά την απόκτηση του Ρικάρντο Κουαρέσμα.

Όπως αναφέρει και το sdna.gr, το όνομα του Βιεϊρίνια φαίνεται πως έχει πέσει στο τραπέζι της Γκιμαράες, σύμφωνα με τα όσα σημειώνουν οι συμπατριώτες του. Μετά την απόκτηση του Κουαρέσμα, η Βιτόρια θέλει να κλείσει ακόμη έναν σπουδαίο διεθνή Πορτογάλο, επικεντρώνοντας την προσοχή της στους Αντελίνο Βιεϊρίνια, Μπρούνο Άλβες και Αντριέν Σίλβα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν στα χέρια τους, δεν αποκλείεται να στραφούν σε έναν Πορτογάλο που πανηγύρισε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016, αναφερόμενοι στον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος δεν δεσμεύεται με κάποιο συμβόλαιο στην παρούσα φάση δεδομένου πως η συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε. «Οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές για την επιβεβαίωση αυτού του ενδιαφέροντος», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Να σημειώσουμε ότι η Γκιμαράες παρουσίασε με τον καλύτερο τρόπο την κίνησή της να αποκτήσει τον Κουαρέσμα αφού έφτιαξε ένα φανταστικό βίντεο για να τον καλωσορίσει στην ομάδα. Δείτε το τρομερό βίντεο που έγινε viral:

Πριν από μερικές μέρες η Livesport είχε αναφερθεί στο θέμα της παραμονής του Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ, αλλά και στην άποψη που έχει για τον παίκτη ο τεχνικός διευθυντής του «Δικέφαλου», Όλαφ Ρέμπε.

Για το συγκεκριμένο ζήτημα η αθλητική εφημερίδα έγραφε: «Επειδή ανοίξαμε αυτόν τον φάκελο “Βιεϊρίνια”, θα πρέπει να επισημανθεί ότι ο Όλαφ Ρέμπε ήταν (και είναι) υπέρ της παραμονής του Πορτογάλου, αλλά με όρους συγκεκριμένους, εναρμονισμένους με τη νέα πραγματικότητα. Ο Γερμανός τεχνικός διευθυντής έδωσε απαντήσεις που “κέρδισαν”».

Τι σημαίνουν οι «εναρμονισμένοι όροι». Προφανώς, αυτό έχει να κάνει πρώτον με το οικονομικό και δεύτερον με τον χρόνο συμμετοχής που θα δίνει ο Αμπέλ Φερέιρα στον παίκτη που έχει συνδέσει όσο λίγοι ξένοι το όνομά του με τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments