Ελλάδα

Αυτό είναι το νέο post του Ηλία Κασιδιάρη για τη Λιάνα Κανέλλη

Αυτό είναι το νέο post του Ηλία Κασιδιάρη για τη Λιάνα Κανέλλη
Κασιδιάρης Κανέλλη: Τα «βέλη» του κατά της Ελληνίδας δημοσιογράφου και πολιτικού στρέφει το πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής.

Σε μια νέα του ανάρτηση ο Ηλίας Κασιδιάρης σχολιάζει τις δηλώσεις της Λιάνας Κανέλλη, με ιδιαίτερα δηκτικό τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, το πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής και ιδρυτής του κόμματος «Έλληνες για την Πατρίδα» ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter δημοσίευμα από την Τουρκία ενώ έκανε και το προσωπικό του σχόλιο. «Μαθαίνω για τους ύμνους των Τούρκων και αντιλαμβάνομαι γιατί ο κόσμος συνεχίζει να με σταματάει στον δρόμο και να μου λέει, να αγιάσει το χέρι σου!».

Και είναι φανερό πως το πρoκλητικό ποστάρισμα του Ηλία Κασιδιάρη για το επεισόδιο που είχε με τη Λιάνα Κανέλλη, δείχνει πως είναι αμετανόητος.

Όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης χαστούκισε στον αέρα τη Λιάνα Κανέλλη

Το εν λόγω περιστατικό συνέβη πριν από 8 χρόνια περίπου. Ξέφυγε από κάθε έλεγχο ο Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής καθώς στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, επιτέθηκε και χαστούκισε τη Λιάνα Κανέλλη ενώ πέταξε νερό στη Ρένα Δούρου. Οι τόνοι ανέβηκαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του ANT1, για τον αναξιοποίητο πλούτο της Ελλάδας.

Στην έντονη συζήτηση παρενέβη εκείνη τη στιγμή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, αλλά ο Ηλίας Κασιδιάρης εκτός εαυτού σηκώθηκε πάνω και πέταξε στην εμβρόντητη βουλευτή ένα ποτήρι νερό φωνάζοντας της: «Άντε βρε νούμερο». Όταν του ζήτησε τον λόγο η Λιάνα Κανέλλη για αυτή τη συμπεριφορά, ο Ηλίας Κασιδιάρης ξέφυγε και της επιτέθηκε μαινόμενος με γροθιές και χαστούκια τρεις φορές.

Στη συνέχεια, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής έφυγε από το πλατό. Οι εργαζόμενοι του σταθμού επιχείρησαν να τον σταματήσουν αλλά αυτός σε έξαλλη κατάσταση, έσπασε μια πόρτα και διέφυγε. Την ίδια ώρα, ο σταθμός ειδοποιούσε την Αστυνομία, ενώ ο δημοσιογράφος Αντώνης Δελατόλλας επικοινώνησε με Εισαγγελέα, η οποία διέταξε τη σύλληψη του πολιτικού. «Αν δεν κόψουμε το απόστημα τώρα, μπροστά μας θα το βρούμε. Ας κάνει το γύρο του κόσμου το βίντεο, να δουν τους Ελληναράδες», τόνισε η Λιάνα Κανέλλη, για να προσθέσει πως «ο Εφιάλτης ήταν Έλληνας. Αυτοί είναι οι Εφιάλτες της Δημοκρατίας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments