Ελλάδα

Πέθανε παλαίμαχος Έλληνας τερματοφύλακας

Πέθανε παλαίμαχος Έλληνας τερματοφύλακας
Νίκος Γιαλαμάς: Στα 49 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο πρώην τερματοφύλακας του ΟΦΗ.

Θρήνος στον ΟΦΗ και τον χώρο του ποδοσφαίρου. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 49 ετών ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Νίκος Γιαλαμάς. Σύμφωνα με δημοσιεύματα κρητικών σάιτ, o παλιός πορτιέρε πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

Λίγο πριν από τις 17.00 το απόγευμα της Τετάρτης 9 Σεπτεμβρίου, ο 49χρονος, όπως γράφει το politica.gr, βρισκόταν στη Λεωφόρο Δημοκρατίας όταν δεν αισθάνθηκε καλά. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τον άτυχο άνδρα στη ζωή. Ο Νίκος Γιαλαμάς άφησε την τελευταία του πνοή καθ’ οδόν για το νοσοκομείο.

Συγκλονισμένη είναι η αθλητική κοινωνία της Κρήτης με τις συλλυπητήριες ανακοινώσεις να διαδέχονται η μία την άλλη. Ο ΟΦΗ στη δική του ανακοίνωση αναφέρει: «Αυτές τις στιγμές τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουν συναισθήματα. Για την οικογένεια του ΟΦΗ, ο αναπάντεχος χαμός του Νίκου Γιαλαμά δεν μπορεί να αποτυπωθεί με λέξεις. Δεν μπορεί να εξηγηθεί και φυσικά δεν μπορεί να ξεπεραστεί. Ο Νίκος ήταν μέλος της οικογένειας μας, άνθρωπος δικός μας και μια προσωπικότητα απόλυτα συνυφασμένη με την ομάδα μας.

Έζησε μεγάλες ευρωπαϊκές και ελληνικές στιγμές, όντας μέλος της ποδοσφαιρικής παρέας από την Κρήτη που χειροκρότησε όλη η Ελλάδα τη δεκαετία του ’90 και το “αντίο” στον φίλο μας θα είναι για πάντα ένα σφίξιμο στην καρδιά».

Ο σύνδεσμος οπαδών του ΟΦΗ «Snakes» ανέβασε φωτογραφία του Νίκου Γιαλαμά στο Facebook και έστειλε τα συλλυπητήριά του. «Νικόλα καλό ταξίδι.. Έφυγες πολύ νωρίς.. Η οικογένεια του ΟΦΗ δεν θα σε ξεχάσει…», γράφουν οι οπαδοί της Κρητικής ομάδας.

Νικόλα καλό ταξίδι..Έφυγες πολύ νωρίς..Η οικογένεια του ΟΦΗ δεν θα σε ξεχάσει…

Gepostet von Snakes 4 Heraklion club am Mittwoch, 9. September 2020

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον θάνατο του παλαίμαχου άσου του ΟΦΗ εξέδωσαν η ομάδα των Αρχανών, Γιούχτας και η ΕΠΣ Ηρακλείου.

Η ανακοίνωση του Γιούχτα

Το Δ.Σ. του ΑΟ Αρχανών «Γιούχτας» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον θάνατο του Νίκου Γιαλαμά, ενός από τους σημαντικότερους τερματοφύλακες που φόρεσε κατά το παρελθόν και τίμησε και την φανέλα του Γιούχτα. Ο Νίκος Γιαλαμάς συνέβαλε σε σημαντικές επιτυχίες και διακρίσεις που σημείωσε ο Γιούχτας την προηγούμενη δεκαετία. Η πρόωρη απώλειά του μας θλίβει και μας συγκλονίζει. Καλό ταξίδι φίλε Νίκο…

Ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την αδόκητη απώλεια του Νίκου Γιαλαμά.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ

Ο Νίκος Γιαλαμάς υπηρέτησε κατά το παρελθόν ως τερματοφύλακας τον ΟΦΗ και πολλές ομάδες του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, αφήνοντας το στίγμα του με την αγωνιστικότητά του και τον αδαμάντινο χαρακτήρα του.

Η προσφορά του στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο και η μνήμη του θα μείνουν ανεξίτηλα στις καρδιές όλων μας. Συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένειά του…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments