Lifestyle

Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Νατάσας Ράγιου

Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Νατάσας Ράγιου
Νατάσα Ράγιου: Μια όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η δημοσιογράφος και πολιτικός καθώς είναι ερωτευμένη.

Ερωτευμένη με Ιταλό αρχιτέκτονα που ζει στην Πάτρα φαίνεται πως είναι η 53χρονη Νατάσα Ράγιου, αρκετά χρόνια μετά το διαζύγιό της.

Η γνωστή πολιτικός η οποία έχει επιλέξει να διατηρεί χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή, έχει δεσμό εδώ και δυόμιση χρόνια με τον Ιταλό αρχιτέκτονα και διακοσμητή Giovanni Faliero. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο τους γνωρίστηκαν στην Πάτρα, είναι ερωτευμένοι και όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Real News, o Ιταλός καλλιτέχνης της έχει κάνει πρόταση γάμου και δεν αποκλείεται να ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στις πληροφορίες, το ζευγάρι σχεδίαζε να παντρευτεί στην Ιταλία αλλά η πανδημία, ο κορωνοϊός και η καραντίνα, χάλασε τα σχέδιά τους. Και αξίζει να αναφέρουμε πως ο Giovanni Faliero έχει σχέση με την Πάτρα αφού η μητέρα του κατάγεται από εκεί ενώ ο πατέρας του έχει καταγωγή από τη Βενετία. Η Νατάσα Ράγιου πάντως, πριν από μερικά χρόνια, άνοιξε το σπίτι και την καρδιά της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για τα πάντα.

Αναφέρθηκε στον μεγάλο της έρωτα για την Πάτρα, αλλά και τον γιο της, Φάνη Μεντζελόπουλο, με τον πρώην σύζυγό της Αλέξη Μετζελόπουλο που όταν γεννήθηκε πίστευε πως ήταν πολύ άσχημος, όπως ο μπαμπάς του, αλλά τώρα είναι ένα κουκλί… Μάλιστα, όταν ενηλικιώθηκε πέρυσι και έφυγε για σπουδές στο εξωτερικό, η μητέρα δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της γράφοντας ένα μακροσκελές ποστ στο Facebook.

«Ώστε φεύγεις λοιπόν. Ήρθε αυτή η ώρα. Πετάς μακριά, εκτός συνόρων, στη δική σου ζωή. Μπορεί να ακούς πολλές φορές ότι είμαι περήφανη για εσένα αλλά δεν ξέρω αν έχεις καταλάβει πραγματικά πόσο. ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. Για όλα αυτά που είσαι, για όσα έχεις καταφέρει, για όσα έχεις μέσα σου και τα ξέρω μόνο εγώ. Θέλω να σου πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για ό,τι έχεις φέρει στη ζωή μου, που με επαναπροσδιόρισες ως άνθρωπο, που μου έμαθες νέες περπατησιές».

Και συνέχισε: «Εύχομαι να σε περιμένουν τα καλύτερα , γιατί τα αξίζεις. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με υλικά αγαθά αλλά μόνο με τη γαλήνη της ψυχής σου. Μην ξεχνάς ποτέ τι αξία έχεις. Και τι αξίες κουβαλάς. Αυτές που σου διδάξαμε και αυτές που έχεις από μόνος σου. Εύχομαι να έχεις δίπλα σου αληθινή αγάπη, σαν αυτή που έχουμε στην καρδιά μας για σένα εγώ κι ο μπαμπάς. Γιατί θα δεις ότι, τελικά, μόνο αυτό μετράει. Να προσέχεις. Σε αγαπάω πολύ αγόρι μου. Μέχρι την τελευταία μου πνοή. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι η πρώτη λέξη που είπες ήταν, Νατάσα. Να θυμάσαι ότι, από όλες τις προσφωνήσεις σου (μαμά, μάνα, μανούλα κλπ), αυτή που με συγκλόνιζε πάντα ήταν το, Ράγιου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments