Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [14/09/2020 – 20/09/2020]

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [14/09/2020 – 20/09/2020]
Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [14/09/2020 – 20/09/2020].

Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [14/09/2020 – 20/09/2020].

Κριός

Στις 14 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος στον 6ο οίκο σας της καθημερινότητας σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον μετασχηματικό Πλούτωνα από τον 10ο οίκο σας της καριέρας: Θα εμπνευστείτε για ένα ερευνητικό έργο ή ένα σχέδιο δράσης, για να βελτιώσετε την επαγγελματική σας πορεία. Σε κάθε περίπτωση, θα είστε αρκετά δυναμικοι για να κάνετε βήματα πραγματικής εξέλιξης, αλλαγής και εκπλήρωσης. Στις 17 Σεπτεμβρίου έρχεται η Νέα Σελήνη στον 6ο οίκο σας της ευεξίας: Είναι όμορφη στιγμή για να θέσετε ως στόχο τη φροντίδα του εαυτού σας. Η δράση βήμα προς βήμα, θα ανοίξει δρόμο για συγκεκριμένα αποτελέσματα. Στις 19 Σεπτεμβρίου, η συναισθηματική Σελήνη θα είναι στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Η αντίθεση με τον δραστήριο Άρη από το ζώδιό σας, ζητά υπομονή και διπλωματία για να αποτρέψετε μια σύγκρουση με τον σύντροφό σας.

Ταύρος 

Στις 17 Σεπτεμβρίου έρχεται η Νέα σελήνη στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού: Θα σχηματίσει αρμονικά τρίγωνα με τον κυρίαρχο Κρόνο και τον μετασχηματικό Πλούτωνα, στον 9ο οίκο σας της εκπαίδευσης και της περιπέτειας. Αν επιθυμείτε μια γλυκιά και αυθόρμητη διασκέδαση με τους αγαπημένους σας ή ευκαιρίες να εκφράσετε όσα επιθυμείτε, έχετε το πράσινο φως. Μπορείτε να αφήσετε για λίγο τη δουλειά και να στραφείτε στην ευχαρίστηση και τη δημιουργικότητα. Κάθε ανατροπή της ρουτίνας και διεύρυνση των οριζόντων, πραγματικά να σας χαρίσει την αίσθηση ολοκλήρωσης και προσωπικής ανάπτυξης. Στις 19 Σεπτεμβρίου, η Σελήνη στον 6ο οίκο σας της ευεξίας αντιτίθεται στον δραστικό Άρη στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Σας αγχώνει η καταπίεση βαθιά ριζωμένων επιθυμιών για πολύ καιρό… Και ίσως είναι η κατάλληλη ώρα να πείτε την αλήθεια!

Δίδυμοι

Στις 14 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος στον 4ο οίκο σας της οικογένειας σχηματίζει θετικό τρίγωνο με τον ισχυρό Πλούτωνα στον 8ο οίκο σας των δεσμών. Θέλετε μια βαθιά, ουσιαστική εμπειρία με τους αγαπημένους σας; Μπείτε στα βάθη της ψυχής σας, εκφράστε όσα έχετε στο μυαλό και στην καρδιά σας. Έτσι θα επικοινωνήσετε με ένα αγαπητό άτομο σε εντελώς νέο επίπεδο… Και αυτό θα λειτουργήσει μεταμορφωτικά για τους δεσμούς σας! Στις 17 Σεπτεμβρίου, ο επικοινωνιακός Ερμής είναι στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού και της έκφρασης. Θα σχηματίσει ένα δύσκολο τετράγωνο, με τον επεκτατικό Δία στον 8ο οίκο σας των δεσμών. Η όψη θα ενισχύσει την αισιοδοξία, για το μέλλον της σχέσης με ένα σημαντικό πρόσωπο ή πιθανό σύντροφο!

Καρκίνος

Στις 17 Σεπτεμβρίου έρχεται η Νέα Σελήνη στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Η λίστα με τις υποχρεώσεις σας φαίνεται πολύ μεγάλη; Αυτή είναι συναρπαστική στιγμή για νέες συνδέσεις, για ενδιαφέρουσες συνομιλίες ή την ανταλλαγή ιδεών με συναδέλφους. Αφεθείτε στη φρενίτιδα της εγκεφαλικής δραστηριότητας και θα επιτύχετε… Παράλληλα, θα προετοιμαστείτε για την πνευματική ικανοποίηση που έρχεται στη συνέχεια! Στις 19 Σεπτεμβρίου, η συναισθηματική Σελήνη στον 4ο οίκο σας της οικογένειας, αντιτίθεται στον επιθετικό Άρη στο 10ο οίκο σας της καριέρας. Αν διχάζεστε μεταξύ της δουλειάς και των επαγγελματικών ευθυνών, θα έχετε αισθήματα δυσαρέσκειας ή και θυμού. Διοχετεύστε αυτά τα φλογερά συναισθήματα στη δουλειά ή την αγαπημένη σας εξάσκηση και θα νιώσετε πιο ισορροπημένοι! svg%3E

Λέων 

Στις 15 Σεπτεμβρίου, η κοινωνική Αφροδίτη στο ζώδιό σας σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον ανατρεπτικό Ουρανό στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Ίσως θελήσετε να ξεχωρίσετε μόνο εσείς, ενάντια στις επιθυμίες των ανώτερων ή των συναδέλφων σας. Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε σκεφτεί τις συνέπειες πριν το επιδιώξετε! Στις 17 Σεπτεμβρίου έρχεται η Νέα Σελήνη στον 2ο οίκο σας των εσόδων. Είναι μια φωτεινή στιγμή για να ξεκαθαρίσετε τους μακροπρόθεσμους οικονομικούς σας στόχους: Να παρουσιάσετε ένα συγκροτημένο σχέδιο δράσης, που θα υποστηρίζει την επαγγελματική σας πορεία και θα επιφέρει τις ανταμοιβές που αξίζετε. Η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνα αρμονίας, με τους Κρόνο και Πλούτωνα από τον 6ο οίκο σας της καθημερινότητας: Όσο πιο επιμελείς και συνεπείς είστε με το σχέδιο, τόσο μεγαλύτερες θα είναι οι ανταμοιβές!

Παρθένος

Στις 17 Σεπτεμβρίου έρχεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας! Αυτή είναι η ετήσια ευκαιρία σας να ξεκαθαρίσετε προσωπικές προθέσεις και την προσπάθεια να τις πραγματοποιήσετε. Η Νέα Σελήνη θα σχηματίσει αρμονικά τρίγωνα με τον κυρίαρχο Κρόνο και τον ισχυρό Πλούτωνα, αντίστοιχα στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού και τον οίκο της αυτοέκφρασης. Η στροφή στην ευχαρίστηση, τη διασκέδαση και τη χαρά που δικαιούστε, είναι αναπόσπαστο μέρος των αποτελεσμάτων! Την ίδια μέρα, ο επικοινωνιακός Ερμής στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος αντιτίθεται στον επεκτατικό Δία στον 5ο οίκο σας της έκφρασης. Ίσως πιστεύετε ότι μπορείτε να αναλάβετε περισσότερα σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο, από όσα ρεαλιστικά ισχύουν. Καλύτερα να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αξιολογήσετε την κατάσταση, πριν πείτε «ναι».

Ζυγός 

Στις 17 Σεπτεμβρίου έρχεται η Νέα Σελήνη στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας: Ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα, για να συντονιστείτε με την καρδιά σας και να δώσετε προσοχή στα όνειρά σας, είναι απαραίτητο. Γράψτε στο ημερολόγιό σας, μιλήστε με έναν θεραπευτή ή έναν αγαπητό φίλο. Θα αποδειχθεί διαφωτιστικό και θα βοηθήσει να θέσετε τις βάσεις, για περισσότερη συναισθηματική πληρότητα. Είναι μια γλυκιά στιγμή, για να φυτέψετε τους καρπούς που θέλετε να καρπίσουν στο μέλλον! Στις 19 Σεπτεμβρίου, η διαισθητική Σελήνη στο ζώδιό σας αντιτίθεται στον κατακτητή Άρη στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Η κακόκεφη ατμόσφαιρα μπορεί να σας φέρει σε σύγκρουση με έναν φίλο ή συνάδελφο… Ίσως επειδή θα θεωρείτε πιο ενδιαφέρον να προχωρήσετε παρά τις δυσκολίες, από το να αντιμετωπίσετε ένα σκληρό συναισθηματικό ζήτημα. Κάνοντας ένα βήμα πίσω, θα φροντίσετε τη σχέση σας και θα είστε πιο παραγωγικοί μακροπρόθεσμα!

Σκορπιός

Στις 15 Σεπτεμβρίου, η κοινωνική Αφροδίτη στον 10ο οίκο σας της καριέρας σχηματίζει ένα τετράγωνο έντασης με τον Ουρανό στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Μπορεί να αισθάνεστε σαν να επαναστατείτε στην τρέχουσα κατάσταση στη δουλειά ή σε μια στενή σχέση σας. Βεβαιωθείτε ότι το έχετε σκεφτεί, πριν κάνετε μια πιθανή βουτιά προς τα κάτω. Στις 17 Σεπτεμβρίου, η Νέα σελήνη πέφτει στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Είναι γόνιμη στιγμή για να ξεκινήσετε μια ομαδική προσπάθεια, νιώθετε ότι η συνεργασία είναι ικανοποιητική… Και αυτό υποστηρίζεται από τα τρίγωνα αρμονία της Σελήνης, με τον κυρίαρχο Κρόνο και τον ισχυρό Πλούτωνα στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Στείλτε τα ηλεκτρονικά σας μηνύματα, ρυθμίστε συναντήσεις για ανταλλαγή ιδεών, οργανώστε διαδικτυακές επαφές. Η σκληρή δουλειά μπορεί να οδηγήσει σε μια συναρπαστική νίκη την ομάδα σας! svg%3E

Τοξότης 

Στις 14 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος στον 10ο οίκο σας της καριέρας σχηματίζει ένα θετικό τρίγωνο με τον μετασχηματικό Πλούτωνα στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος. Θα έχετε τον ενθουσιασμό να κάνετε επαγγελματικές κινήσεις, όπως να συναντήσετε ανώτερους ή να ερευνήσετε μια νέα θέση… Όχι μόνο για βραχυπρόθεσμους στόχους, έχετε το βλέμμα στραμμένο σε μεγαλύτερους! Αν και μπορεί να είστε πιο ενθουσιώδεις και αποφασιστικοί, το να κάνετε ένα βήμα τη φορά θα σας κρατήσει προσγειωμένους για να προετοιμάσετε ένα σταθερό επίτευγμα. Στις 17 Σεπτεμβρίου έρχεται η Νέα Σελήνη στον 10ο οίκο σας της καριέρας! Αυτή σας προτρέπει να ξεκαθαρίσετε τι πραγματικά θέλετε στα επαγγελματικά σας μακροπρόθεσμα. Μην αποφεύγετε να κάνετε έναν έλεγχο της υγείας σας, θα βοηθήσει να προγραμματίσετε τις επόμενες ενέργειές σας.

Αιγόκερως

Στις 17 Σεπτεμβρίου έρχεται η Νέα Σελήνη πέφτει 9ο οίκο σας της εκπαίδευσης και της περιπέτειας! Θα επιθυμείτε να σπάσετε τη ρουτίνα, να βιώσετε μια εμπειρία διαφορετική, μοναδική και υποστηρικτική για την προσωπική σας ανάπτυξη. Σκεφτείτε νέους τρόπους για να αποκτήσετε γνώσεις, μέσω μιας διαδικτυακής τάξης, μιας εφαρμογής διαλογισμού ή ενός οδικού ταξιδιού. Ό,τι αισθάνεστε σωστό, σίγουρα ότι θα είναι ο καλύτερος και πιο ικανοποιητικός τρόπος προόδου! Την ίδια μέρα, ο επικοινωνιακός Ερμής στον 10ο οίκο σας της καριέρας σχηματίζει τετράγωνο με τον επεκτατικό Δία στο ζώδιό σας. Τώρα ενισχύεται η αισιοδοξία σας τόσο, ώστε να δεσμευτείτε για περισσότερη ευθύνη από όση ενδείκνυται ρεαλιστικά… Μια πιο προσγειωμένη προσέγγιση αυτή τη στιγμή, θα προλάβει το άγχος!

Υδροχόος

Στις 14 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος στον 8ο οίκο σας των δεσμών και της σεξουαλικότητας, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον ισχυρό Πλούτωνα στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Η σύνδεση σε βαθύτερο επίπεδο με μια στενή σχέση σας, θα είναι ιδιαίτερα ελκυστική και συναρπαστική. Αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε από αυτό τον δεσμό… Και στη συνέχεια μην διστάσετε να μιλήσετε από την καρδιά σας. Αυτό θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά! Στις 17 Σεπτεμβρίου έρχεται η Νέα Σελήνη στον 8ο οίκο σας των δεσμών: Θα ξεκαθαρίσετε την αμοιβαιότητα στις στενότερες σχέσεις σας, όπως και όσα θέλετε από αυτές. Αν αισθάνεστε ότι δίνετε περισσότερα από όσα παίρνετε ή αντίστροφα, είναι καιρός να επανεξετάσετε την προσέγγισή σας: Μια συζήτηση από καρδιάς, θα θέσει έναν θεραπευτικό και συναισθηματικά ικανοποιητικό τόνο!

Ιχθύες

Στις 17 Σεπτεμβρίου έρχεται η Νέα Σελήνη στον 7ο οίκο σας των συνεργασιών. Ονειρεύεστε μια περιπέτεια με την αγαπημένη σας, θέλετε να ανοιχτείτε στη συνάντηση με ένα ξεχωριστό άτομο; Τώρα θα έχετε μια υπέροχη ευκαιρία να πραγματοποιήσετε το όραμά σας. Η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνα αρμονίας, με τον κυρίαρχο Κρόνο και τον μετασχηματισμένο Πλούτωνα στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης: Η υποστήριξη από φίλους θα διευκολύνει περισσότερο την υλοποίηση των επιθυμιών σας! Στις 19 Σεπτεμβρίου, η συναισθηματική Σελήνη στον 8ο οίκο σας των κοινών πόρων, αντιτίθεται στον ευέλικτο Άρη στον 2ο οίκο σας του εισοδήματός. Πρέπει να είστε προσεκτικοί στα ζητήματα χρημάτων: Ένας διαπληκτισμός γύρω από τα οικονομικά σας, θα μπορούσε εύκολα να βγει εκτός ορίων!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments