Αθλητισμός

ΠΑΣ Γιάννενα: Ψάχνει ενίσχυση μέσω Ολυμπιακού

ΠΑΣ Γιάννενα: Ψάχνει ενίσχυση μέσω Ολυμπιακού
ΠΑΣ Γιάννενα: Τον Νίκολα Τσούμιτς θέλει να δανειστεί.

Την ενίσχυσή του ρόστερ του θέλει ο Πας Γιάννενα, ο οποίος ψάχνει παίκτες που θα τον βοηθήσουν στη νέα αγωνιστική περίοδο. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sportime, η ομάδα των Ιωαννίνων δίνει “μάχη” για τον δανεισμό του Νίκολα Τσούμιτς από τον Ολυμπιακό, ενώ έχει ζητήσει και τον Κάιπερς.  Ο Τσούμιτς παρότι έκανε εξαιρετική σεζόν με την Ραντνίσκι Νις, δύσκολα θα μείνει στους “ερυθρόλευκους” και υπάρχει η σκέψη να παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός.  Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει κάνει κρούση στους Πειραιώτες για τον Σέρβο ακραίο, ωστόσο τον νεαρό διεθνή διεκδικεί και η Παρτιζάν.  Οι νεοφώτιστοι πάντως έχουν ζητήσει από τον Ολυμπιακό ακόμη έναν παίκτη, τον Βέλγο επιθετικό, Ούγκο Κάιπερς.

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε πριν από λίγα 24ωρα με τον Λεβαδειακό Ο ΠΑΣ γνώρισε την ήττα με σκορ 3-1. Όπως αναφέρει ο “Ηπειρώτικος Αγών”, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» για διάφορους λόγους δεν μπόρεσε να κάνει τις υψηλές πτήσεις που έκανε σε προηγούμενα φιλικά, με συνέπεια να χάσει από τον καλό και σκληροτράχηλο Λεβαδειακό. Βασικά οι Γιαννιώτες δεν ήταν σε καλή μέρα, δεν τους βγήκαν κάποια πράγματα όσον αφορά τη συνεργασία της μεσαίας γραμμής με την επίθεση, ενώ έκαναν και ορισμένα αδικαιολόγητα λάθη από τα οποία προήλθαν τα δύο από τα τρία γκολ των φιλοξενουμένων.

Για την ήττα αυτή υπάρχουν κάποια ελαφρυντικά. Πρώτον, υπήρξαν οι απουσίες των Σάλιακα, Κάστρο, Ελευθεριάδη, Οικονομόπουλου που έχουν προβλήματα τραυματισμών. Δεύτερον το ματς έγινε κάποιες φορές «πολεμικό», με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, κυρίως από την πλευρά του Λεβαδειακού και, σε συνδυασμό με την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, υπήρχε μεγάλος κίνδυνος τραυματισμών. Έτσι υπήρξαν οδηγίες στους παίκτες να είναι πολύ προσεκτικοί στις φάσεις για να μην υπάρξουν άλλα δυσάρεστα γεγονότα, καθώς σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει και η τοπική ομάδα τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1.

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, ναι μεν ο Λεβαδειακός ήταν ομάδα με καλή παρουσία, δύναμη και συνοχή στις γραμμές της, αλλά όχι για νίκη με τέτοιο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν περισσότερο εύστοχοι και τελείωσαν κατά τον καλύτερο τρόπο τις φάσεις που έκαναν. Ο ΠΑΣ με λίγη προσοχή θα μπορούσε να αποφύγει τα γκολ που δέχτηκε, αλλά να γίνει και περισσότερο παραγωγικός. Μπορεί η ήττα αυτή να βγει και σε… καλό, αφυπνίζοντας τους κυανόλευκους παίκτες και να τους δώσει να καταλάβουν ότι δεν συγχωρούνται λάθη στο πρωτάθλημα.

Από το 60’ και μετά μπήκαν στο παιχνίδι ο αργεντινός αμυντικός Εραμούσπε και ο ισπανός χαφ Ντομίνγκεθ. Έδειξαν καλά στοιχεία, οι μεταβιβάσεις και οι κινήσεις στο γήπεδο απεικονίζουν το προφίλ δύο καλών παικτών, αλλά έπαιξαν συντηρητικά, λόγω της σκληρότητας του αγώνα και της κακής κατάστασης του γηπέδου.

Ο Γιαννίκης παρέταξε την ομάδα με διάταξη 4-4-2 βάζοντας τον Πανουργιά δεξιό αμυντικών λόγω απουσίας των Σάλιακα και Οικονομόπουλου. Από την άλλη πλευρά ο Λεβαδειακός έπαιξε 4-4-2 και όταν είχε πίεση από τον ΠΑΣ υπήρξε μετεξέλιξη σε 4-5-1. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, λαμβάνοντας υπόψη και τη διαφορά κατηγοριών. Όμως αυτή η διαφορά δεν φάνηκε. Ο Λεβαδειακός στάθηκε καλά και πήρε νίκη ψυχολογίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments