Ελλάδα

Αστυνομικός Ομόνοια: Έδινε κλωτσιές σε άντρα με πατερίτσες μέσα στο μετρό

Αστυνομικός Ομόνοια: Έδινε κλωτσιές σε άντρα με πατερίτσες μέσα στο μετρό
Αστυνομικός Ομόνοια: Ο άνδρας του οποίου η κατάσταση δεν μπορεί να διαπιστωθεί μέσω του βίντεο, διακρίνεται να δέχεται κλωτσιά στο στήθος από αστυνομικό που βρισκόταν στο σημείο.

Tον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που καταγράφηκε στο σταθμό του μετρό της Ομόνοιας και στο οποίο διακρίνεται αστυνομικός να χτυπά άνδρα με γύψο στο πόδι.

Στο απόσπασμα που κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες και αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, φαίνεται πεσμένος στο πάτωμα ένας άνδρας που έχει γύψο στο πόδι του και κρατούσε πατερίτσες. Ο άνδρας, του οποίου η κατάσταση δεν μπορεί να διαπιστωθεί μέσω του βίντεο, διακρίνεται να δέχεται κλωτσιά στο στήθος από αστυνομικό που βρισκόταν στο σημείο. Μάλιστα, ο άντρας εξήγησε στον Αστυνομικό και συγκεκριμένα στον Ειδικό Φρουρό, πως έχει εγχειριστεί πρόσφατα και δεν μπορεί να κάνει γρήγορες κινήσεις, προσπαθώντας στο μεταξύ να σηκωθεί. Ο αστυνομικός άρχισε να του φωνάζει προκειμένου να κάνει γρήγορα και παράλληλα τον κλώτσησε στο στήθος.

Έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ

Μόλις το βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας, αμέσως το Αρχηγείο διέταξε έρευνα και πλέον βρίσκεται στο στάδιο εξακρίβωσης των στοιχείων του Αστυνομικού, μέσω των διατεταγμένων Υπηρεσιών που υπήρχαν το περασμένο Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Μετρό της Ομόνοιας. Στην έρευνα έχει ζητηθεί να γίνει γνωστό ποιος είναι ο αστυνομικός και έπειτα να δώσει εξηγήσεις για τη συγκεκριμένη συμπεριφορά του.

Δείτε το επίμαχο βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments