Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [14/09/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [14/09/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [14/09/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [14/09/20].

Κριός

Κάποια θέματα που απασχολούν το ταίρι σου, θα απαιτήσουν από σένα αρκετό από τον χρόνο και την προσοχή σου. Θα σου ζητήσει όμως να συμφωνήσεις με κάτι, που υπερβαίνει το όρια της αποδοχής σου. Αρχικά πρέπει να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου σχετικά με την υποστήριξη που μπορείς να του προσφέρεις. Το ίδιο ειλικρινής όμως, πρέπει να είσαι και με το ταίρι σου.

Ταύρος 

Αν η προσπάθεια που επενδύεις στα ερωτικά σου δεν φέρνει αποτελέσματα, τότε φρέναρε για λίγο. Μετατόπισε την εστίασή σου από τα ερωτικά σου, σ’ ένα έργο που σε εμπνέει. Αυτό θα σε ανεβάσει ψυχολογικά και πνευματικά, ώστε να μπορέσεις να επανασυνδεθείς με τον παθιασμένο σκοπό σου. Με αυτό τον τρόπο, θα ξαναβρείς τη χαρά και το κέφι σου.

Δίδυμοι

Ο συναισθηματικός σου κόσμος μπορεί και πρέπει να υποστηρίζει την παθιασμένη σου εστίαση, με άλλους τρόπους. Φυσικά δε θα βάλεις σε δεύτερη μοίρα τη σχέση σου, αλλά οφείλεις στον εαυτό σου να προσπαθήσεις για την επίτευξη ενός προσωπικού σου στόχου, που είχες βάλει στην άκρη για καιρό. Κάνοντας αυτό που σε ευχαριστεί, μπορεί να ανοίξει υπέροχα η καρδιά σου για να δεχτείς έναν ενδιαφερόμενο.

Καρκίνος

Αν το ταίρι σου, προσφέρει υποστήριξη ή βοήθεια, τότε μη διανοηθείς να πιστέψεις πως λέει αυτά που θέλεις να ακούσεις ή το κάνει με μισή καρδιά. Ξέρεις πως χρειάζεσαι ένα χέρι βοηθείας, για να μπορέσεις ν’ απολαύσεις κι άλλα πράγματα στη ζωή, όπως μερικές ρομαντικές στιγμές με τον εραστή σου. Εστίασε στην λίστα εκκρεμοτήτων σου, γιατί ο εραστής σου είναι διατεθειμένος να ελαφρύνει το φορτίο σου, με το δικό του τρόπο. svg%3E

Λέων 

Μια συζήτηση που αφορά τα οικονομικά σας, δε μπορεί να καθυστερεί επ’ αόριστο. Αντί όμως να εστιάσεις με το ταίρι σου στις ελλείψεις και τα προβλήματα, προσπαθήσετε μαζί, να βρείτε λύσεις επειδή υπάρχουν. Αν είσαι ελεύθερη τότε θα αναγνωρίσεις κάτι που παλεύεις να συζητήσεις ή θα προσπαθήσεις να δείξεις στο άτομο που σε ενδιαφέρει την ευάλωτη πλευρά σου. Αν ξεπεράσεις αυτό το εμπόδιο, τότε θα προχωρήσεις ακάθεκτη προς τον παθιασμένο προορισμό σου.

Παρθένος

Αν η ερωτική σου ζωή εξαντλεί την ενέργειά σου, τότε αυτή είναι μια καλή στιγμή για να περάσεις λίγο ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου. Δεν είναι ανάγκη φυσικά, να νιώθει αποκλεισμένος ο εραστής σου. Αν όμως οι λόγοι που έχεις για τη δημιουργία απόστασης ανάμεσά σας, έχουν σχέση με το αίσθημα πως δεν σε εκτιμάει όσο πρέπει, τότε αυτή είναι μια συζήτηση που δεν πρέπει να καθυστερήσει. Αποκατέστησε ένα προσωπικό σου έργο ή μια φιλοδοξία σου, εστιάζοντας σε αυτή. Η ερωτική σου ζωή, μπορεί να ωφεληθεί από αυτό.

Ζυγός 

Αν ο φόβος σου είχε παίξει κάποιο ρόλο στο ότι αρνιόσουν να ρισκάρεις στα ερωτικά σου, τότε θα ξεπεράσεις τη συγκεκριμένη γραμμή τώρα. Εμπιστέψου το ένστικτό σου που σου λέει πως οι παθιασμένες σου δυνατότητες δε θα βρεθούν, όσο παραμένεις σε μια ζώνη άνεσης. Πίστεψε στις επιθυμίες της καρδιάς σου, γιατί θα σε βοηθήσει να κινηθείς σωστά!

Σκορπιός

Για να αποκτήσει μεγαλύτερη ισορροπία ή αρμονία η σχέση σου, πιθανόν να απαιτείται μεγαλύτερη προσπάθεια εκ μέρους σου. Θα εκπλαγείς και θα ευχαριστηθείς με τις βελτιώσεις που θα προκύψουν και θα νιώσεις μεγάλη ανακούφιση. Το επικοινωνιακό εμπόδιο ανάμεσά σας, σύντομα θα είναι παρελθόν. svg%3E

Τοξότης 

Μπορείς παράλληλα με τις προσπάθειες που καταβάλλεις για την επιτυχία στην καριέρα σου να εστιάζεις και στην επιτυχία της σχέσης σου. Αν όμως η επαγγελματική σου εστίαση μειώνει την ερωτική σου διασκέδαση, τότε αυτό δε μπορεί να συνεχιστεί επ’ αόριστο. Κάποιες μικρές προσπάθειες να παρεκκλίνεις λιγάκι από τα εργασιακά σου και να επικεντρωθείς στα ερωτικά σου, θα σου υπενθυμίσουν τι είναι αυτό που σου λείπει.

Αιγόκερως

Φαίνεται να υπάρχει μια ευκαιρία στην ερωτική σου ζωή να συνεργαστείς με κάποιον που όχι μόνο βρίσκεται «στην ίδια σελίδα» μαζί σου και σε εμπιστεύεται, αλλά δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να δημιουργήσει και μια επιχειρηματική συνεργασία μαζί σου. Αν αυτό το άτομο είναι ο εραστής σου, τότε η συνεργασία σας, θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη σχέση σας. Μαζί, θα βιώσετε την υλική, πνευματική, φυσική και δημιουργική ανάπτυξη. Είναι υπέροχο!

Υδροχόος

Αν το ταίρι σου είναι απόμακρο ή η διάθεσή του είναι ευμετάβλητη, τότε η πρώτη σου αντίδραση θα είναι να συζητήσεις μαζί του, για να λυθούν οι απορίες σου. Όμως αντί να είσαι προσεκτική και συμπονετική στη συζήτηση, μπορεί να φανείς επικριτική. Μπορείς να είσαι ευγενική και ταυτόχρονα να του καταστήσεις σαφές, πως θα είσαι δίπλα του σε ό,τι θα χρειαστεί. Αυτή η προσέγγιση, θα είναι ιδανική τώρα.

Ιχθύες

Θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα που ψάχνει για διέξοδο. Σίγουρα, η ερωτική σου ζωή πρέπει να είναι προτεραιότητα. Μπορεί όμως να υπάρχει δημιουργική ενέργεια που θέλεις να την αναλώσεις σε πράγματα που δεν αφορούν την ερωτική σου σφαίρα. Αν ασχοληθείς με κάτι που δεν αφορά την ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου θα ανεβάσει τη διάθεση και το κέφι σου, τώρα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments