Αθλητισμός

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στην καλύτερη πεντάδα του NBA ο «Greek Freak» – Το ρεκόρ του Λεμπρόν

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στην καλύτερη πεντάδα του NBA ο «Greek Freak» – Το ρεκόρ του Λεμπρόν
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Όπως αναμενόταν, ο «Greek Freak» είναι στην κορυφαία πεντάδα της χρονιάς για το NBA. Μεγάλο ρεκόρ από τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Το NBA ανακοίνωσε τις τρεις καλύτερες πεντάδες για τη σεζόν 2019-20. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως αναμενόταν, είναι στην κορυφαία πεντάδα της σεζόν, ενώ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα πάρει και το βραβείο του MVP της σεζόν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης ψηφίστηκε και ως ο «Καλύτερος Αμυντικός» της χρονιάς.

Ίσως, αυτή η διάκριση να μετριάσει τη στεναχώρια του Γιάννη για τον αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς από τα play off από τη Μαϊάμι Χιτ. Αυτή είναι η τέταρτη φορά στην καριέρα του που βρίσκεται στις καλύτερες πεντάδες του πρωταθλήματος. Ήταν στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα το 2017 και το 2018 και στην κορυφαία πεντάδα το 2019.

Εκτός από τον «Greek Freak», στην κορυφαία πεντάδα της φετινής σεζόν είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς που έγραψε ιστορία αφού πλέον έχει επιλεχθεί 16 φορές στην καριέρα του στις καλύτερες πεντάδες της λίγκας, μία περισσότερη από τους Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, Κόμπι Μπράιαντ και Τιμ Ντάνκαν. Ο «Βασιλιάς» συνεχίζει να καταρρίπτει τα ρεκόρ, ενώ παραμένει μέσα στη διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος με τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Η ανάρτηση του ΝΒΑ για το μεγάλο ρεκόρ του Λεμπρόν

Εκτός από τους ηγέτες των Μιλγουόκι Μπακς και των Λος Άντζελες Λέικερς, που πήραν όσες ψήφους ήταν διαθέσιμες, στην κορυφαία πεντάδα ψηφίστηκαν ακόμα οι: Λούκα Ντόντσιτς (Ντάλας Μάβερικς), Τζέιμς Χάρντεν (Χιούστον Ρόκετς) και Άντονι Ντέιβις (Λος Άντζελες Λέικερς).

Δείτε την κορυφαία πεντάδα της σεζόν 2019-20

Στη δεύτερη πεντάδα επιλέχθηκαν οι: Ντέιμιαν Λίλαρντ (Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς), Κρις Πολ (Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ), Καουάι Λέοναρντ (Λος Άντζελες Κλίπερς), Πασκαλ Σιάκαμ (Τορόντο Ράπτορς) και Νίκολα Γιόκιτς (Ντένβερ Νάγκετς).

Η δεύτερη καλύτερη πεντάδα

Στην τρίτη καλύτερη πεντάδα του NBA για τη φετινή, ιδιαίτερη σεζόν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ψηφίστηκαν οι: Ράσελ Γουέστμπρουκ (Χιούστον Ρόκετς), Μπεν Σίμονς (Φιλαντέλφια Σίξερς), Τζίμι Μπάτλερ (Μαϊάμι Χιτ), Τζέισον Τέιτουμ (Μπόστον Σέλτικς) και Ρούντι Γκομπέρ (Γιούτα Τζαζ).

Δείτε την τρίτη καλύτερη πεντάδα του NBA

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments