Lifestyle

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Wikipedia: Η αντίδραση της παρουσιάστριας στην ημερομηνία θανάτου της

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Wikipedia: Η αντίδραση της παρουσιάστριας στην ημερομηνία θανάτου της
Ηλιάνα Παπαγεωργίου Wikipedia: Πάντως, με την αντίδρασή της απέδειξε πως έχει χιούμορ.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε πρεμιέρα το μεσημέρι της Δευτέρας (14 Σεπτεμβρίου) στον Alpha και η μέρα της ήταν ανατρεπτική, καθώς ανακάλυψε πως η Wikipedia την «πέθανε» εδώ και μερικές ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, η διαδικτυακή πλατφόρμα στο προφίλ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου γράφει ως ημερομηνία θανάτου 10 Σεπτεμβρίου 2020, δηλαδή πριν από μερικές μέρες. Για την ακρίβεια αν ψάξει κάποιος το όνομά της στη διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια ελεύθερου περιεχομένου θα δει πως εκτός από ημερομηνία γέννησης αναγράφεται και ημερομηνία θανάτου.

Όμως, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που διαθέτει αρκετό χιούμορ και έχει μάθει να το διασκεδάζει, το δημοσίευσε στον επίσημο και προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχολιάζοντας, «Σε ευχαριστώ Θεέ μου. Σας ευχαριστώ όλους». Μάλιστα, και οι φίλοι της στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης το αντιμετώπισαν με το ίδιο χιούμορ, γράφοντας πως είναι… φαντασματάκι αν και στη συνέχεια το λάθος διορθώθηκε στη Wikipedia.

Και μπορεί το GNTM να έχει ξεκινήσει και να μην τη βλέπουμε πια εκεί, αλλά το γνωστό μοντέλο είναι η κεντρική παρουσιάστρια στη νέα καθημερινή εκπομπή του Alpha. «Τολμηροί, διαφορετικοί κι ειλικρινείς, καθρεφτίζουν το τηλεοπτικό κοινό και λένε ό,τι πραγματικά σκεφτόμαστε όλοι!», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για την εκπομπή.

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram:

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη, τη Φωτεινή Πετρογιάννη, τον Κωνσταντίνο  Ντάφλο και τον Παναγή Τζωρτζάτο βάζουν άφοβα τους τηλεθεατές στην καθημερινότητά τους, κάνουν αληθινές συζητήσεις για τις προσωπικές τους εμπειρίες, τα νέα της ημέρας, την ομορφιά, τη μόδα, τη γυναίκα, την οικογένεια, τις σχέσεις. Ανατρέπουν τις καθιερωμένες συνήθειες και χρησιμοποιούν την ενέργεια και το πάθος τους αποδεικνύοντας ότι το POP UP είναι «ένα έργο σε εξέλιξη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments