Αθλητισμός

Ενκουντού Ολυμπιακός: Στο μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας

Ενκουντού Ολυμπιακός: Στο μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας
Ενκουντού Ολυμπιακός: Φαίνεται πως εμπλέκεται στα μεταγραφικά σενάρια του λιμανιού.

Ο Ζορζ – Κεβίν Ενκουντού της Μπεσίκτας φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού, όπως αναφέρει δημοσίευμα στον ξένο Τύπο.

Όπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης της Τουρκίας, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στον νεαρό ποδοσφαιριστή καθώς το όνομά του εντοπίζεται στη μεταγραφική λίστα της ελληνικής ομάδας. Και όχι απλά εξετάζουν την περίπτωση του Ζορζ – Κεβίν Ενκουντού στον Πειραιά, αλλά σύμφωνα με… τιτιβίσματα από τη γειτονική χώρα, ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση για την απόκτηση του 25χρονου Γάλλου εξτρέμ.

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν, σύμφωνα με τα ξένα μέσα, ο Ζορζ – Κεβίν Ενκουντού εμπλέκεται στα μεταγραφικά σενάρια του Ολυμπιακού. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Τουρκία, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πρόταση στην Μπεσίκτας για δανεισμό του 25χρονου Αφρικανού μέσου για τον επόμενο χρόνο. Έτσι, τα σενάρια για μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού δεν λένε να σταματήσουν.

Αναφορικά με τον Ενκουντού, να αναφέρουμε πως ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ναντ, ακολούθησε η Μαρσέιγ και μετά αποκτήθηκε από την Τότεναμ, πριν δοθεί δανεικός στην Μπέρλι και τη Μονακό ενώ με τους «αετούς» της Κωνσταντινούπολης έπαιξε σε πάνω από είκοσι αγώνες. Πιο αναλυτικά, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε στη Ναντ, συνέχισε στη Μαρσέιγ και μετά αποκτήθηκε από την Τότεναμ. Στους Άγγλους είχε 11 συμμετοχές και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός σε Μπέρνλεϊ και Μονακό πριν τον αποκτήσει η Μπεσίκτας με την οποία αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια πετυχαίνοντας και 3 γκολ.

Για τη συγκεκριμένη θέση πάντως στον Ολυμπιακό κοιτάζουν και τον Μπουφάλ, για τον οποίο δημοσίευμα στο Μαρόκο ανέφερε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να δώσουν τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Άλλωστε, ο Μπουφάλ θεωρείται περίπτωση που είναι να προχωρήσει για να κλείσει οριστικά ενώ και ο Ενκουντου έχει απασχολήσει τον Ολυμπιακό.

Δείτε το tweet για τον Ζορζ – Κεβίν Ενκουντού και την πρόταση από τον Ολύμπιακό: 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments