Ελλάδα

Σοβαρό τροχαίο για τον γιο του Γιώργου Κύρτσου: Έπεσε σε πλαγιά 50 μέτρων

Σοβαρό τροχαίο για τον γιο του Γιώργου Κύρτσου: Έπεσε σε πλαγιά 50 μέτρων
Απεγκλωβίστηκε μόνος του και ζήτησε βοήθεια για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Άγιο είχε ο γιος του ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου, Χρήστος ο οποίος έπεσε σε πλαγιά 50 μέτρων με το φορτηγό του. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο Χρήστος Κύρτσος είχε επισκεφθεί την περιοχή Νεράιδα Καρδίτσας προκειμένου να προμηθεύσει με καυσόξυλα πρατήρια καυσίμων, αφού το τελευταίο διάστημα ασχολείται με την εμπορεία ξυλείας. Το φορτηγό του το οποίο ήταν φορτωμένο με μικρούς και μεγάλους κορμούς κινούνταν στην επαρχιακή οδό Καρδίτσα – Νεράϊδα με κατεύθυνση την Καρδίτσα. Πίσω από το τιμόνι ήταν ο 37χρονος γιος του ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο οδηγός έχασε τον έλεγχο καθώς πλησίαζε στην είσοδο του χωριού.

Το φορτηγό με τα ξύλα ανετράπη και έπεσε σε πλαγιά 50 μέτρων. Ο 37χρονος αν και τραυματισμένος και μετά από προσπάθειες κατάφερε να απεγκλωβιστεί μόνος του και στη συνέχει ζήτησε βοήθεια έτσι ώστε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Ο Χρήστος Κύρτσος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Καρδίτσας και μόλις βγουν και τα αποτελέσματα από το τεστ για τον κορωνοϊό θα μεταφερθεί στην Αθήνα για να χειρουργηθεί. Από το ατύχημα τραυματίστηκε σοβαρά στη λεκάνη και έσπασε και ένα δάχτυλο.

Την πτώση του φορτηγού με τα ξύλα, ακολούθησε ένα δυνατός θόρυβος και οι κάτοικοι του χωριού που είδαν το ατύχημα έσπευσαν σε βοήθεια. Όπως προαναφέραμε ο Χρήστος Κύρτσος κατάφερε να απεγκλωβιστεί μόνος του και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσε και η τροχαία για να διερευνηθούν τα αίτια αν και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως από το βάρος να μην έπιασαν τα φρένα του οχήματος και να ντελαπάρισε.

Ο πατέρας του άτυχου Χρήστου, Γιώργος Κύρτσος είναι ευρωβουλευτής με τη ΝΔ από το 2014. Έχει ειδίκευση στα θέματα της Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της οποίας είναι μέλος. Συμμετέχει επίσης στην Επιτροπή Προϋπολογισμού, στην υποεπιτροπή Άμυνας και Ασφάλειας και είναι αντιπρόεδρος στην αντιπροσωπεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη Διακοινοβουλευτική Επιτροπή του ΝΑΤΟ.

Είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών. Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων στο MIT (1971-1974) και συνέχισε με ευρωπαϊκές σπουδές στο LSE (1975), από όπου έλαβε και διδακτορικό στο τμήμα διεθνών σχέσεων.  Διετέλεσε αρχισυντάκτης του Οικονομικού Ταχυδρόμου, εκδότης-διευθυντής στον Ελεύθερο Τύπο και τον Τύπο της Κυριακής και εκδότης της City Press και της Free Sunday μέχρι το 2014. Είναι συγγραφέας τεσσάρων βιβλίων. Πήρε μέρος ως εμπειρογνώμονας ειδικός για τη διεύρυνση σε Ισπανία και Πορτογαλία, στην πρώτη ελληνική προεδρία στην ΕΟΚ το 1983.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments