Lifestyle

Αναστάτωσε τη Βάρκιζα η Μαρία

Αναστάτωσε τη Βάρκιζα η Μαρία
Η Μαρία Ίλτσεβιτς εντυπωσιάζει στο My Style Rocks.

Όταν γνωρίσαμε τις παίκτριες που συμμετέχουν στο My Style Rocks αναγνωρίσαμε ανάμεσά τους κάποιες παλιές φυσιογνωμίες, αλλά και κάππιες νέες εντυπωσιακές. Ανάμεσά τους ξεχωρίσαμε μια μελαχρινή καλλονή η οποία όσο την παρατηρούσαμε κάτι μας θύμιζε. Και πράγματι αυτή την κορμοστασιά την είχαμε ξαναδεί.  Ο λόγος για την Μαρία Ίλτσεβιτς, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του Next Top Model στον ANT1, το μακρινό 2009.

Η Μαρία τότε ήταν 23 χρονών και είχε μπει στο ριάλιτι μοντέλων λίγο αργότερα από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες, ενώ είχε πολλές δυνατότητες, σύμφωνα με όσα της έλεγαν οι κριτές. Θυμόμαστε, επίσης, πως η τότε δεν είχε καταφέρει να ακολουθήσει τις συμπαίκτριές της στο ταξίδι της παραγωγής στο Μιλάνο, καθώς είχε ένα θέμα με το διαβατήριό της στην Ελλάδα. Κατάφερε να φτάσει μέχρι την τελική τριάδα του “Next Top Model“, ενώ σήμερα ασχολείται ακόμη με το modelling σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η 34χρονη Μαρία, γεννήθηκε στη Ρωσία και σε μικρή ηλικία μετακόμισε στην Ελλάδα. Μεγάλωσε στη Μυτιλήνη. Σε ηλικία 18 ετών γεμίζοντας τις βαλίτσες της με ρούχα και πολλα όνειρα ήρθε στην Αθήνα για να αλλάξει τη ζωή της. Αν και συνάντησε αρκετές δυσκολίες η ίδια παρέμεινε αισιόδοξη και όπως η ίδια λέει “μη σταματάτε να κυνηγάτε τα όνειρά σας”.

Στο βίντεο με την παρουσίαση της είπε: “Είμαι η Μαρία Ίλτσεβιτς ήρθα στην Ελλάδα από Ρωσία σε πολύ μικρή ηλικία με τη μαμά μου και τη θεία μου και ήρθαμε στη Μυτιλήνη. Στα 18 μου αποφάσισα να κάνω την επανάσταση μου. Ήρθα στην Αθήνα για να ακολουθήσω τα όνειρα μου. Σε κάποια φάση κόντεψα να κοιμηθώ στο παγκάκι, δεν ήξερα κανένα. Λίγες μέρες αργότερα όμως είδα πως γίνεται ένα κάστινγκ, ψάχνανε μοντέλα και πήγα και με πήραν αμέσως”.

Συνέχισε λέγοντας: “Έτσι ξεκίνησε και η ασχολία μου με το μόντελινγκ και μπόρεσα να σταθώ στα πόδια μου επιτέλους.” Τέλος είπε “Το My style Rocks για μένα είναι μια πρόκληση. Ένα στοίχημα ξανά με τον εαυτό μου. Πιστεύω ότι μπορώ να εξελιχθώ μέσα από εκεί και να αποδείξω πως δε σταματάμε ποτέ να ονειρευόμαστε και γιατί όχι να φτάσω και στην κορυφή”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments