Video

Έβαλε τα κλάματα on air ο Αχιλλέας Μπέος – Τι συνέβη

Έβαλε τα κλάματα on air ο Αχιλλέας Μπέος – Τι συνέβη
Έδινε συνέντευξη όταν μια ερώτηση τον συγκίνησε αρκετά.

Ποιος είπε ότι οι άνδρες δεν κλαίνε. Ότι δεν συγκινούνται όσο δυνατοί και αν θέλουν να δείχνουν. Έτσι και ο δήμαρχος Βόλου, ο Αχιλλέας Μπέος κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης δεν άντεξε και δάκρυσε. Φανερά συγκινημένος και κάτω από έντονη συναισθηματική φόρτιση, απολογήθηκε και ζήτησε συγγνώμη από τους μαθητές της πόλης του γιατί δεν κατάφερε να παραστεί στην τελετή αγιασμού την πρώτη ημέρα του σχολείου για τη νέα μαθητική χρονιά.

Όπως είπε είχε πάει στην Αθήνα, ώστε να συνοδεύσει τον γιο του Αχιλλέα junior στην σχολική αίθουσα, την πρώτη ημέρα. Ο δήμαρχος Βόλου φανερά συγκινημένος, εξομολογήθηκε ότι του λείπει πολύ ο γιος του, ο οποίος ζει με τη μητέρα του στην Αθήνα, ύστερα από το διαζύγιο που προηγήθηκε, με αποτέλεσμα να μην το βλέπει όσο συχνά θα ήθελε.

Οι δυο τους είναι ιδιαίτερα δεμένοι και ο μικρός Αχιλλέας ακολουθούσε τον πατέρα του σε κάθε του βήμα. Αυτό ήταν αρκετό ώστε ο σκληροτράχηλος όπως θεωρείται Αχιλλέας Μπέος, να λυγίσει και να δακρύσει φέρνοντας στο μυαλό του την εικόνα του παιδιού του, το οποίο δεν μπορεί λόγω της απόστασης να το χαίρεται καθημερινά.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014 ο Αχιλλέας Μπέος, εξελέγη δήμαρχος Βόλου. Συγκεκριμένα στον πρώτο γύρο συγκέντρωσε 38,29% καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση ενώ στον δεύτερο γύρο συγκέντρωσε 53,13% έναντι 46,87% του αντιπάλου του, Μαργαρίτη Πατσιαντά. Η εκλογή του σχολιάστηκε αρνητικά από σημαντική μερίδα του Τύπου.

Στις 14 Δεκεμβρίου 2015, μετά από διαπιστωτική πράξη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας τέθηκε σε αργία, εξαιτίας της παραπομπής του σε δίκη για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων ποδοσφαίρου του 2011. Έπειτα από πρόταση του ίδιου, στη θέση του δημάρχου αναδείχτηκε κατά πλειοψηφία ο έως τότε αντιδήμαρχος Τουρισμού, Θάνος Θεοδώρου. Ο Μπέος επανήλθε στο αξίωμα στις 12 Μαρτίου 2018, μετά την απαλλαγή του από τις κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Σύμφωνα με έρευνες εταιρειών δημοσκοπήσεων που πραγματοποιήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2017 και τον Νοέμβριο του 2018, η πλειοψηφία των πολιτών του δήμου Βόλου φέρονταν ικανοποιημένοι από το έργο της δημοτικής αρχής. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 επανεξελέγη από τον πρώτο γύρο, καθώς συγκέντρωσε ποσοστό 57,31%.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments