Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [17/09/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [17/09/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [17/09/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα  για την Πέμπτη [17/09/20].

Κριός

Είναι καθησυχαστικό να γνωρίζεις πως ο εραστής σου υποστηρίζει τα όνειρά σου ή τις παθιασμένες φιλοδοξίες σου. Να είσαι όσο το δυνατόν πιο ανοιχτή στους φιλόδοξους στόχους σου, επειδή η υποστήριξη που θα έχεις, θα συμβάλει στην πραγματοποίησή τους. Μη φοβηθείς τώρα να μιλήσεις γι’ αυτά που θέλεις. Μια μικρή αλλαγή στη στάση σου, μπορεί να σε κάνει σχεδόν άφοβη για το τι μπορεί να φέρει το αύριο.

Ταύρος 

Παρόλο που αντιμετωπίζεις ένα ρομαντικό δίλημμα, τόσο το κεφάλι όσο και η καρδιά σου, πιθανόν να εντοπίσουν μια φανταστική ευκαιρία. Όμως για να την αξιοποιήσεις στο έπακρο, απαιτεί να κρατήσεις τα πράγματα ανάλαφρα χωρίς να υποσχεθείς τον ουρανό με τ’ άστρα στον εραστή σου…και στη συνέχεια ανακαλύψεις πως δεν μπορείς να κρατήσεις την υπόσχεσή σου. Θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, αρκεί να είσαι ανοιχτόμυαλη και προσαρμοστική, προς το παρόν.

Δίδυμοι

Κάνε ένα διάλειμμα, για αισθησιακά παιχνίδια τώρα. Δεν υπάρχει χρόνος όπως το παρόν, για να υποκινήσεις ή να εμπλακείς σε παθιασμένες αλληλεπιδράσεις που έχουν μαζευτεί από άλλες περιοχές της ζωής σου. Ο αυθορμητισμός, λειτουργεί υπέροχα προς όφελός σου τώρα και μπορεί να παρέχει ό, τι χρειάζεσαι για να απομακρυνθείς από μια συγκεκριμένη ζώνη άνεσης. Αν κάνεις ό, τι χρειάζεται, τότε θα είσαι σε καλό δρόμο για να ασχοληθείς μ’ αυτό που σε κάνει ευτυχισμένη.

Καρκίνος

Αν το σπίτι σου είναι πράγματι το κάστρο σου, τότε θα θελήσεις να βρεις τρόπους για να γίνει η φωλιά σου – ή ακόμα καλύτερα, η ερωτική σου φωλιά! Δημιούργησε με όποιο τρόπο μπορείς μια απολαυστική ρομαντική αίσθηση στο χώρο σου. Η επιθυμία σου να βελτιώσεις το σπίτι ή το άμεσο περιβάλλον σου, θα αντικατοπτρίζει πόσο ανοιχτόμυαλη και παθιασμένη είσαι. Αυτό είναι εξίσου σημαντικό μέρος της αυθεντικής σου έκφρασης . Ό, τι εφαρμόζεις τώρα, θα κάνει ακόμα πιο έντονη ή ζωντανή την ερωτική σου ζωή.

Λέων 

Πρόσεξε λιγάκι κάποια μικροπροβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου, γιατί θα μπορούσαν πολύ εύκολα να μετατραπούν σε βουνό. Η αντιμετώπιση ενός ασήμαντου ζητήματος, μπορεί να απαιτεί μια ανοιχτή συζήτηση με το ταίρι σου. Αυτό μπορεί να συμβάλει στη σωστή προοπτική του προβλήματος. Ό, τι μπορείτε να απελευθερώσετε ή να ξεπεράσετε τώρα μαζί, κάντε το. Αγκαλιάστε τη θετικότητα…. όχι την απαισιοδοξία.

Παρθένος

Παρόλο που η παράβλεψη κάποιων ζητημάτων που πραγματικά χρειάζονται επίλυση δεν είναι χρήσιμη, μπορείς να κρατήσεις μακριά από τα επείγοντα ζητήματα, την ερωτική σου ζωή. Πιθανότατα γνωρίζεις επίσης πόσο θα ωφεληθεί η ερωτική σου ζωή ή σχέση σου, από τη μείωση των εξωτερικών παραγόντων που προκαλούν ανησυχία. Η συνεπής και θετική δράση, διασφαλίζει πως στη σχέση σου θα υπάρχει εμπιστοσύνη και ασφάλεια. Κάνε αυτήν τη σύνδεση…. και να είσαι αισιόδοξη, για τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου.

Ζυγός 

Η έκφραση του εαυτού σου, βασίζεται σε δύο πράγματα αυτήν τη στιγμή. Το πρώτο έχει να κάνει με το να κατανοήσεις πως δεν είναι αυτό που λες…αλλά ο παθιασμένος τρόπος που το λες. Το δεύτερο περιλαμβάνει την εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου για να ανακαλύψεις, πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να απελευθερώσεις ό, τι υπάρχει στο μυαλό ή στην καρδιά σου. Η προσεκτική επιλογή των λέξεων και ο άψογος συγχρονισμός, αποτελούν τον κατάλληλο συνδυασμό, για να πετύχεις το ευχάριστο αποτέλεσμα που θέλεις.

Σκορπιός

Οι συμβουλές που δίνεις στον αγαπημένο σου, υποστηρίζονται από γνήσια πίστη και πάθος. Το γνωρίζεις αυτό…όπως το ξέρει και ο αγαπημένος σου. Αλλά η άποψή σου, μπορεί να του φανεί ακατανόητη ή μη υποστηρικτική. Μόλις πεις αυτό που πιστεύεις πως πρέπει ν’ ακούσει το ταίρι σου, προσπάθησε να δείξεις συμβιβαστική διάθεση σε οποιαδήποτε συζήτηση προκύψει ανάμεσά σας. Αυτό δε θα του αφήσει καμιά αμφιβολία για το πόσο πραγματικά νοιάζεσαι.

Τοξότης 

Όχι μόνο βλέπεις τα παθιασμένα οράματά σου για το μέλλον πιο ξεκάθαρα…αλλά είσαι έτοιμη για τολμηρά και πρωτοφανή βήματα για να τα πραγματοποιήσεις. Αν είσαι ελεύθερη, τότε θα έχεις μια σαφή ιδέα για όσα δεν λειτουργούν με την συναισθηματική σου προσπάθεια. Αν είσαι σε σχέση, τότε είναι η ώρα για να βάλεις στην εικόνα της παθιασμένης σου αναζήτησης, τον εραστή σου. Ένα τολμηρό βήμα που θα κάνεις τώρα, μπορεί να φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα! Οπότε, προχώρησε με αυτοπεποίθηση!

Αιγόκερως

Έχεις επιλογές για να ενισχύσεις την εμπιστοσύνη στη σχέση σου αυτή τη στιγμή. Η ενίσχυση της εμπιστοσύνης ανάμεσά σας, είναι ο τρόπος ευδαιμονίας της σχέσης σου. Μπορούν να συμβούν σημαντικά βήματα και αλλαγές. Άφησε μια συζήτηση ανάμεσά σας, να γίνει μια ισχυρή εμπειρία σύνδεσης. Η ενέργεια που διαπερνά τον συναισθηματικό σου κόσμο, δημιουργεί νέα επίπεδα αυθεντικότητας που μπορούν αναμφίβολα να ανεβάσουν τη διάθεση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

Υδροχόος

Ίσως, οι ευθύνες ή οι περιορισμοί σε άλλες περιοχές της ζωής σου να ευθύνονται γι’ αυτά που θα απελευθερώσεις στην ερωτική σου ζωή τώρα. Ό, τι έχεις πει ή με ό,τι έχεις αποσυνδεθεί, θα έχει επιπτώσεις στις αλληλεπιδράσεις σου, που διαφορετικά θα ήταν αισθητά πιο ήρεμες και χαρισματικές. Με το μυαλό σου να επεξεργάζεται λιγότερα δεδομένα από αλλού, η αυθεντική σου προσωπικότητα έχει την ευκαιρία να λάμψει – και να σε κάνει ακόμα πιο ακαταμάχητη!

Ιχθύες

Αν ένα όνειρο ανάβει μια παθιασμένη φωτιά μέσα σου, τότε αξίζει να λάβεις υπόψη τη βοήθεια και την υποστήριξη που θα χρειαστείς, για να το κάνεις πραγματικότητα. Ό, τι και αν σκέφτεσαι τώρα, μπορεί να φέρει μια σημαντική ώθηση στα κίνητρά σου. Θα είναι συναρπαστικό αν κατακτήσεις τελικά κάτι ή κάποιον που θέλεις. Πίστεψε λοιπόν στην προσωπική σου δύναμη να μετατρέψεις τις δημιουργίες του μυαλού σου… σε κάτι εξαιρετικό!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments