Lifestyle

Ιωάννα Μαλέσκου σχέση: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή

Ιωάννα Μαλέσκου σχέση: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή
Ιωάννα Μαλέσκου σχέση: Έδωσε μια πολύ διπλωματική απάντηση όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι», ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής  (18 Σεπτεμβρίου) η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη μεταγραφή της στον ΣΚΑΙ και την έναρξη της συνεργασίας τους.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Love it» μεταξύ άλλων ρωτήθηκε από τον Νίκο Μουτσινά για την προσωπική της ζωή και έδωσε μια αρκετά διπλωματική απάντηση. «Στην εκπομπή έχω τρεις συνεργάτες», απάντησε και προσέθεσε ότι συζεί μαζί με τη σκυλίτσα της, την Μπαλού και ποτέ δεν νιώθει μόνη.

«Θα φάω ξύλο αν σου πω να πάμε έξω για φαγητό;» τη ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς στη συνέχεια με την Ιωάννα Μαλέσκου να του απαντάει αρνητικά και έτσι να αφήνει να εννοηθεί πως αυτό το διάστημα δεν έχει κάποια σχέση. Πάντως, η Ιωάννα Μαλέσκου μαγνήτισε τα βλέμματα από την αρχή καθώς έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο στο «Καλό Μεσημεράκι».

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς άνοιξε την πόρτα να την υποδεχθεί, αλλά εκεί αντίκρισε τον Μάνο Μαγιάτη και τον Παναγιώτη Χατζηδάκη, οι οποίοι ήταν ντυμένοι μπράβοι και έλεγξαν τον χώρο πριν την είσοδο της παρουσιάστριας. Άλλωστε κέρδισε τα κολακευτικά σχόλια του παρουσιαστή, ο οποίος την κοιτούσε αποσβολωμένος.

Βέβαια, η ίδια μίλησε για τη μεταγραφή της στον ΣΚΑΪ αλλά και τις προτάσεις που δέχθηκε την προηγούμενη σεζόν από κανάλια εθνικής εμβέλειας, για τη ζωή της στην Αθήνα, ενώ έδωσε την απάντησή της στις αρνητικές κριτικές αλλά και στον χαρακτηρισμό της «Ελένης Μενεγάκη της Κρήτης», με τις ατάκες να διαδέχονται η μια την άλλη σε ένα απολαυστικό πινγκ – πονγκ.

Όταν μάλιστα, ρωτήθηκε από τον Νίκο Μουτσινά γιατί της πήρε έναν χρόνο περίπου για να δεχθεί την πρόταση από κεντρικό κανάλι και να ανέβει στην Αθήνα, η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να είναι ένα βεγγαλικό και να «σκάσει», εκφράζοντας έτσι την επιθυμία της πως θέλει να έχει διάρκεια. Και λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, η Ιωάννα Μαλέσκου με τη Βάνια κλήθηκαν να μαγειρέψουν μαζί στον αέρα, αλλά ο γνωστός παρουσιαστής είχε ετοιμάσει μια έκπληξη και για τις δύο τους.

Ο Νίκος Μουτσινάς κάλεσε μέσα, λοιπόν, την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, προκειμένου να βοηθήσει τη Βάνια με τη συνταγή, μια συνταγή… σκέτη κόλαση: Cheesecake πραλίνα. Το έφερε η Αργυρώ στα δύο κορίτσια και όλοι οι άνθρωποι στο πλατό δεν έβλεπαν την ώρα να τελειώσει η εκπομπή για να πάρουν από ένα κομμάτι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments