Αθλητισμός

Τζολάκης Ολυμπιακός: Η διάθεσή του να βελτιώνεται του χαρίζει έδαφος

Τζολάκης Ολυμπιακός: Η διάθεσή του να βελτιώνεται του χαρίζει έδαφος
Τζολάκης Ολυμπιακός: Ο νεαρός τερματοφύλακας των Περαιωτών αποδεικνύει την αξία του στην ομάδα και έχει διάθεση να μαθαίνει και να βελτιώνεται.

Ο νεαρός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού κερδίζει όλο και περισσότερο τις εντυπώσεις, καθώς εκτός από ταλέντο και δουλειά φαίνεται να έχει και ένα ακόμα προτέρημα. Θέλει να βελτιώνεται και γι αυτό δέχεται τις συμβουλές των συμπαικτών του. Εξάλλου από ότι όλα δείχνουν ανανεώνει και επισήμως την παραμονή του στον Ολυμπιακό τον Νοέμβριο.

Η πορεία από τον Πλατανιά στον Ολυμπιακό

Ο Τζολάκης ήταν μόλις 15 ετών όταν έκανε προπόνηση με την πρώτη ομάδα του Πλατανιά! Ξεχώριζε σαν τη μύγα στο γάλα. Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε τον υποβιβασμό των Κρητικών και τον «τσίμπησε» σχεδόν τσάμπα. Δύο χρόνια μετά πλέον, ο Κωνσταντής Τζολάκης ανήκει δικαιωματικά στην 3άδα των πορτιέρο των «ερυθρολεύκων» και μάλιστα δίχως να ΄χει κλείσει τα 18 χρόνια ζωής.

Και ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει τις ανάλογες κινήσεις για να διασφαλίσει τον φύλακα άγγελό του, όπως αναφέρει το sportime.gr. Ο Τζολάκης μόλις έφτασε  στον Πειραιά υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο (σ.σ.: μια και δεν ήταν ενήλικας) με την προοπτική ανανέωσης ακόμη δύο ετών μόλις γινόταν 18 Μαϊων. Η ώρα ζυγώνει (στις 8 Νοεμβρίου για την ακρίβεια) οπότε ήδη έχουν ξεκινήσει τα προκαταρκτικά με φόντο τις υπογραφές.

Τα μεταπτυχιακά… στο γήπεδο

Ήδη η εμφάνισή του στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν πολύ καλή και η ομάδα πέρασε με τριάρα στην επόμενη αγωνιστική. Όπως αναφέρει το ΦΩΣ, ο Τζολάκης έχει περάσει στο πανεπιστήμιο, αλλά προχθές στο Καραϊσκάκη έκανε κατευθείαν… μεταπτυχιακό. Οι πολλές παρατηρήσεις που του έκανε ο Ραφίνια, για το γεγονός ότι δεν πολυμιλάει και δεν κατευθύνει όσο θα έπρεπε τους συμπαίκτες του, είναι το καλύτερο “μάθημα” που θα μπορούσε να του γίνει. Και μάλιστα από ποδοσφαιριστή που είχε τα προηγούμενα χρόνια στην πλάτη του τον Νόιερ. Γι΄ αυτό ο Τζολάκης άκουγε ευλαβικά τον Βραζιλιάνο.

Το προτέρημα του Τζολάκη είναι ότι δεν καβάλησε το καλάμι και αναγνωρίζει τις αδυναμίες του και θέλει να τις βελτιώσει. Όπως είπε σε συνέντευξή του όταν ρωτήθηκε σχετικά: «Σίγουρα θα ήθελα να βελτιώσω λίγο τις πάσες και τα βολέ, την ακρίβεια μου στις μεταβιβάσεις γενικά. Είναι πολλά που θέλω να βελτιώσω. Συμπλήρωσα δύο χρόνια στον Ολυμπιακό και πάμε για τον 3ο και σίγουρα στην προηγουμένη ομάδα μου δεν υπήρχε η ανάλογη δουλειά. Χρειάζομαι αρκετή βελτίωση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments