Διεθνή

Αυτή είναι η ερωμένη του Ερντογάν – Σάλος στην Τουρκία

Αυτή είναι η ερωμένη του Ερντογάν – Σάλος στην Τουρκία
Ερντογάν ερωμένη: Η ιστορία αναφέρεται στο 2014 και αφορά την Ντεφνέ Σαμιελί, μοντέλο, που εμφανίστηκε σε προεκλογική του συγκέντρωση.

Φήμες που οργίαζαν στη γειτονική χώρα το 2014 άναψαν φωτιά στον Τούρκο πρόεδρο. Σύμφωνα πάντα με τη φημολογία που επικρατούσε ο Ερντογάν διατηρούσε κρυφό εξωσυζυγικό δεσμό με την Ντεφνέ Σαμιελί, όμορφο μοντέλο και νυν τραγουδίστρια. Αφορμή για να ανάψει η φωτιά στάθηκε το γεγονός ότι η Ντεφνέ παραβρέθηκε σε προεκλογική συγκέντρωση του Τούρκου προέδρου και τα φλας άστραψαν. Στη συνέχεια πολλοί ήταν εκείνοι που προσπάθησαν να σκαλίσουν το παρελθόν για να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει με τις φήμες να μιλάνε μέχρι και για κρυφό γάμο.

Το χρονικό της φημολογίας

Φέρεται να γνώρισε τον Ερντογάν το 2014 αφού είχε χωρίσει το 2011 από τον σύζυγό της με τον οποίο ήταν μαζί από το 1995 και έχουν μαζί μία κόρη. Λίγο πριν τις κρίσιμες εκλογές του Μαρτίου, ο Τούρκος πρόεδρος μαθαίνει ότι θα διαρρεύσει στο διαδίκτυο ροζ βίντεο με εκείνον και το όμορφο μοντέλο, η οποία σήμερα είναι τραγουδίστρια και έχει δικές της εκπομπές στην τηλεόραση και στο YouTube.

Μαινόμενος και εκτός εαυτού κάνει επίθεση στο διαδίκτυο απειλώντας ότι θα απαγορεύσει το twitter, του Facebook και του YouTube. Βέβαια στην ίδια κίνηση έχει απειλείσει να προχωρήσει καθαρά για πολιτικούς λόγους, προσπαθώντας να περιορίσει τις αντιδράσεις εναντίον του.

Η διάψευση της Ντεφνέ

Η Ντεφνέ Σαμιελί, ωστόσο, μετά την έντονη φημολογία για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο «ροζ» βίντεο δήλωσε πως όσα κυκλοφορούν είναι αβάσιμα και ότι δεν γίνεται σεβαστή η προσωπική της ζωή. Σε παλαιότερη προεκλογική συγκέντρωση του Ταγίπ Ερντογάν, η Ντεφνέ Σαμιελί εμφανίστηκε στο πλευρό του δείχνοντας την υποστήριξή της έμπρακτα, ενώ λέγεται πως διατηρεί και φιλική σχέση με την πρώτη κυρία της Τουρκίας, Εμινέ.

Οι φήμες, τότε, είχαν οργιάσει τόσο πολύ που μιλούσαν ακόμα και για κρυφό γάμο της Ντεφνέ με τον Τούρκο ηγέτη. Ο Ερντογάν σε καμία περίπτωση δεν ήθελε αυτές οι φήμες να φτάσουν στα αυτιά της γυναίκας του, με την οποία είναι μαζί 38 ολόκληρα χρόνια. Αλλά πολύ περισσότερο δεν ήθελε να αμαυρώσει την εικόνα του οικογενειάρχη και πιστού συζύγου που είχε αριστοτεχνικά φιλοτεχνήσει για τους πιστούς οπαδούς του.

Ο Τούρκος ηγέτης απαγόρευσε το twitter τον Μάρτιο του 2014 ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων. Το ίδιο απείλησε να κάνει και τον περασμένο Ιούλιο χωρίς να πραγματοποιήσει ακόμα την απειλή του. Το αν οι φήμες είχαν βάση ή όχι είναι μάλλον κάτι που δύσκολα θα εξακριβωθεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments