Lifestyle

Κατερίνα Κατσομαλιάρη: Και ο θεός έπλασε τη γυναίκα

Κατερίνα Κατσομαλιάρη: Και ο θεός έπλασε τη γυναίκα
Κατερίνα Κατσομαλιάρη: Απόλαυσε το μπάνιο της στη Βάρκιζα.

Η Κατερίνα Κατσομαλιάρη είναι 23 ετών, έχει σπουδάσει Τεχνικός Φαρμάκων και μιλάει Ελληνικά και Αγγλικά. Ασχολείται με τη γυμναστική και της αρέσουν τα ταξίδια. Κατάγεται από τον Πύργο Ηλείας και μεγάλωσε στην Αθήνα με τη φιλοδοξία να γίνει μια απολύτως ανεξάρτητη γυναίκα και να ασχοληθεί με ένα επάγγελμα που θα της επιτρέπει την επαφή και την επικοινωνία με τον κόσμο, καθώς είναι πολύ κοινωνική και εξωστρεφής. Τα τελευταία χρόνια δουλεύει σε χώρους διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα και, ενώ δεν έχει σχέση με τις σπουδές της, θα ήθελε να μείνει για λίγο καιρό ακόμα στον χώρο, γιατί περνάει ευχάριστα.

Για τους περισσότερους η Κατερίνα δεν είναι πολύ γνωστή, αν και ίσως κάποιοι τη θυμούνται από το πέρασμε που έκανε στα καλλιστεία του 2019. Με αστραφτερό χαμόγελο και με κορμοστασιά όμοια της μεσογειακής ομορφιά σίγουρα η Κατερίνα θα μας απασχολήσει στο μέλλον εφόσον ακολουθήσει καριέρα στο μόντελινγκ.

Προς το παρόν την απολαμβάνουμε μέσα από το λογαριασμό της στο instagram όπου αναρτά φωτογραφίες που αναδεικνύουν το όμορφο κορμί της, αλλά και από τα φωτογραφικά στιγμιότυπα όταν την απαθανατίζει ο φακός των παπαράτσι, όπως έγινε και πριν από λίγα 24ωρα στη Βάρκιζα. Την ώρα που περνούσε ο μεσογειακός κυκλώνας Ιανός, η Κατερίνα Κατσομαλιάρη απολάμβανε τη φθινοπωρινή θάλασσα προκαλώντας το ενδιαφέρον των λιγοστών θαμώνων της παραλίας με τις αναλογίες της και τις πόζες που έπαιρνε καθώς ακούγονταν τα κλικς της φωτογραφικής μηχανής.

Και για όσους έχουν την απορία αν το συγκεκριμένο κορίτσι είναι δεσμευμένο ή ελεύθερο, η ίδια σε παλαιότερες δηλώσεις της είχε αναφέρει πως είναι αρκετά ερωτευμένη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments