Lifestyle

Δήμητρα Αλεξανδράκη: “Είστε ξεφτίλες. Πηγαίνετε να κρεμαστείτε”

Δήμητρα Αλεξανδράκη: “Είστε ξεφτίλες. Πηγαίνετε να κρεμαστείτε”
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Κάποιοι προσπαθούν να την εμπλέξουν σε ροζ βίντεο

Τα πήρε στο κρανίο και με το δίκιο της η όμορφη Δήμητρα Αλεξανδράκη με ορισμένους που θέλουν να την εμπλέξουν σε ροζ βίντεο. Το μοντέλο με ένα βίντεο στα Ιnstagram stories της ανέφερε: «Αηδιάζω με κάποιους εδώ μέσα και κάποιοι δεν πρέπει να υπάρχουν, ούτε καν σαν ύπαρξη. Ρε ζώα κάθεστε να βρείτε sex tapes με μελαχρινές κοπέλες και να πείτε ότι είμαι εγώ; Πόσο τελειωμένοι είστε; Πόσο άνθρωποι χωρίς ζωή είστε; Τι νομίζετε; Ότι είναι μαγκιά; Είστε ξεφτίλα. Ειλικρινά ντρέπομαι που υπάρχουμε και ζούμε και στην ίδια χώρα. Κάθεστε και αναστατώνετε τις οικογένειές των ανθρώπων. Πόσο ξεφτίλα είστε; Πηγαίντε να κρεμαστείτε. Ειλικρινά δεν αξίζει να ζείτε».

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη κατάγεται από την Κρήτη. Είναι πρωταθλήτρια στο τζούντο και κάτι που της αρέσει είναι να παίρνει μέρος σε αγώνες αυτοκινήτων. Εργάζεται ως μοντέλο και έχει λάβει συμμετοχή σε Διαγωνισμούς Ομορφιάς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μια σημαντική στιγμή στην καριέρα της στο modelling είναι η φωτογράφιση της στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού Esquire, η οποία μπήκε στη λίστα με τις αγαπημένες του περιοδικού. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει πάρει μέρος σε πασαρέλες, φωτογραφίσεις μόδας, video clips ενώ έχει κάνει τηλεοπτικά guests και αρκετά εξώφυλλα. Εδώ και δύο χρόνια έχει το δικό της κανάλι στο YouTube με συμβουλές ομορφιάς.

Ακόμα, έχει ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες, κάνει ιππασία και aerial yoga. Της αρέσουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και το καρτ όμως μεγαλύτερή αγάπη έχει για την σκυλίτσα της, την Άισα, που με δυσκολία αποχωρίζεται. Το 2009, σε ηλικία 19 ετών, είχε πάρει μέρος στο Next Top Model. Ενώ το 2018 είχε παίξει στο παιχνίδι επιβίωσης Nomads. Τότε στο τρέιλερ του παιχνιδιού την ακούγαμε να λέει : «Τέρμα τα μποτέ! Έτοιμη για παραλία. Θα μου λείψει βέβαια η σκυλίτσα μου, οι ανέσεις μου, άλλα μπρος στο Nomads τι είναι τα κάλλη;  Μου αρέσει πολύ τις Κυριακές να πηγαίνω να κάνω καρτ. Είναι τρομερή αίσθηση, μου αρέσει να μπαίνω μέσα και να παίζω με το καρτάκι και να νομίζω ότι είμαι στο λούνα παρκ”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments