Διεθνή

Έβραζαν προφυλακτικά και τα πουλούσαν για καινούργια

Έβραζαν προφυλακτικά και τα πουλούσαν για καινούργια
Μια καλοστημένη απάτη είχαν στήσει επιτήδειοι.

Μια απίστευτη απάτη που δημιουργεί τεράστιες ανησυχίες και για τη δημόσια υγεία αποκάλυψε αστυνομική έρευνα. Συγκεκριμένα η αστυνομία στο Βιετνάμ κατάσχεσε τουλάχιστον 345000 χρησιμοποιημένα προφυλακτικά τα οποία οι επιτήδειοι αφού τα καθάριζαν τα συσκεύαζαν και τα πωλούσαν ως καινούργια σε ανυποψίαστους αγοραστές. Κατά την αστυνομική επιχείρηση συνελήφθη μια γυναίκα η οποία στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς εξήγησε πως γινόταν η απίστευτη διαδικασία. όπως χαρακτηριστικά ανέφερε έβαζαν τα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά σε κατσαρόλες και τα έβραζαν στο νερό. Στη συνέχεια τα στέγνωναν ενώ μόλις ολοκληρωνόταν και αυτή η διαδικασία τα έβαζαν σε ένα ξύλινο φαλλικό ομοίωμα έτσι ώστε να πάρουν το σωστό σχήμα και μετά τα έβαζαν στα ειδικά σακουλάκια για να πουληθούν ως καινούργια.

Η γυναίκα που συνελήφθη αποκάλυψε επίσης στους αστυνομικούς ότι για κάθε κιλό χρησιμοποιημένων προφυλακτικών που έβραζε και και τα συσκεύαζε ως καινούργια πληρωνόταν προς 0,17 δολάρια.

Ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας Vietnam Television μετέδωσε σοκαριστικές εικόνες από μία αποθήκη, όπου ήταν συγκεντρωμένες δεκάδες σακούλες με χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, στη νότια επαρχία Μπιν Ντουόνγκ. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της αποθήκης, κάθε μήνα «ένα άγνωστο πρόσωπο» τού έφερνε τις σακούλες. Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση, δεν είναι ξεκάθαρο πόσα ανακυκλωμένα προφυλακτικά έχουν πουληθεί, ενώ πλέον αρχές βρίσκονται και μπροστά σε ένα μεγάλο πρόβλημα για τη δημόσια υγεία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments