Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [25/09/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [25/09/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [25/09/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [25/09/20].

Κριός

Υπάρχουν συζητήσεις και συζητήσεις… Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε το λόγο: Για να δημιουργήσετε έναν υπέροχο, βαθύ δεσμό, είτε να καταστρέψετε κάποιον σε μια στιγμή. Αν έχετε κάτι να πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας, επιλέξτε προσεκτικά τα λόγια σας.

Ταύρος 

Η σημερινή ενέργεια θα σας βάλει ένα ιδιαίτερο δίλημμα σχετικά με την αλήθεια. Λοιπόν, ξέρετε την αλήθεια. Αλλά πιστεύετε ότι ο/η αγαπημένος/η σας θα πιστέψει την εκδοχή που θα του/της παρουσιάσετε; Καλά θα κάνετε να βρείτε έναν πολύ καλό τρόπο να εξηγηθείτε, διαφορετικά να είστε έτοιμοι να δεχτείτε τις συνέπειες.

Δίδυμοι

Το ταίρι σας έχει βαρεθεί να ακούει για το πόσα χρήματα παίρνουν οι άλλοι ή τι κάνουν στη ζωή τους. Σταματήστε να ασχολείστε με κουτσομπολιά και διασημότητες. Αν θέλετε να κρατήσετε το ενδιαφέρον του, πρέπει να βρείτε πιο ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης.

Καρκίνος

Ό,τι κι αν λέει το ταίρι σας, εσείς έχετε εντελώς αντίθετη άποψη. Αυτό είναι δεκτό μέχρι ενός σημείου, δεν μπορεί να συνεχιστεί επ’ άπειρον. Εάν διαρκώς λέει άσπρο και εσείς μαύρο, θα απομακρύνεστε όλο και περισσότερο… Και είναι κρίμα για ένα τόσο ωραίο ζευγάρι όσο εσείς, έτσι δεν είναι; svg%3E

Λέων 

Η μέρα υποδεικνύει μερικές σημαντικές αποφάσεις στον ερωτικό τομέα… Που εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από θέματα που χρειάζονται πολλή συζήτηση. Ευτυχώς, εσείς και το ταίρι σας είστε πρόθυμοι και έχετε την ενέργεια να τα αναλύσετε σε βάθος, μέχρι να είστε και οι δύο ευχαριστημένοι. Από ένα σημείο και μετά, τα λόγια θα είναι περιττά.

Παρθένος

Έχετε την τάση να μιλάτε πολύ γρήγορα. Σήμερα θα χρειαστεί να επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας, διαφορετικά ο/η αγαπημένος/η σας δεν θα μπορεί να σας καταλάβει. Εξασκηθείτε λέγοντας “σ’ αγαπώ” πολύ αργά, αρκετές φορές. Πάρτε το πιο αποφασιστικό σας ύφος και ξεκινήστε.

Ζυγός 

Ίσως χρειαστεί να κάνετε λίγη γυμναστική σήμερα. Παρόλο που το περισσότερο περπάτημά σας συνήθως είναι από το ψυγείο στον καναπέ και αντίστροφα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα πόδια σας περισσότερο. Για να μπείτε στη σωστή διάθεση, σκεφτείτε τι θα κάνετε απόψε με τον/την σύντροφό σας.

Σκορπιός

Σας αρέσει να μιλάτε, θα το κάνετε και σήμερα. Το ταίρι σας θα δυσκολευτεί να σταυρώσει κουβέντα. Αλλά και οι άλλοι θέλουν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Σταματήστε επιτέλους και ακούστε λίγο, χωρίς να κάνετε γκριμάτσες. Μπορεί να μάθετε κάτι που σας ενδιαφέρει. svg%3E

Τοξότης 

Η σημερινή ενέργεια αποτελεί ευκαιρία να μιλήσετε για τον έρωτα: Για γλυκά και παθιασμένα πράγματα, για τη χαρά να είστε με τον/την αγαπημένο/η σας. Πριν κανονίσετε κάτι ρομαντικό για απόψε, σιγουρευτείτε ότι έχει την ανάλογη διάθεση.

Αιγόκερως

Συνήθως σας αρέσει να μιλάτε για τον εαυτό σας. Η σημερινή ενέργεια ωστόσο, σας δίνει το λέγειν ενός επιτυχημένου πωλητή. Αν έχετε βάλει στο μάτι ένα συγκεκριμένο άτομο, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το γοητεύσετε.

Υδροχόος

Η σημερινή ενέργεια δίνει δημιουργική πνοή στην ερωτική σας ζωή. Βγάλτε από την αποθήκη τα παλιά σας βιβλία ποίησης, βρείτε νέους τρόπους να εκφράσετε τον έρωτα σας στον/στην αγαπημένο/η σας. Θα το απολαύσετε και οι δύο.

Ιχθύες

Το πλανητικό σκηνικό αποτελεί ευκαιρία να μιλήσετε για τα συναισθήματα που τρέφετε για κάποιο συγκεκριμένο άτομο εδώ και καιρό. Δυστυχώς, αυτό είναι όλο που θα κάνετε σήμερα… Δεν υπάρχει πιθανότητα ούτε καν για ένα φιλί στο μάγουλο. Για αυτό πρέπει να φανείτε δημιουργικοί στο λόγο σας, αν θέλετε να υπάρξει συνέχεια!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments