Lifestyle

Επιστρέφει ο Πασχάλης Τερζής με νέο τραγούδι

Επιστρέφει ο Πασχάλης Τερζής με νέο τραγούδι
Πασχάλης Τερζής: Κάνει comeback με ένα τραγούδι το οποίο ερμηνεύει με την κόρη του, Γιάννα.

Ο μεγάλος Έλληνας λαϊκός ερμηνευτής Πασχάλης Τερζής επιστρέφει στα μουσικά δρώμενα έχοντας στο πλευρό του την επίσης, τραγουδίστρια, κόρη του, Γιάννα.

Πρόκειται για μια πολύ ξεχωριστή και όμορφη συνεργασία την οποία αποκάλυψε η Γιάννα Τερζή που συνεργάστηκε δισκογραφικά με τον πατέρα της, Πασχάλη. Η γνωστή τραγουδίστρια πόσταρε μια κοινή φωτογραφία τους στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram, θέλοντας να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για αυτή την ιδιαίτερη συνεργασία με τον πατέρα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Επιτέλους! 🤗💫 Ένα τραγούδι γραμμένο για μένα και.. “Για σένα μόνο”! Περίμενα αυτή τη στιγμή από τότε που πρωτοτραγουδήσαμε μαζί.. και τώρα το μοιραζόμαστε και με όλο τον κόσμο! Έχω τεράστια χαρά! 🤗❤️ “Για Σένα Μόνο” Στίχοι: 🙋🏽‍♀️ Μουσική: 🙋🏽‍♀️ + @pademusic Αποκλειστικά από Δευτέρα 21/09 στο @dromos898fm, @cosmoradio_951 και σε επιλεγμένα ραδιόφωνα σε όλη την Ελλάδα & την Κύπρο #newsong #duet #newsingle Έρχεται από τη @minosemi_official

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yianna Terzi (@yiannaterzi) στις

Τίτλος του τραγουδιού «Για Σένα Μόνο», το οποίο κυκλοφόρησε επίσημα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, ενώ το επίσημο μουσικό βίντεο θα είναι διαθέσιμο στο YouTube channel της Γιάννας Τερζή τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου.

Δείτε ένα μικρό μέρος από το βίντεο κλιπ που θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη εβδομάδα:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Δευτέρα 🤩

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yianna Terzi (@yiannaterzi) στις

Αγνώριστος ο Πασχάλης Τερζής στη φωτογραφία της κόρης του 

Στην ανάρτηση, πάντως, που έκανε η τραγουδίστρια, ο Πασχάλης Τερζής φαίνεται αδυνατισμένος και ανανεωμένος, ενώ στο teaser του τραγουδιού οι ακροατές έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μελωδική φωνή του.

Ακολουθεί η φωτογραφία που ανέβασε η Γιάννα Τερζή:

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης, η ουσιαστική αρχή και επαφή με τον χώρο του τραγουδιού έγινε στην Ρόδο το 1974 με τον συνθέτη και μουσικό Γρηγόρη Τζιστούδη. Εκτός από τα λαϊκά τραγούδια ο Πασχάλης τραγουδούσε και δημοτικά και ενθουσίαζε το κοινό. Αν και είχε αρκετές προτάσεις για κυκλοφορία δίσκου από διάφορους, τελικά δεν κατάφερε να πραγματοποιηθεί μέχρι το 1980, αν και είχε ήδη αρκετά χρόνια στο τραγούδι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments