Αθλητισμός

 Άλεξ Κογιάδο: Πρόταση στην Μπαρτσελόνα κατέθεσε ο Ολυμπιακός

 Άλεξ Κογιάδο: Πρόταση στην Μπαρτσελόνα κατέθεσε ο Ολυμπιακός
Άλεξ Κογιάδο: Την «πόρτα» της Μπαρτσελόνα για τον 21χρονο εξτρέμ χτύπησε η ελληνική ομάδα.

Στην ισπανική ποδοσφαιρική ομάδα, την Μπαρτσελόνα, απευθύνθηκε ο Ολυμπιακός προκειμένου να καταθέσει την πρότασή του για τον 21χρονο άσο Άλεξ Κογιάδο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Νικολακόπουλος μεταφέρει στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» τις πληροφορίες από την Ισπανία, σύμφωνα με τις οποίες οι Πειραιώτες χτύπησαν την «πόρτα» των Καταλανών για τον αριστερό εξτρέμ.

Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν, κατέθεσαν την προσφορά τους στους «Μπλαουγκράνα», οι οποίοι την απέρριψαν. Κάτι ανάλογο συνέβη και με τη γαλλική Νις, ενώ ενδιαφέρον για τον παίκτη έχουν εκδηλώσει η Πόρτο, η Σαμπντόρια και η Χιρόνα.

Ο 21χρονος άσος έχει δύο συμμετοχές με την πρώτη ομάδα και το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι, με τις δύο πλευρές να έχουν μία κουβέντα και να αποφασίζουν να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Μένει να φανεί αν ο Ολυμπιακός θα επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Κογιάδο, ο οποίος φαίνεται πως διαθέτει τα στοιχεία που ψάχνει ο Πέδρο Μαρτίνς και, μάλιστα, εκτός από εξτρέμ παίζει και ως «οκταροδεκάρι». με τους «Μπλαουγκράνα» να έχουν δικό τους τον παίκτη μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

https://www.youtube.com/watch?v=Ur1hrV6AcLg&feature=emb_title

Είναι το «αστέρι» της Μπαρτσελόνα

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που «φωνάζουν» εδώ και έναν χρόνο πως ήρθε η στιγμή για την Μπαρτσελόνα η οποία φαίνεται να ανακάλυψε το διάδοχο του Λιονέλ Μέσι, στο πρόσωπο του νεαρού μεσοεπιθετικού δεύτερης ομάδας των Καταλανών Άλεξ Κογιάδο. Από τις πιο χαρακτηριστικές του εμφανίσεις είναι εκείνη πριν από ένα έτος, στη νίκη με 2-0 επί της Ατλέτικο Λεβάντε για την τρίτη κατηγορία όταν και πέρασε όλη την αντίπαλη άμυνα για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με «τακουνάκι».

Πάντως, να αναφέρουμε πως την άνοιξη του 2020 και ειδικότερα τον Απρίλιο, είχαν κυκλοφορήσει πληροφορίες ότι μια εξαιρετική περίπτωση ετοιμάζει ο Ολυμπιακός και όλοι μιλούσαν για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα Άλεξ Κογιάδο. Ο νεαρός όμως, ήταν σχεδόν αδύνατον να βρει άμεσα θέση στο ρόστερ της ομάδας αν και σύμφωνα με τι πληροφορίες στο Καμπ Νου σκέφτονταν να τον στείλουν δανεικό την επόμενη χρονιά, με τον Ολυμπιακό να είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρεται για την περίπτωση του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments