Αθλητισμός

Βαθμολογία Super League: Στην κορυφή ο Άρης – 2/2 για ΑΕΚ και Ολυμπιακό

Βαθμολογία Super League: Στην κορυφή ο Άρης – 2/2 για ΑΕΚ και Ολυμπιακό
Βαθμολογία Super League: Μετά το τέλος της Τρίτης αγωνιστικής ο Άρης βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στην τρίτη αγωνιστική της Super League, αλλά ήδη υπάρχουν απώλειες για τους διεκδικητές του τίτλου. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν έχουν όλες οι ομάδες τα ίδια παιχνίδια. Για παράδειγμα η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο εξαιτίας του τελικού κυπέλλου που ορίστηκε την ίδια μέρα με την έναρξη του πρωταθλήματος. Παράλληλα κάποιες ομάδες έχουν εξασφαλίσει άδεια τις πρώτες αγωνιστικές και αυτό επηρέασε και άλλες ομάδες. Για παράδειγμα ο Παναθηναϊκός έχει παίξει μόλις ένα παιχνίδι.

Στην κουτσουρεμένη τρίτη αγωνιστική της Super League ο ΠΑΟΚ άφησε άλλους δυο βαθμούς. Οι “ασπρόμαυροι” ταξίδεψαν στο Βόλο και φάνηκαν να έχουν το μυαλό τους περισσότερο στα προκριματικά του Champions League. Μετά το 0-0 με την ομάδα της Μαγνησίας φιγουράρουν στην πέμπτη θέση με πέντε βαθμούς. Την ίδια ώρα ο Βόλος έχει έναν βαθμό λιγότερο. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δυο ομάδες έχουν κανονικά τρία παιχνίδια.

Στο άλλο παιχνίδι του Σαββάτου ο Ολυμπιακός είχε εύκολο έργο κόντρα στον Παναιτωλικό. Οι Πειραιώτες παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές, αλλά με τέρματα των Ελ Αραμπί και Καφού πέτυχαν τη δεύτερη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Αυτό ήταν το τρίτο ματς για την ομάδα από το Αγροίνιο που έχει έναν βαθμό μετά από τρία παιχνίδια.

2/2 για την ΑΕΚ την Κυριακή

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία στα ματς της Κυριακής ο Άρης υποδέχθηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα παιχνίδι με τέσσερα γκολ. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο και μετά το 2-2 μοιράστηκαν τους βαθμούς. Ένα μικρό ντεζαβού έγινε λίγη ώρα αργότερα στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο και εδώ το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με το σκορ στο 2-2.

Στο βραδινό παιχνίδι της Κυριακής η ΑΕΚ υποδέχθηκε την Λαμία με στόχο τη δεύτερη νίκη. Ο Μάσιμο Καρέρα παρέταξε την ομάδα του με αρκετές αλλαγές. Ο νεοφερμένος Γκαρσία άνοιξε το σκορ και ταυτόχρονα λογαριασμό με τα “κιτρινόμαυρα”. Τα άλλα δυο τέρματα στο άνετο 3-0 πέτυχαν οι Κρίστισιτς και Ενομπακάρε. θετικές εντυπώσεις άφησε ο νεαρός Μαχαίρας.

Τα αποτελέσματα

Βόλος – ΠΑΟΚ 0-0

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 2-0

Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα 2-2

ΟΦΗ – Ατρόμητος 2-2

ΑΕΚ – Λαμία 3-0

Η βαθμολογία

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments