Αθλητισμός

Ελ Γκαζί Ολυμπιακός: Τον στέλνουν στον Πειραιά οι Ολλανδοί

Ελ Γκαζί Ολυμπιακός: Τον στέλνουν στον Πειραιά οι Ολλανδοί
Ελ Γκαζί Ολυμπιακός: Ολλανδικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του έμπειρου εξτρέμ.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει εδώ και καιρό έναν παίκτη για τα άκρα της επίθεσης. Η επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς είναι να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής που θα κάνει τη διαφορά και θα πάρει τη φανέλα σπίτι του. Αυτό σημαίνει ότι οι Πειραιώτες παλεύουν για κάποιες ακριβές και δύσκολες περιπτώσεις. Αν ο Ολυμπιακός ήθελε να πάρει παίκτη μόνο για να γεμίσει το κενό τότε θα το είχε κάνει ήδη. Με λίγα λόγια όποιος έρθει για τα άκρα θα είναι παίκτης διαφοράς.

Υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που εξετάζουν οι άνθρωποι της ομάδας. Ανάμεσα σε αυτά τα ονόματα ήρθε να προστεθεί αυτό του Ελ Γκαζί. Πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή καθώς είναι πολύ ποιοτικός και σε καλή ηλικία. Αυτόματα αυτό κάνει και πιο δύσκολη την περίπτωση του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Άστον Βίλα στην οποία ανήκει ο παίκτης, δαπάνησε πολλά χρήματα για να τον κάνει δικό της.

Οι Ολλανδοί μιλάνε για συμφωνία

Η ολλανδική ιστοσελίδα voetbal.nl με κυριακάτικο ρεπορτάζ επιβεβαιώνει τις επαφές μεταξύ Ολυμπιακού και Άστον Βίλα για τον Ελ Γκαζί. Όπως αναφέρει, η ομάδα του Μπέρμιγχαμ πήρε τον Μπερτράντ Τραορέ ώστε να είναι καλυμμένη στην περίπτωση που θα παραχωρήσει τον Ελ Γκαζί στον πρωταθλητή Ελλάδας.

Ένα έξτρα στοιχείο που παραθέτει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» αισιοδοξούν για τη μεταγραφή, επειδή διατηρούν εξαιρετική σχέση με τον ατζέντη του Ελ Γκαζί, τον πασίγνωστο Ζόρζε Μέντες. Το γραφείο του Μέντες έχει τη δυνατότητα να πιέσει για την επίτευξη συμφωνίας, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά ο Ελ Γκαζί. Όσο για το καθεστώς, με βάση το δημοσίευμα το deal βασίζεται σε μονοετή δανεισμό και σε μη υποχρεωτική οψιόν αγοράς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ζόρζε Μέντες δεν είναι άγνωστος στους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους μάνατζερ στον κόσμο. Κατάγεται από την Πορτογαλία και έχει στο πελατολόγιο του όλους τους σπουδαίους Πορτογάλους ποδοσφαιριστές. Μεταξύ άλλων ήταν ο άνθρωπος που βοήθησε να γίνει η μεγάλη μεταγραφή του Ντανιέλ Ποντένσε από τον Ολυμπιακό στην Γουλβς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments