Lifestyle

Rooney Mara – Joaquin Phoenix: Απέκτησαν το πρώτο τους παιδί

Rooney Mara – Joaquin Phoenix: Απέκτησαν το πρώτο τους παιδί
Rooney Mara - Joaquin Phoenix: Απέκτησαν το πρώτο τους παιδί μακριά από τα φώτα της δημοσίοτητας. Το όνομα αυτού River, προς τιμήν του αδερφού του ηθοποιού, επίσης σταρ του Χόλιγουντ που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Γονείς έγιναν ο Χοακίν Φοίνιξ (Joaquin Phoenix) και η σύντροφός του, επίσης ηθοποιός, Ρούνεϊ Μάρα (Rooney Mara), μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι έχει πλέον ένα γιο που τον ονόμασε Ρίβερ, τιμώντας την μνήμη του Ρίβερ Φοίνιξ ηθοποιού και μεγάλου αδερφού του Χοακίν, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή πολύ νέος, ύστερα από υπερβολική δόση ναρκωτικών και αλκοόλ.

Το νέο για τη γέννηση του μικρού Ρίβερ, έγινε γνωστό από τον σκηνοθέτη Βίκτορ Κοσακόβσκι στο  Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης, μετά την προβολή της ταινίας «Gunda», στην οποία ο Χοακίν Φίνιξ ήταν εκτελεστικός παραγωγός.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ερωταπαντήσεων και όταν αναφέρθηκε η συμμετοχή του Χοακίν Φίνιξ, ο σκηνοθέτης δήλωσε: «Μόλις απέκτησε μωρό. Έναν όμορφο γιο που ονομάζεται Ρίβερ». Το ζευγάρι ονόμασε τον μικρό γιο τους Ρίβερ, όπως λεγόταν ο αδικοχαμένος αδερφός του Χοακίν Φίνιξ – στον οποίο είχε τεράστια αδυναμία.

Ο Ρίβερ Φίνιξ πέθανε στις 30 Οκτωβρίου το 1993 σε ένα μπαρ στο Λος Άντζελες από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Ο Χοακίν ήταν εκεί δίπλα του και ήταν εκείνος που τον βρήκε και κάλεσε την αστυνομία, εκλιπαρώντας για βοήθεια. Ο θάνατός του ήταν ένα σοκ που ποτέ δεν ξεπέρασε.

Η ιστορία της γνωριμίας

Η εγκυμοσύνη είχε αποκαλυφθεί σε αποκλειστικό ρεπορτάζ του Page Six, ενώ οι δύο διάσημοι ηθοποιοί που είχαν εντυπωσιάσει στο κόκκινο χαλί των Οσκαρ το 2019 βρίσκονταν σε καραντίνα στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες. «Είναι το μόνο κορίτσι που έψαξα ποτέ στο Internet. Ήμασταν απλώς φίλοι που αλληλογραφούσαν. Ποτέ δεν το είχα ξανακάνει να ψάξω για ένα κορίτσι στο Διαδίκτυο» είχε δηλώσει παλιότερα ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός για τη γυναίκα της ζωής του. Η 35χρονη ηθοποιός έχει παίξει στις ταινίες «Το Κορίτσι με το Τατουάζ», «The Social Network» αλλά και στο πλευρό της Κέιτ Μπλάνσετ στο «Carol».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Her» που προβλήθηκε το 2016. Οι δυο τους δεν αποκάλυψαν την σχέση τους παρά τέσσερα χρόνια αργότερα, όταν ξανασυναντήθηκαν για μια ταινία με τον Ιησού και τη Μαρία την Μαγδαληνή. Ο Joaquin Phoenix κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού για την ταινία «Δεν ήσουν ποτέ εδώ» το 2017. Κατά τη διάρκεια προβολής της ταινίας στο Φεστιβάλ των Καννών, το ζευγάρι έκανε το δημόσιο ντεμπούτο του, ενώ λίγο αργότερα δημοσίευμα των Times αποκάλυψε ότι συζούν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments