Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [28/09/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [28/09/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [28/09/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [28/09/20].

Κριός

Υπάρχουν πολλά θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια που απαιτούν προσοχή τώρα. Σίγουρα όμως φαίνεται πως υπάρχει τρόπος να ενισχυθεί η ερωτική σου σχέση. Προσφέρεται κάποια συναισθηματική άνεση φέρνοντας μια αλλαγή στην οικογενειακή ή στην ερωτική σου κατάσταση. Ίσως, με το ταίρι σου αποδεχτείτε ότι η ομαδική εργασία είναι το βασικό συστατικό για να κάνετε ένα συγκεκριμένο όνειρο να δουλέψει.

Ταύρος

Αν χρειάζεσαι συμβουλές που σχετίζονται με την πρόοδο ή τις αλλαγές που επιθυμείς να κάνεις στα επαγγελματικά σου, τότε ένα αγαπημένο άτομο ή το ταίρι σου θα μπορούσε να είναι ο τέλειος ακροατής. Να έχεις όμως υπόψη, πως επειδή σε αγαπάει, μπορεί να σου πει ένα – δυο πράγματα που δεν θέλεις να ακούσεις. Εμπιστέψου πως ό, τι έρχεται στο δρόμο σου, έχει σκοπό να σε εμπνεύσει και να σε παρακινήσει. Με τη σωστή μάλιστα αντιμετώπιση από μεριάς σου, θα λειτουργήσει.

Δίδυμοι

Για άλλη μια φορά, τα ερωτικά σου θα απαιτήσουν να κοιτάξεις προσεκτικά τον προϋπολογισμό σου και να αποφασίσεις τι είναι περιττό και τι όχι. Μην αποκλείεις πως μια καλή συζήτηση με το ταίρι σου, θα είναι το τέλειο τονωτικό για να βοηθήσει στη δημιουργία ή την ενίσχυση της σχέσης σας. Μια ουσιαστική ανταλλαγή δεν κοστίζει τίποτα. Θα μπορούσε μάλιστα να κάνει και τους δυο σας, να νιώσετε πιο άνετα.

Καρκίνος

Η φυσική σου ικανότητα να προσφέρεις υποστήριξη στο ταίρι σου θα είναι ευπρόσδεκτη όταν πρόκειται για τη σχέση σας. Θα μπορούσες επίσης να βοηθήσεις τον αγαπημένο σου δείχνοντας πιθανώς περισσότερη κατανόηση για το τι χρειάζεται άμεση αντιμετώπιση και για το τι μπορεί να περιμένει. Αν αγωνίζεται με τις ευθύνες που έχει αναλάβει, τότε η φροντίδα και η αφοσίωσή σου, θα απελευθερώσουν ένα βάρος μέσα του…και θα είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται.

Λέων

Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, οι συζητήσεις για το μέλλον μπορεί να είναι δύσκολο να αναβληθούν ή να αγνοηθούν. Αν είσαι ελεύθερη, τότε το άτομο που σε ενδιαφέρει, μπορεί να θέλει κάποιες πληροφορίες σχετικά με όσα σκέφτεσαι. Αν είσαι σε σχέση, τότε μια σειρά νέων δυνατοτήτων που πρέπει να ληφθούν υπόψη, μπορεί να επηρεάσουν και τους δύο. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να σκεφτείτε και ν’ αποφασίσετε μαζί, την πορεία της σχέσης σας.

Παρθένος

Είσαι αρκετά ρεαλίστρια για να αποδεχτείς ότι τα οικονομικά ζητήματα χρειάζονται προσεκτικό χειρισμό. Τι γίνεται όμως με τον αγαπημένο σου? Σκέφτεται όπως εσύ ή διαφορετικά? Αν υπάρχει διαφορά απόψεων σχετικά με τα ποσά που ξοδεύετε και την οικονομία που πρέπει να κάνετε, απαιτείται μια σημαντική συζήτηση. Υπάρχουν όμως δεκάδες πράγματα που μπορείτε να κάνετε μαζί που δεν κοστίζουν ούτε δεκάρα. Προσπαθήστε να κάνετε οικονομία για τις δύσκολες μέρες, και να ερευνήσετε τρόπους για την οικονομική σας ανάπτυξη.

Ζυγός

Η επιθυμία να έχεις περισσότερη επιρροή στη σχέση σου, δεν πρέπει να συγχέεται με την ανάγκη περισσότερου ελέγχου. Μπορείς να αναλάβεις την πρωτοβουλία στα ερωτικά σου! Το κλειδί όμως για να εκφράσεις με επιτυχία τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, είναι να δείχνεις πως έχεις αυτοπεποίθηση. Οι ανάγκες σου ευθυγραμμίζονται υπέροχα με τον παθιασμένο σκοπό σου τώρα. Κάνοντάς το ξεκάθαρο με τα σωστά επίπεδα αυτοπεποίθησης και πάθους δε θα αφήσει στον εραστή σου, καμιά αμφιβολία για αυτό.

Σκορπιός

Αν είσαι ελεύθερη και προσπαθείς να σημειώσεις πρόοδο με κάποιον, τότε η επιμονή και η υπομονή είναι η καλύτερη τακτική. Ανεξάρτητα όμως από την ερωτική σου κατάσταση, το να είσαι τολμηρή στο όνομα της αγάπης σε οδηγεί σε περιοχές, που ίσως στο παρελθόν έκανες συντονισμένες προσπάθειες ν’ αποφύγεις! Αν θέλεις ουσιαστικές αλλαγές, τότε με μια παθιασμένη στρατηγική, θα τα καταφέρεις.

Τοξότης

Οι τρέχουσες ερωτικές καταστάσεις μπορεί να σε ενθαρρύνουν να προστατέψεις τα συναισθηματικά σου όρια κι ενδεχομένως την καρδιά σου. Φαίνεται πως θέλεις διαφάνεια στην ερωτική σου ζωή από την αρχή. Αν όμως η καρδιά σου λέει ότι κάτι φαίνεται σωστό, τότε μάλλον είναι. Όμως, καλό είναι να ακούς και τη διαίσθησή σου.

Αιγόκερως

Η περίοδος προσφέρεται για μια ερωτική συνεργασία με το ταίρι σου τώρα. Ακόμα κι αν θέλετε να είστε πιο κοντά μεταξύ σας, έχετε συνηθίσει να κάνετε τα πράγματα ξεχωριστά. Ένα νέο όμως επίπεδο συνεργασίας, μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στη σχέση σας. Όσον αφορά έναν σημαντικό παθιασμένο στόχο φαίνεται πως βρίσκεστε στην ίδια σελίδα. Το μόνο που πρέπει να γίνει αποδεκτό είναι το γεγονός ότι έχει γίνει αρκετή συζήτηση ή προετοιμασία και είναι καιρός να λάβετε μέτρα για να ξεκινήσετε την εφαρμογή της ιδέας ή του στόχου σας.

Υδροχόος

Αν σε απασχολούν πολλά θέματα εκτός της ερωτικής σου σφαίρας, θα συνειδητοποιήσεις πως εξαντλείται σιγά σιγά η παθιασμένη σου ενέργεια. Ξέρεις όμως, πως μπορείς να εξοικονομήσεις χρόνο για να ασχοληθείς με τα ερωτικά σου ή με το ταίρι σου ειδικότερα. Ίσως να βρεις πιο αποτελεσματικούς τρόπους για τις υπόλοιπες ασχολίες σου, ώστε να εξοοικονομήσεις τον απαραίτητο χρόνο. Μην ξεχνάς ποτέ, πως η πρόοδος στο συναισθηματικό μέτωπο είναι εξίσου σημαντική με την πρόοδο σε οποιοδήποτε άλλο.

Ιχθύες

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν κάνεις ένα βήμα πίσω και επιτρέψεις στον εραστή σου να πάρει το προβάδισμα για λίγο. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί πως αποκαλύπτει και επισημαίνει τρόπους με τους οποίους μπορείς να είσαι πιο προσεκτική σύντροφος. Αυτός που αγαπάς μπορεί να ενθουσιαστεί με την ευκαιρία που του δίνεται για να σου δείξει μερικά πράγματα που έχει στο μυαλό του, για την πορεία της σχέσης σας. Το μόνο που ίσως χρειαζόταν, ήταν μια ευκαιρία για να το πράξει.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments