Video

Κρυσταλλία Ρήγα: Η γνωριμία με τον σύζυγό της πριν από δέκα χρόνια

Κρυσταλλία Ρήγα: Η γνωριμία με τον σύζυγό της πριν από δέκα χρόνια
Κρυσταλλία Ρήγα: Την πανέμορφη τραγουδίστρια υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή του.

Καλεσμένη στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης 30 Σεπτεμβρίου η Κρυσταλλία Ρήγα.

Η όμορφη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του «The Booth» φαίνεται πως περνάει μια από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της, καθώς περιμένει τον πρώτο «καρπό» του έρωτά της με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Πλατανιά. Η ίδια μίλησε, μεταξύ άλλων, για την εγκυμοσύνη της και αποκάλυψε τον λόγο που δεν έχει πάρει καθόλου κιλά μέχρι στιγμής.

«Είμαι 6,5 μηνών έγκυος. Πλησιάζει. Το ονειρευόμουν. Θέλαμε πολύ να γίνουμε γονείς. Το πιο σημαντικό είναι να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο για να κάνεις οικογένεια. Δεν έχω πάρει κιλά. Έχασα τρία, πήρα τρία. Είχα ένα θέμα με το στομάχι μου. Για αυτό», εξήγησε.

Και συνέχισε: «Δεν κάπνιζα, ούτε έπινα ποτέ. Με τον σύζυγό μου γνωριστήκαμε πριν δέκα χρόνια σε ένα live δικό μου. Τον Φλεβάρη κλείνουμε οκτώ χρόνια μαζί. Ζητάω διάφορα φαγητά. Έχω ζητήσει στις τρεις τα ξημερώματα βάφλα παγωτό. Αλλά ζητούσα και πριν. Πριν την εγκυμοσύνη δεν ήθελα να φάω κρέας. Τώρα θέλω. Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω γρήγορα και δεύτερο παιδί. Θα ήθελα τρία με τέσσερα παιδάκια αν μπορούσα», προσέθεσε η μέλλουσα μαμά Κρυσταλλία.

«Με τον σύζυγό μου γνωριστήκαμε 9 Σεπτεμβρίου του 2010. Για αυτό και παντρευτήκαμε την ίδια ημερομηνία, σε ένα live δικό μου, που τον είχε φέρει ο τότε manager μου για να μας γνωρίσει και να μας κάνει τα clips. Τον Φλεβάρη θα είμαστε οκτώ χρόνια μαζί», αποκάλυψε η Κρυσταλλία σχετικά με τη γνωριμία με τον σύζυγό της.

Τέλος, σχετικά με την καριέρα της στο τραγούδι και την παύση που έχει κάνει αυτή την περίοδο, η ίδια δήλωσε τα εξής: «Και να ήθελα και να μην ήθελα έχει μπει αυτή η άνω τελεία και λόγω της εγκυμοσύνης και λόγω της κατάστασης που βιώνουμε. Εγώ συγκεκριμένα ήμουν πάντα με το ένα πόδι έξω από αυτή τη δουλειά, δηλαδή πάντα το έβλεπα σαν χόμπι. Ήμουν πολύ τυχερή που έγινε η δουλειά μου αλλά πάντα έκανα και άλλα πράγματα έξω από αυτό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments