Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [01/10/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [01/10/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [01/10/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [01/10/20].

Κριός

Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ενθουσιασμού και ανταγωνισμού. Ίσως ήρθε η ώρα να βρεθείτε αντίπαλοι σε κάτι με το ταίρι σας. Αν ασχολείστε με τα σπορ, να παραβγείτε στο τρέξιμο ή να παίξετε έναν αγώνα βόλεϊ. Η αδρεναλίνη θα ενισχύσει περισσότερο το πάθος ανάμεσά σας.

Ταύρος

Εάν προσπαθείτε καιρό να πείσετε το ταίρι σας για κάτι, έχετε πολλές πιθανότητες. Η ενέργεια της μέρας ενισχύει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και θα εντυπωσιάσετε τους άλλους με την εξυπνάδα σας. Απλά προσέξτε να μην το παρακάνετε.

Δίδυμοι

Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια σημερινής μέρας για να βάλετε λίγο ενθουσιασμό στη σχέση σας. Εάν αυτός ο τομέας της ζωής σας χρειάζεται ανανέωση, πρέπει να κάνετε κάτι και γρήγορα. Αρχίστε με γλυκόλογα, συνεχίστε με ένα υπέροχο γεύμα και τελειώστε με ένα αισθησιακό μασάζ. Έχετε όλους τους άσους στο μανίκι σας.

Καρκίνος

Η μέρα φέρνει έναν σχεδόν παιδικό ενθουσιασμό στην ερωτική σας ζωή, σαν μια ανάσα καθαρού αέρα. Αξιοποιήστε αυτή την αίσθηση περιπέτειας. Βγείτε με τον/την σύντροφό σας και τολμήστε να κάνετε πράγματα που κανονικά ούτε θα σκεφτόσασταν. Με λίγα λόγια, διασκεδάστε! svg%3E

Λέων

Αν ψάχνετε σχέση, πρέπει να επαναπροσδιορίσετε την οπτική σας. Το πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να σκεφτείτε ότι θα συναντήσετε το άτομο των ονείρων σας, μόνο όταν θα περνάτε καλά και μόνοι σας. Όσο πιο γρήγορα αρχίσετε να απολαμβάνετε τη συντροφιά του εαυτού σας, τόσο πιο γρήγορα θα βρείτε τον/την σύντροφό σας.

Παρθένος

Το πλανητικό σκηνικό σας βάζει σε αποφασιστική διάθεση όσον αφορά την ερωτική σας ζωή. Αν αισθάνεστε ότι οι ανάγκες σας δεν ικανοποιούνται στη σχέση σας, θα μιλήσετε στο ταίρι σας. Ωστόσο, δεν θα χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ.

Ζυγός

Η σημερινή ενέργεια φέρνει μια αίσθηση ανταγωνισμού με τον/την αγαπημένο/η σας. Κάποιος από τους δυο σας αισθάνεται ότι δίνει περισσότερα σε αυτή τη σχέση από τον άλλον. Η αλήθεια πιθανότατα είναι ότι και οι δύο δίνετε εξίσου, απλά ίσως μερικές φορές δεν αναγνωρίζονται όσο πρέπει.

Σκορπιός

Κάποιο άτομο από το παρελθόν ξαναμπαίνει στην ζωή σας – και η σχέση σας μπορεί να δυσκολεύεται να το αντιμετωπίσει. Θα χρειαστεί πολλή συζήτηση και άπειρες διαβεβαιώσεις από την πλευρά σας, για να πειστεί ότι δεν τρέχει πια κάτι πονηρό ανάμεσά σας. Κατά περίεργο τρόπο, μπορεί να καταλήξουν να συμπαθήσουν πολύ ο ένας τον άλλον.

Τοξότης

Υπάρχει ξεκάθαρα μια ανταγωνιστική διάθεση στην ερωτική σας σχέση σήμερα. Αν το ταίρι σας αισθάνεται μια σχεδόν παιδιάστικη διάθεση να ξεσπάσει, αφήστε το να εκτονωθεί. Δέκα λεπτά αργότερα, θα έχει ξεχάσει ποιο ήταν το πρόβλημα εξαρχής.

Αιγόκερως

Το πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να αλλάξετε τακτική στον έρωτα. Υιοθετήστε μια πιο «παιδική» και ευθεία στάση. Αν δείτε κάποιον/α που σας αρέσει, αφήστε στην άκρη τα τεχνάσματα και πλησιάστε για να του/της το πείτε. Τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν.

Υδροχόος

Εμφανίζετε έναν ασυνήθιστο ενθουσιασμό σήμερα όσον αφορά την ερωτική σας ζωή. Μάλιστα αισθάνεστε εξαιρετικά τολμηροί, όταν πρόκειται να κάνετε την πρώτη κίνηση προς μια νέα σχέση. Αν και νιώθετε έξω από τα νερά σας, δεν αντέχετε να περιμένετε. Βουτήξτε στα βαθιά!

Ιχθύες

Η σημερινή ενέργεια κάνει το ταίρι σας να συμπεριφέρεται κάπως εγωιστικά. Αυτό κρύβει ένα μάθημα και για εσάς. Σας ενδιαφέρει τόσο να μην διαταράξετε την ηρεμία στην σχέση σας, που τις περισσότερες φορές ακολουθείτε τις επιθυμίες του/της. Ίσως είναι καιρός να απαιτήσετε κι εσείς μερικά πράγματα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments