Αθλητισμός

Παπασταθόπουλος Ολυμπιακός: Πώς μπορεί να έρθει στο λιμάνι

Παπασταθόπουλος Ολυμπιακός: Πώς μπορεί να έρθει στο λιμάνι
Παπασταθόπουλος Ολυμπιακός: Αν ο Σεμέδο αποχωρήσει από το λιμάνι, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα κοιτάξουν πιο σοβαρά την περίπτωση του Έλληνα στόπερ.

Όλο το τελευταίο διάστημα υπάρχουν αναφορές σε πολλά Μέσα ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Στην περίπτωση αυτή αναφέρεται το «Φως των Σπορ». Η αθλητική εφημερίδα γράφει χαρακτηριστικά: «Με τον Παπασταθόπουλο θα μπορούσε να βρεθεί φυσικά η «φόρμουλα» για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, αλλά αποτελεί κοινό μυστικό ότι θα έπιανε λιμάνι μόνο αν αποχωρούσε π.χ. ο Σεμέδο.

Για την ώρα, η Μπενφίκα δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού και ο Σεμέδο συνεχίζει κανονικότατα στον Πειραιά. Φαντάζει δύσκολο ο Sokratis να πάει στους «ερυθρόλευκους». Θα είναι μια πολυτέλεια για τον Ολυμπιακό. Αν υπάρξει ανατροπή στο θέμα του Σεμέδο και της Μπενφίκα, τότε ναι, οι «ερυθρόλευκοι» θα στραφούν στην περίπτωση του Παπασταθόπουλου».

Όπως, καταλαβαίνουμε από το ρεπορτάζ του «Φωτός», σε λίγες μέρες το σίριαλ θα λήξει αφού τελειώνει η μεταγραφική περίοδος, ενώ πολλά θα κριθούν από τις κινήσεις της Μπενφίκα που συνεχίζει να κινείται έντονα στη μεταγραφική αγορά. O 32χρονος στόπερ της Άρσεναλ δεν έχει βρει χρόνο τη φετινή σεζόν αφού ο Μικέλ Αρτέρα προτιμάει άλλες λύσεις στην άμυνά του. Το 2019/20 ο Σωκράτης είχε 19 συμμετοχές με 2 γκολ στην Premier League. Άλλες 10 συμμετοχές με 1 ασίστ είχε στο Europa League και στο Κύπελλο Αγγλίας (όπου είχε σκοράρει μία φορά), συνολικά.

Εν τω μεταξύ, ο Ολυμπιακός είδε τον Τιάγκο Σίλβα να φτάνει στην Ελλάδα το απόγευμα της Παρασκευής, μετά τις 18:30, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Πορτογάλος μέσος ήρθε στη χώρα, ώστε να περάσει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος γεννήθηκε στην Λισαβόνα, είναι προϊόν της ακαδημίας της Μπενφίκα. Το 2009 μετακινήθηκε στα αντίστοιχα τμήματα υποδομής της Μπελενένσες στην οποία έμεινε μέχρι το 2018 μεσολαβούντος ενός δανεισμού στη Φεϊρένσε, η οποία τον απέκτησε με κανονική μεταγραφή. Η Νότιγχαμ Φόρεστ τον έκανε δικό της το καλοκαίρι του 2019. Ο Καφού θα ακολουθήσει το αντίθετο δρομολόγιο, θα μετακινηθεί δηλαδή στο Νότιγχαμ, με τον Πορτογάλο μέσο να μην καταφέρνει να διεκδικήσει φανέλα βασικού στον Ολυμπιακό.

Δείτε φωτογραφίες από τον ερχομό του Τιάγκο Σίλβα στην Αθήνα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments