Διεθνή

Άγρια επίθεση πίτμπουλ σε παιδί

Άγρια επίθεση πίτμπουλ σε παιδί
Επίθεση πίτμπουλί: Το σκυλί κατάφερε να κρατήσει στα δόντια του το πόδι του παιδιού για περίπου δύο λεπτά.

Άγρια επίθεση από πίτμπουλ δέχθηκε ένα κορίτσι επτά ετών στην Αργεντινή και ειδικότερα, στο Μπουένος Άιρες.

Προσπάθησαν να εμποδίσουν την επίθεση αλλά δεν τα κατάφεραν

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα τοπικά μέσα, η νεαρή που δέχθηκε την επίθεση από το σκυλί, παραλίγο να χάσει το πόδι της. Η μικρή Τζαζμίν ήταν με τη μητέρα της όταν δέχθηκε την επίθεση του πίτμπουλ το οποίο τη δάγκωσε στο πόδι.

Όπως φαίνεται στο βίντεο στο οποίο καταγράφηκε η επίθεση στην πρωτεύουσα της Αργεντινής και τη μεγαλύτερη πόλη και λιμάνι στη χώρα, χρειάστηκαν αρκετοί ενήλικες για να απομακρύνουν την 7χρονη από το πίτμπουλ. Και παρά την όποια προσπάθεια, το σκυλί κατάφερε να κρατήσει στα δόντια του το πόδι της μικρής Τζαζμίν για περίπου δύο λεπτά.

Το πόδι της 7χρονης σώθηκε χάρη στο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε

Μάλιστα, το σκυλί προκάλεσε βαρύτατο κάταγμα στην 7χρονη το πόδι της οποίας σώθηκε χάρη στο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, σύμφωνα με ό,τι αναφέρουν οι πληροφορίες στα τοπικά μέσα. «Το παιδί το παρακολουθεί ψυχολόγος. Δεν θέλει να φάει, κλαίει συνέχεια», δήλωσε η θεία της 7χρονης ενώ υπάρχουν συγγενείς που υποστηρίζουν ότι γνωρίζουν τον ιδιοκτήτη του σκύλου καταγγέλοντας ότι μετά την επίθεση, εγκατέλειψε το σκυλί σε ένα χωράφι για να αποποιηθεί την ευθύνη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται επίθεση από πίτμπουλ

Επίθεση από σκύλο ράτσας πίτμπουλ δέχθηκε ένας άνδρας στα Ψαχνά Ευβοίας ο οποίος νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με πληροφορίες από το eviathema. Η επίθεση του σκύλου έγινε το καλοκαίρι του 2020 όταν το ζώο, ξέφυγε από διπλανή οικία και μπήκε στο σπίτι του θύματος καθώς βρήκε την πόρτα ανοιχτή και άρχισε να του επιτίθεται δαγκώνοντας τον στο σώμα. Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και μετέφερε στον νοσοκομείο τον άτυχο άνδρα.

Επίσης, αντίστοιχο περιστατικό σημειώθηκε στη Βραζιλία, προς το τέλος του 2019 όταν 20χρονος έσωσε παιδάκι από επίθεση πίτμπουλ ενώ ήρωα χαρακτήρισαν τα μέσα ενημέρωσης στη Βραζιλία τον νεαρό περαστικό που έσπευσε να σώσει τον ανήλικο από την άγρια επίθεση ενός μανιασμένου σκύλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments