Αθλητισμός

Ανακοινώθηκε ο Κάτσε από τον Άρη

Ανακοινώθηκε ο Κάτσε από τον Άρη
Κάτσε Άρης: Για τα επόμενα δύο χρόνια θα αγωνίζεται με την κιτρινόμαυρη φανέλα ο 27χρονος διεθνής από την Αλβανία.

Ο Έργκις Κάτσε συμφώνησε με τον Άρη και θα είναι στο ρόστερ του για τα επόμενα δύο χρόνια. Την ανακοίνωση έκανε η ΠΑΕ και η μεταγραφή αυτή έρχεται μετά και τις άλλες κινήσεις που έχει κάνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης, που στοχεύει φέτος σε καλύτερες εμφανίσεις.

Ο Άρης συνεχίζει το μετεγγραφικό του ντεμαράζ καθώς μετά του Ματέο Γκαρσία, Απόστολο Μαρτίνη και τη συμφωνία με τον Μπεναλουάν, ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Έργκις Κάτσε, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ως το 2022 με την ομάδα.

Η ανακοίνωση του Άρη

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ergys Kace. Ο 27χρονος διεθνής Αλβανός μέσος (γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου 1993, στην Κορυτσά), που την προηγούμενη σεζόν αγωνίζονταν στην Α.Ε.Λ., υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας”.

Ο Κάτσε εντάχθηκε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ το Δεκέμβριο του 2010. Τα επόμενα χρόνια, όντας παίκτης των “ασπρόμαυρων”, παραχωρήθηκε δανεικός σε Αναγέννηση Επανωμής, Βικτόρια Πλζεν, Παναθηναϊκό και Λάρισα, τη φανέλα της οποία φόρεσε την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Συνολικά έχει λάβει μέρος σε 162 ματς της Superleague με απολογισμό εννέα (9) γκολ και 14 ασίστ.

Ο Άρης επιθυμούσε την προσθήκη στο ρόστερ ενός ακόμη μέσου με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά των Ματίγια, Σάσα και Τζέγκο και κυρίως να… πατάει περισσότερο περιοχή.

Η περίπτωση του διεθνή με την Εθνική ομάδα της Αλβανίας παίκτη θεωρήθηκε η ιδανική αφού γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Το μόνο που μένει είναι να ανακοινωθεί επισήμως η συμφωνία και φυσικά να έρθει στη Θεσσαλονίκη για τα περαιτέρω.

Η περίπτωση του Μπεναλουάν

Ο Άρης προχωράει στην ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήρθε σε συμφωνία με τη Νότιγχαμ Φόρεστ για την απόκτηση του Γιοάν Μπεν Μπεναλουάν, ο οποίος έρχεται στην Ελλάδα για να ενισχύσει τον Άρη στο κέντρο της άμυνας. Ο Μπεναλουάν είναι 33 ετών, δεξιοπόδαρος, και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ανήκει στην αγγλική ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Μπεναλουάν δεν υπολογιζόταν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, από την οποία υπήρχε σκέψη να μείνει ελεύθερος. Ο έμπειρος στόπερ έχει τη γαλλική υπηκοότητα, αλλά και την τυνησιακή και αγωνίζεται στην Εθνική ομάδα της Τυνησίας. Με τη φανέλα της βορειοαφρικανικής χώρας έχει 5 συμμετοχές.

Στην καριέρα του έχει δείξει ότι μπορεί να παίξει ως στόπερ αλλά και ως δεξί και αριστερό μπακ. Έχει ξεκινήσει το ποδοσφαιρικό του ταξίδι στην Σεντ Ετιέν και έχει παίξει στο παρελθόν σε Τσεζένα, Πάρμα, Αταλάντα, Λέστερ, Φιορεντίνα και Νότιγχαμ Φόρεστ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments